شما چه سرویسی دارید ؟؟سرعتتون دقیقا چنده؟؟
چند روزه این طوره؟؟؟با پشتیبانی تماس گرفتین ؟؟؟چی گفتن؟؟؟؟
شما چه سرویسی دارید ؟؟سرعتتون دقیقا چنده؟؟
چند روزه این طوره؟؟؟با پشتیبانی تماس گرفتین ؟؟؟چی گفتن؟؟؟؟
بهنام جان این نامحدود های برنزی همون سرویس های 1 به 10 که میگن افتضاح که ! الان شما سرعت واقعی خودت داری خیلی خوبه ! فکر کنم فقط آسیاتک 1 به 10 درست میده ! چون پارس آنلاین و شاتل و .. مثل اینکه حداقل سرعت میبندن !!
آره سرعت من واقعیه ،ای کاش همینطور بمونه![]()
ممنونم.
ای کاش واسه شروع سرویسای یک مگ رو تست میزدی.
من که فعلا باید با این نوین نت بسوزم و بسازم!!! تا مهلت قرار دادم تموم شه!
سلام. چند ماهه شارژ کردی ؟
فکر کنم اگه لغو کنی پول روزای باقی مونده رو پس میدن ،بهشون زنگ زدی ؟؟؟؟
متاسفانه6!!!!!
آره زنگ زدم. ولی نمیرسم بیفتم دنبال کاراش. چون اینو تخلیه کنم باید2مگ بگیرم. لااقل یه2هفته ای باید بی اینترنت بمونم.
پس دادنش، که پس میدن. ولی قراره با یکی از رفقا بریم سروقت یه شرکت دیگه. گفتیم سرمون خلوت بشه با هم بریم واسه کاراش!!!
با اومدن این سرویس مخابرات گند زد به قیمتهای نوین نت(چون هم کیفیت و هم سرعت مخابرات تبریز نسبت به نوین نت عالیه)
![]()
سلام
دوستان شماهم سرعت تک کانکشنتون پایینه؟
سرعت دانلودتون با مرورگر و یا سرعتتون در حالت تک کانکشنه دانلود منیجر ، چقدر با سرعتی که موقع دانلود یه فایل فرضا با IDM در حالت فول کانکشن (مثل 8 یا 16 کانکشن IDM) دارید ، تفاوت میکنه ؟
مثلا من وقتی سرعتم موقع دانلود یه عکسی یا فیلمی با دانلود منیجر از یه لینک ثابت حدود 200 باشه همون لینک تو مرورگرام نهایت 30 kb سرعت میدن اونم با نوسان حتی با دانلود منیجر مرورگر.
حتی موقعی اون لینک رو با idm و در حالت تک کانکشن دانلود میکنم هم سرعتم خیلی خیلی پایین میاد. با این وضع اصلا نمیشه ویدیوی آنلاین دید یا مدیا پر حجم با مرورگر تماشا کرد.
من قبلا شرکتای دیگه بودم این مشکلو نداشتم.
سرویسم منم 512 تا 2 مگ هست کسی از دوستان مثل این مشکلو داره اینجا؟ مشکل از طرف شرکته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)