من این مشکل رو داشتم .وقت زنگ میخوره قطع میشه یا وقتی تلفن رو بر میدارن قطع میشه
من این مشکل رو داشتم این سه راه جای تلفن رو عوض کردم درست شد
من این مشکل رو داشتم .وقت زنگ میخوره قطع میشه یا وقتی تلفن رو بر میدارن قطع میشه
من این مشکل رو داشتم این سه راه جای تلفن رو عوض کردم درست شد
ما سه تا جای سوکت خط داریم و یکی استفاده نمیشه و دوتا به تلفن وصلن از تلفن اول یکی اسپلیتر وصل کردم و آوردمش تا مودم تلفن دوم هم دست نخورد ولی وقتی تلفن دوم روشن بشه مودم قطع میشه تا اینکه دو تا به تلفن وصل شد و یکی به مودم. بعد یه روز یکی از این مخابراتیا اومده بود بهش جریانو گفتم و گفت باید اول باید خط بره تو مودم بعد از مودم بره تو تلفنا. مطمئنم متوجه نشدید.
در حقیقت دو روش وجود داره 1. یک متخصص مخابرات میاد و یک سیم برای مودم شما در محل مورد نظر جدا میکنه که بستگی به سیم کشی ساختمان داره اگر یه حالت هست فقط نیاز به یه کار کوچیک داره اما حالت دوم باید سیم بیارن و سیم رو عوض کنند (در حالاتی که نامبرده شد شما نمیتوانید جای مودم را عوض کنید و فقط مجبورید از همان سیمی که اختضاض داده شدهاستفاده کنید،) 2- این راه که راحتتر هست استفاده از اسپلیتر در تمام دستگاه ها هست. یعنی اسپلیتر فقط به اون خطی که برای مودم میره نباید استفاده بشه بلکه همه رو شامل میشه.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
شما timeout داشتی؟
باید بگم حسابی گیج شدم.
الان سیم کشی برای من به این صورته که سیم ورودی به ساختمان رو بردم به ورودی اسپلیتر و از خروجی اسپلیتر یکی برای تلفن رفته و یکی برای مودم.ازخروجی تلفن هم سیم بردم برای یک تلفن دیگه.الان این سیم کشی منطقی هست یا نه؟
فکر کنم جواب رو نوشتم.اگه با چی پی ان باشم بین 300 تا330 و اگه بدون چیز پی ان باشم هیچی رو نشون نمیده که احتمالا همون صفر باید باشه.
دوستان اگه توی سرعتتون تغییری ایجاد شد لطفا اطلاع بدید
اگر از تعرفه ی جدید هم استفاده میکنید ما رو هم بی خبر نذارید
بخصوص طرح های جدید و نامحدود
128 نامحدود همچنان بدون تغییر
Last edited by ali_phd71; 08-12-2012 at 21:18.
چیزی که واقعا باید باشه اما نیاز به شخص کارشناس مخابرات داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که ایرانی ها در خونه هاشون اجرا میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتراک 512 سرعت دانلود: 130 تا 170
نامحدوده؟ یا محدود؟
محدود هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)