تمام مراحل رو انجام دادم ولي بازم نتوستم دانگريد كنم ورژن هاي بالاتري تو سايت كره اي ال جي هست ولي نميدونم اگه به اون ورژن ها آپديت كنم براي تي وي مشكلي پيش مياد يا نه .
تمام مراحل رو انجام دادم ولي بازم نتوستم دانگريد كنم ورژن هاي بالاتري تو سايت كره اي ال جي هست ولي نميدونم اگه به اون ورژن ها آپديت كنم براي تي وي مشكلي پيش مياد يا نه .
دوست عزیز بنده هم خیلی دلم میخواست که بلوتوث تلویزیون رو یه جوری راه بندازم ولی نشد که نشد به پشتیبانی هم چند بار بخاطر همین موضوع زنگ زدم اطلاعات زیادی نداشتن که اصلا بلوث داره نهایتا یی دست و پا شکسته گفت ظاهرا اون بلوتوثی که شما با موبایل پیدا میکنی برای مجیک ریموت هست بهر حال اگه شما موفق شدی به ما هم اطلاع بده بنده شدیدا احتیاج به این سیستم دارم برای هدست بلوتوث.
آقا ممنون که جواب دادی.
خیلی مسخره هست. جالبه تو تبلیغاتشون هی میزدن این مدلها بلوتوث داره! چه بلوتوثی آخه؟!
پس بگو تو مدلهای 2014شون هیچکدوم بلوتوث نداره! نگو از اول نداشته!
ظاهرا باید بی خیالش بشیم.
سلام
من ال ای دی 55lm76100دارم
اما متاسفانه زیر نویس فارسی رو درست نشون نمیده
توتنظیمات هم رفتم اما به نتیجه نرسیدم
مشکل چی هست؟ممنون
سلام
من هر کاری کردم نتونستم در خود تلوزیون ثبت نام کنم. تا ایمیل را میزنم و برسی اعتبار ایمیل رو میزنم میگه ایمیل معتبر نیست از خود سایت ال جی هم که ثبت نام کردم و بعد در منو وقتی یوزر و پسورد رو میزنم میگه اتصال شما پایدار نیست.
با کابل شبکه هم چک کردم همین مشکل بود.جالبه هیچ مشکلی برای رفتن در وب با تلوزیون ندارم و براحتی باز میکنه
مدل تلوزیون هم la6600 و ورژن 3 میباشد
دوست عزیز
از این پست استفاده کنید ببینید مشگلتان حل می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ال ای دی ۵۵lm76100دارم
lg هست
اما متاسفانه زیر نویس فارسی رو درست نشون نمیده
توتنظیمات هم رفتم اما به نتیجه نرسیدم
مشکل چی هست؟ممنون
تلویزیونال جی
مثلا فیلم آواتار یا هری پاتر که دوبله فارسی هست وبعضی جاها زیر نویس داره
کسی نیست مشکل من رو بتونه حل کنه
سلام من تلویزیون اسمارت الجی گرفتم بدون کنتری جادویی میخواهم بدونم موس و کیبرد بی سیم روی این تلویزیونها کار میکنه ؟
خیلی راحت بلوتوث کار میکنه
فقط باید اول یه کانکشن مشترک بین تی وی و مودم ایجاد کنی بعد میتونی روی هر فایلی تو گوشی هست گزینه بلوتوث فعال کنی روی تی وی لود پر میشه و نمایش میده
البته فقط فایل کم حجم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)