تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 405 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در حال حاضر بیشتر پکیج های دیواری و پکیج شما یعنی ایران دارای سیستم ماژولار شعله هستند.و شعله را کم یا زیاد میکنن. اما مشکل شما احتمالاً به فشار آب مربوط میشه.و فشار آب کمتری دارید.در این شرایط باید شیر گاز پکیج را تنظم کنید. یا اینکه فشار گاز ورودی به پکیج را کمتر کنید.
    از پاسختون ممنونم .منظور از فشار آب رو متوجه نشدم،منظور شما فشار آب تو مدار شوفاژه؟معمولا فشار آب در 1.5 بار ثابته که به گفته خود نمایندگی باید درست باشه اگه منظورتون فشار آب ورودی به پکیج هست باید بگم که فکر نکنم کم باشه چون طبقه اول هستیم و پمپ آب ما هم از اون سایز بزرگ فشار قوی هاست.سوال دیگه اینکه آیا ریگلاژِ برای تنظیم گاز ورودی یا پیج خاصی داره برای کم کردن گاز ورودی یا باید حتما شیر ورودی پکیج رو کمتر کنم؟پیشاپیش از پاسختون ممنونم
    Last edited by yoosef8051; 16-12-2013 at 22:21.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با تعمیر کار صحبت کردم گفت پمپ گراند فوس مدل c20e900رو بخر.اما اصلا همچین محصولی تو اینترنت پیدا نکردم
    اصلا توسایت سازندشم همچین مدلی نیست!احساس میکنم ناراحت شد گفتم خودم میخرم ویه مدل الکی گفتش!
    ایا این مدل پمپ رو اصلا داریم؟
    بعد گارانتی پمپ هم مهمه؟اگه اره بهترین گارانتی کدومه؟
    راستی محل فروش پمپ کجاس؟
    Last edited by tamirkar1; 16-12-2013 at 23:47.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برای تنظیم فشار گاز ورودی حتماً باید دستگاه تنظیم فشار گاز داشته باشید و این کار باید توسط تعمیرکارهای حرفه ای انجام بشه.
    بهترین و ساده ترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که شیر آب گرم را باز بذارید و برید جلوی دستگاه ، شیر گاز را کم کم ببندید و منتظر بمونید ببینید که دما کمتر میشه یا نه. این کار را اروم اروم انجام بدید تا دما ی آب در یک مقداری که شما میخواید ثابت بمونه.
    از پاسختون ممنونم .منظور از فشار آب رو متوجه نشدم،منظور شما فشار آب تو مدار شوفاژه؟معمولا فشار آب در 1.5 بار ثابته که به گفته خود نمایندگی باید درست باشه اگه منظورتون فشار آب ورودی به پکیج هست باید بگم که فکر نکنم کم باشه چون طبقه اول هستیم و پمپ آب ما هم از اون سایز بزرگ فشار قوی هاست.سوال دیگه اینکه آیا ریگلاژِ برای تنظیم گاز ورودی یا پیج خاصی داره برای کم کردن گاز ورودی یا باید حتما شیر ورودی پکیج رو کمتر کنم؟پیشاپیش از پاسختون ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای تنظیم فشار گاز ورودی حتماً باید دستگاه تنظیم فشار گاز داشته باشید و این کار باید توسط تعمیرکارهای حرفه ای انجام بشه.
    بهترین و ساده ترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که شیر آب گرم را باز بذارید و برید جلوی دستگاه ، شیر گاز را کم کم ببندید و منتظر بمونید ببینید که دما کمتر میشه یا نه. این کار را اروم اروم انجام بدید تا دما ی آب در یک مقداری که شما میخواید ثابت بمونه.
    از اینکه وقتتونو در اختیار بنده قرار دادید ممنونم.در اولین پست به این موضوع اشاره کردم که در مورد آب مصرفی هیچ مشکلی ندارم و به قول شما شعله به طور خودکار کم و زیاد میکنه و دما را ثابت نگه میداره خداروشکر در مورد آب مصرفی هیچ مشکلی نیست مشکل من در مورد سیستم حرارتی شوفاژه که مرتب خاموش و روشن میکنه و مثل سیستم گرمایش آب مصرفی عمل نمیکنه .من احساس میکنم شعله کمتر از اون حالت نمی شه که جلوی افزایش دمای آب شوفاژ رو بگیره برای همین دمای آب شوفاژ از حد میگذره و پکیج مجبوره شعله رو به طور کامل خاموش کنه و این خاموش و روشن شدن شاید در دقیه دو سه بار اتفاق بیافته
    Last edited by yoosef8051; 17-12-2013 at 00:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    جدیداً پکیج ما در حالت زمستونه وقتی شعله روشن میشه فشارش بالا میره تا به 3 میرسه و آب از شیر تخلیش خارج میشه. من فکر میکردم که اون آب تخلیه شده آب مدار شوفاژه ولی دیدم که کاملاً سرده و خودم مقداری از آب مدارو از محل هواگیری حوله خشک کن تخلیه کردم تا فشار پایین بیاد هیچ هوایی هم تو مدار نیست مشکل چیه؟
    ممنون.
    استااااااااااااد چاره ای بیاندیش

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

وقتی در حالت شوفاژ پکیج در دقیقه چند بار روشن خاموش میشه و دما سریع بالا میره و دوباره پاین میاد و دستگاه را روشن میکنه.چند تا دلیل میتونه داشته باشه:
    *اول اینکه آب به خوبی در مدار چرخش نداره .(دمای رادیاتوره چطوره ؟ رادیاتورها خوب گرم میشن؟).
    *سیستم شوفاژ هوا گرفته باشه.(آیا تمام سطح رادیاتورها از اولین پره تا آخرین پره دمای یکنواختی داره؟).
    *در مواقعی که اتلاف گرما بسار زیاد باشه دستگاه تند تند روشن خاموش میشه.
    از اینکه وقتتونو در اختیار بنده قرار دادید ممنونم.در اولین پست به این موضوع اشاره کردم که در مورد آب مصرفی هیچ مشکلی ندارم و به قول شما شعله به طور خودکار کم و زیاد میکنه و دما را ثابت نگه میداره خداروشکر در مورد آب مصرفی هیچ مشکلی نیست مشکل من در مورد سیستم حرارتی شوفاژه که مرتب خاموش و روشن میکنه و مثل سیستم گرمایش آب مصرفی عمل نمیکنه .من احساس میکنم شعله کمتر از اون حالت نمی شه که جلوی افزایش دمای آب شوفاژ رو بگیره برای همین دمای آب شوفاژ از حد میگذره و پکیج مجبوره شعله رو به طور کامل خاموش کنه و این خاموش و روشن شدن شاید در دقیه دو سه بار اتفاق بیافته

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

چند ساعت یا چند دقیقه طول میکشد تا فشار بالا بره و آب از شیر اطمنان سرریز کند؟
    شما بهتره برای چند ساعتی آب سرد ورودی به پکیج را قطع کنید بعد منتظر بمونید ببینید که آیا باز فشار بالا میره یا نه؟
    این کار که انجام دادین نتیجشو بگید تا بهتون بگم باید چه کار کنید.
    QUOTE=shkz;8025877]استااااااااااااد چاره ای بیاندیش[/QU
    OTE]

8. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند ساعت یا چند دقیقه طول میکشد تا فشار بالا بره و آب از شیر اطمنان سرریز کند؟
    شما بهتره برای چند ساعتی آب سرد ورودی به پکیج را قطع کنید بعد منتظر بمونید ببینید که آیا باز فشار بالا میره یا نه؟
    این کار که انجام دادین نتیجشو بگید تا بهتون بگم باید چه کار کنید.
    QUOTE=shkz;8025877]استااااااااااااد چاره ای بیاندیش[/QU
    OTE]
    سلام مجدد. اگه فشار روی 1.5 تنظیم بشه و بعد در حالت زمستونه پکیج روشن بشه مثلاًدمای 60 درجه پس از چند دقیقه فشار به 3 میرسه و بعد هم تخلیه آب. در حالت شیر آب سرد ورودی هم بسته باشه باز این اتفاق میافته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام
    حدود 3 سال و خرده ای است که از پکیج فرولی domitech 24F استفاده میکنیم. با وجود اینکه این پکیج دو مبدله هست چرا موقع استفاده از آب گرم (حمام) دمای رادیاتورها پایین میاد. در ضمن فشار مدار شوفاژ هم کاهش پیدا میکنه که پس از قطع مصرف آب دوباره بالا میره! آیا این کارکرد طبیعی است یا پکیج ایراد پیدا کرده؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام مجدد. اگه فشار روی 1.5 تنظیم بشه و بعد در حالت زمستونه پکیج روشن بشه مثلاًدمای 60 درجه پس از چند دقیقه فشار به 3 میرسه و بعد هم تخلیه آب. در حالت شیر آب سرد ورودی هم بسته باشه باز این اتفاق میافته.
    مشکل از منبع انبساطه ...
    تماس بگیرید برای بازدید بیان

12. این کاربر از morteza971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •