سلام دوستان ! خلاصه بازی 3 تا dvd هستش یا 4 تا !
با این سیستم میشه ازش لذت برد ؟
cpu : core i5 760
ram : 4 gig DDR3 1800
Vga : Gtx 460 top
monitor : tv led40 samsung
سلام دوستان ! خلاصه بازی 3 تا dvd هستش یا 4 تا !
با این سیستم میشه ازش لذت برد ؟
cpu : core i5 760
ram : 4 gig DDR3 1800
Vga : Gtx 460 top
monitor : tv led40 samsung
من با سیستم پایین تر از این رو ultra و high بازی میکنم ، مطمئنا میشه لذت برد .
مرسی حامد جان ! فقط یه لطفی بکن من و در جریان بزار که بازی 3 تا یا 4 تا یا 5 تا dvd هستش !
کدومش بدون مشکل هستش !
شما این مشکل سایه ها رو هم دارین یا نه ؟
هرچی دنبال راه حل واسش گشتم چیزی پیدا نکردم ظاهرا بازی با یه سری کارت های گرافیک nvidia مشکل داره .
We just got word from Nvidia’s ManuelG. Apparently the corrupted shadows are due to the game’s current build while the stuttering will be fixed via an updated GPU driver. We should also note that the game is not working properly with 3D Vision right now – a patch is expected to add proper 3D support:
“The corrupted shadows were apparently fixed by Dice in build 862168 of BF3. On second thought, the shadow bug you are seeing is actually a different issue from the one I thought was fixed by Dice. Our driver team is currently looking into this issue. As for the stuttering, I have already filed a bug on that.”
خیلـــــــــــــــی تیکه تیکه میره!!! چیکار کنم؟ اصلا نمیشه بازی کرد......شلیک هم که میکنم ده بار تغ تغ میکنه و اصلا افتضاحه!!!
سیستمم اینه :
GeForce 8500 GT
Ram 4
cpu 4600 (2cpu)
این هارم ریختم :
DX + Driver (vase nvidia) + ye update bood vase khode bazi
راستش من از یکی از دوستام گرفتم که رو دوتا دی وی دی 9 بود که تقریبا میشه همون 4 تا دی وی دی . حجمش تقریبا 14 . 15 گیگ هست . من واسه نصب و اجراش مشکلی نداشتم ، مشکلاتی هست که مربوط به خود بازی و کارت گرافیکه که اگر هر نسخه دیگه ای رو هم میگرفتم باز این قبیل مشکلات بود .
فکر میکنم شما بتونید همین نسخه 15 گیگی رو تهیه کنید مشکلی نداشته باشید .
چرا بعضی وقت ها دشمن ها رو نشون نمی ده ؟
گرافیکم َAti 5450 هست Update شم کردم
DirectX11 هم نصبه
کسی نبود؟؟؟؟؟
اگر در هنگام اجراي بازي در بعضي مكان ها نميتوانيد با موس سرباز را حركت دهيد و موس گير ميكند .اگر صحنه بازي مانند يك عكس مي ايستد .
اگر سرباز ها در ديوار گير ميكنند.
اگر گرافيك بازي در بعضي جا ها تيك ميزند.
حل :آپدیت بازی را دانلود و به فولدر اصلی بازی کپی کنید.
dl7.p30day.com/game/90/7/battlefield3/b3-gupdate.rar
((شاید مشکلت با این حل شه))
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان نسخه بلاک باکس این بازی سالمه ؟
دانلود کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)