آقا یعنی چی اینا که گرون ترش کردن)
نمیفهمن واقعا؟ 512 کلن حذف شده.
البته من که خیلی وقته تحریمیم، تا شهریور صبر میکنم، شده با همین قیمتام همراه اول بده بازم شرف داره به این وضع. حداقل آنتن داریم و سایر خدماتش منصفانس
آقا یعنی چی اینا که گرون ترش کردن)
نمیفهمن واقعا؟ 512 کلن حذف شده.
البته من که خیلی وقته تحریمیم، تا شهریور صبر میکنم، شده با همین قیمتام همراه اول بده بازم شرف داره به این وضع. حداقل آنتن داریم و سایر خدماتش منصفانس
والا من کلا نمیدونم یعنی چی!!!
تو شهری که زده راه اندازی اولیه 3 تا آنتن میده !!! ولی تو تبریز اصلا من ندیدم که 3 تا آنتن بده (با اینکه پوشش تجاری داره مثلا)
سلام دوستان
من قصد دارم سیم کارت دیتا رایتل با مودم دانگل usb و سرعت 512 یا 1024 که البته 512 نمیدن برای اینترنت بگیرم .الان وایمکس دارم ولی راضی نیستم
سرعت اینترنت دیتای رایتل در تهران چگونه هست ؟
من سیم کارت دیتا دارم ، اصلا و ابدا توصیه نمیکنم که بگیری
البته بستگی به محل شما داره.
منظورم از لحاظ قیمت و اینا بود ، البته سرعت هم که جای خود داره![]()
ایرانسل رو تا اواخر برج 6 تحمل کنید.
از مهر ایرانسل شبکه اش متحول میشه.
الان اجازه ندارند صداشو در بیارند
اما اگر آشنایی توی خود ایرانسل دارید بهتون میگه که چه خبره
رایتل با این قیمتی که میده
اگه تک تک مدیرانش رو اعدام کنند هم مجازات درستی نکردند.
دارند تجهیزات 3G رو نصب می کنند؟!
دوستان سيم کارت ديتا خريدم و مدارک اينترنت پر سرعت رو ارسال کردم که چهار روزه تاييد شده چند روز طول ميکشه اينترنتم از 128 به 512 ارتقا پيدا کنه؟ اگر ارتقا پيدا کنه پيامکي چيزي مياد؟
بعد گفتن بعد از فعال سازي يک پيامک براي سيم کارت هديه مياد که تا حالا نيومده. منظور از فعال سازي چيه؟
Last edited by MicroSystem; 29-04-2014 at 17:46.
نخیر داداش خبری نیست تا وقتی رایتل انحصاریه!(کم که پول نداده 400 میلیارد حق امتیازش رو خریده!(مثل مبین نت که 150 میلیارد داد و مجوز داره توی پوشش تمام کشور رو گرفت و تازگی ها به ضرر دهی رسیده!
نه تجهیزات همراه اول و ایرانسل توی یه مصاحبه که با دوتا مدیران شرکت ها میخوندم گفته بود تجهیزاتشون خیلی وقته دارن به نسل بعدی ارتقا میدن حتی نسل چهارم هم قابلیت سرویس دهی دارن (پارسال یا دوسال پیش بود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)