معمولا خانواده و نزدیکان نوع دوم
و آشنایان و دوستان نوع اول - اگه همسایه و آشنای دوری باشه دست دادن هم کافیه
معمولا خانواده و نزدیکان نوع دوم
و آشنایان و دوستان نوع اول - اگه همسایه و آشنای دوری باشه دست دادن هم کافیه
دوستان امسال سال اولی هست که برادرم ازدواج کرده(هنوز عروسی نگرفته) و من مجرد هستم.برای عید من باید به خانومش عیدی بدم؟
از برادرم کوچکتر هستم و اون به من عیدی خواهد داد ولی از خانومش بزرگتر هستم(دستم توی جیب خودمه و شاغل هستم)
به نظر من عیدی دادن برادر کوچک تر به بزرگتر زیاد تو جامعه ما رواج نداره. ولی
اگه شاغل هستید و دستتون توی جیب خودتونه برای عروسی برادرتون به ایشون عیدی بدید
به نظرم کار جالبیه خیلی هم خوبه ....
من به برادرم عیدی نمیدم چون به قول شما رواج نداره.
ولی برای خانومش نمیدونم درست هست یا نه؟چون تا حالا ندیدم برادر شوهر به زن بردار عیدی بده؟!!!
از خانومهای انجمن که وضعیت مشابه ای مانند من دارن آیا عیدی گرفتن از برادرشوهرشون؟
من ندیدم رواج داشته باشه..
فقط اگه شما بزرگتر از برادرتون و زنشون هستین و سر کار میرین شاید حتی برادرتون هم حساب بشه
سلام
این دو یام برای نوروز آیا بار عاشقانه داره؟ یا رسمی و محترمانه هست؟
بهار یک نقطه دارد. نقطهی آغاز بهار زندگیتان بی انتها باد.
نوروز شعر بی غلطی است که پایان رویاهای ناتمام را تفسیر می کند . . .
تو ایران که نمیدن..فقط شما به بچه برادرتون باید عیدی بدی اونم هروقت خودت زن گرفتی...
پسر مجرد اصلا عیدی نمیده فقط عیدی میگیره بزنه به زخم زندگیش ....وقتی هم ازدواج کرد به بچه های فامیل هر کی رو دوست داره عیدی میده...مخصوصا بچه خواهر بچه برادر
منم با نظر شما موافقم..فقط نظر شخصیم هم اضافه کنم ترجیح میدم فقط دست بدم و اگر کسی خواست روبوسی کنه من هم اجازه بدم...وگرنه من آغاز کننده نمیشم هیچ وقت..
طرف مریض باشه واگیر داره...خیلی بدم میاد از روبوسی ..دهنش بو سیر بده بو پیاز بده آبرو خودش میره...هزار جور مسائل ریز و درشت پشتش میاد
موضوعاتی که میتونیم تومهمونی راجبشون حرف بزنیم وباعث معذب شدن کسی نشیم چیه ؟بخصوص الان که نوروزه ومهمونی هازیاده.
نه اصلا جنبه عاشقانه و نداره و به نظر من خیلی هم رسمی و محترمانه است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)