تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 160 از 461 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1-برای زبان فارسی چی پیشنهاد میکنید؟
    2-من به شخصه توی ادبیات و معارف شدیدا قوی هستم.مخصوصا توی قرابت ها
    اما دنبال یه سری سمپل میگردم که مشابه سوالات کنکور هم باشن ولی زیاد حجیم نباشه چون میخوام فقط ذهنم کار کنه روشون برای قرابت معنایی چی پیشنهاد میکنید
    3-توی زبان هم از نظر حفظ کلمات و دایره لغات خیلی خیلی قوی هستم الان یکمی توی گرامرها و مخصوصا نکات کنکوریش مشکل دارم بازم پیشنهادتون چی هست؟
    4-بهترین اموزش ریاضی و فیزیک که از پایه و ساده شروع کرده باشه و رفع ابهام هم بکنه معرفی کنید لطفا چون ریضیم خوب نیست همین طور فیزیک ولی فرمولا رو خوب بلدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم

چند تا توصیه به دوستان کنکوری در مورد شیمی که میخوان بالای 85 بزنن:

1_بسیار بسیار باید روی فرمول نویسی؛نوشتن واکنش و موازنه اونا تسلط داشته باشین به طوری که زیر15ثانیه انجامش بدین تا وقتتون با اینا تلف نشه

2_مباحث حفظی تر رو بزارین برای بعد عید چون زود فراموش میشن ممکنه بگین حفظیا کدومان که اینا میشه تقریبا:فصل1(بجز قسمت آرایش الکترونی) 2 3 5 سال دوم_قسمتی از محلولهای سال سوم و قسمت زیاد اسید و باز پیش2 با حفظیات سینتیک و الکتروشیمی و تقریبا بقیه میشن مسایل و محاسباتی ها که حتما حتما از حالا تا شب کنکور تستاشو بزنین که روز کنکور شوکه نشین هم از نظر محاسبات سنگین و هم مسایل سخت

3_تسلط خودتونو تو سال2 بالا ببرین چون تقریبا تو این چن سال سوالات سال 2 به نسبت سالهای 3وپیش طولانیتر و وقت گیرتر شده که اگه بتونین از وقت اینا کم کنین و بدین به سال3وپیش خیلی به نفعتونه

4_ماشین حساب رو بندازین دور از همین حالا

5_متن کتاب درسی یادتون نره و حتما اول تستای کنکور سراسری اخیرو بزنید بعد تالیفی

6_حتما استوکیومتری رو خوب یاد بگیرین حالا باهر روشی که بهتر میدونین(تناسب یا ضریب تبدیل) چون نه تنها خودش مستقیم سوال داره بلکه میتونن با سینتیک تعادل و اسیدوباز ترکیبی سوال بدن

7_ساختارهای مهم لوویس رو حفظ کنین که خیلی سرعتتونو بالا میبره چون این هم سوال مستقیم داره و هم ترکیبی با قسمت گرمای واکنش ترمودینامیک سال3 و مبحث پیچیده فعال سینتیک با قسمتهایی از اسیدو باز و تعیین عدد اکسایش تو الکتروشیمی پیش2

8_اینو هم همه میگن که نام عناصر تا عدد اتمی 20 حفظ باشین که خوبه و همچنین سرعت بالایی تو نوشتن آرایش الکترونی داشته باشین به طوری که حفظی بگین دیگه خیلی معطلش نکنین

من خودم سراسری تجربی امسال حدود 85 و آزاد پزشکی 100 زدم و گفتم بیام به بقیه هم بگم تا استفاده کنن اگه مطلب دیگه به ذهنم رسید میگم سوالی هم داشتین بپرسین_

فعلا.....

3. 3 کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

سلام دوستان

بعد از وقفه ای طولانی دوباره در انجمن حضور به هم رساندیم

یه مطلب بود که میخواستم بگم

اینو خوب بخونید !

سخنی از جنس تلاش

سلام به تویی که داری این نوشته رو میخونی
    شاید الآن خیلی نا امید باشی و فک کنی خیلی از رقیبات عقب موندی و استرس هم داشته باشی
    شاید به همین دلیل درسو بیخیال شی یا بخوای بشی ولی مطمئن باش که این کار خیلی اشتباهیه
    هنوز دیر نشده برای شروع به راحتی میتونی شروع کنی یا حتی اگه شروع کردی میتونی به آینده ای بسیار روشن امیدوار باشی
    اینا شعار نیست چون من با چشم خودم دیدم که میشه با تلاش موفق شد
    نمونش حی و حاضر اینجاس
    ببینید من کلا تا تابستون پیش درس نمی خوندم و اهل درس و این حرفا نبودم فقط با یه شروع طوفانی از تابستون تونستم به اون چیزی که میخوام که نه ولی به کمی پایین تر از اون یعنی تحصیل تو رشته برق شریف برسم
    من معدل کتبیم افتضاح بودم (۱۷٫۲۵) نسبت به بقیه رقبا اما تونسم با تلاش این نقص رو تقریبا جبران کنم(عکس زیر رو ببینید کارنامه کتبی من هستش)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من سال دوم تو کانون ترازم ۵۰۰۰بود سال سوم رسید ۶۰۰۰ و سال پیش رسید به ۸۰۰۰و این یعنی اینکه اگه بخواید و تلاش کنید میتونید به هدفتون برسید مطمئن باشید و توکل کنید و تلاش کنید قطعا موفق می شید
    پس خواستن توانستنه و این یه شعار نیس
    یه شعر از مولوی هست که خیلی جالبه :
    بر سر رزق هرکس نوشته عیان/ که فلان بن فلان ب فلان
    هین توکل کن ملرزان پا و دست/ رزق تو بر تو ز تو عاشق تر است

زندگی در قله عادتتان باد
    تفاوت شما -مثلا" در شيوه ی مطالعه و منابع و محيط و انگيزه وروحيه و هوش و ...- با دانش آموزانی که زودتر از شما شروع به درس خوندن (از نوع شديدش) ميکنند اما رتبه تک رقمی و دو رقمی نميارند چي هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

1-برای زبان فارسی چی پیشنهاد میکنید؟
    2-من به شخصه توی ادبیات و معارف شدیدا قوی هستم.مخصوصا توی قرابت ها
    اما دنبال یه سری سمپل میگردم که مشابه سوالات کنکور هم باشن ولی زیاد حجیم نباشه چون میخوام فقط ذهنم کار کنه روشون برای قرابت معنایی چی پیشنهاد میکنید
    3-توی زبان هم از نظر حفظ کلمات و دایره لغات خیلی خیلی قوی هستم الان یکمی توی گرامرها و مخصوصا نکات کنکوریش مشکل دارم بازم پیشنهادتون چی هست؟
    4-بهترین اموزش ریاضی و فیزیک که از پایه و ساده شروع کرده باشه و رفع ابهام هم بکنه معرفی کنید لطفا چون ریضیم خوب نیست همین طور فیزیک ولی فرمولا رو خوب بلدم
    1. بستگی به خودت داره! اگه وقت زیادی نداری پنج مبحث زبان فارسی الگو ( انرژی اتمی )! اگه نه هامون سبطی! ولی فکر کنم خیلی حجیمه!
    2. چون گفتی قرابتت خوبه! هامون سبطی نگیر!( دو جلد در کل 350 صفحه) و قرابت الگو رو بگیر! چون حجمش کوچکه! و پاسخ هاش به اندازه است! تست هاش هم گزینه 2 ( که سخته ) و کنکورهای داخل و خارج همه رشته های و تعدادی هم تالیفی داره در کل (900 تست)
    3.کتاب خاصی که فقط گرامر داشته باشه به اون صورت وجود نداره! ولی می تونی شهاب اناری مبتکران بگیری که هم تست و اموزش گرامر داره هم کلمات و ترجمه
    4. به هیچ وجه الگو و ... و از این کتاب های خدا صفحه توضیح دادن برای فیزیک نگیر! به نظر من اگه با کتاب درسی و بعد یک کتاب ساده مثل آبی کانون ( تنها کتابی که از کانون استفاده می کنی فیزیکه! برای اموزش و بعدش خیلی سبز ) شروع کنی بعد ازش گاج سفید یا خیلی سیز بگیر ( گاج بیشتر پیشنهاد شده ) در خوصوص کتاب ساده برای فیزیک شاید دوستان چیز بهترین سراغ داشته باشند
    Last edited by urchin7; 10-11-2011 at 15:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    این نتیجه ازمون اول من در سنجش هستش
    من حدود 12 ساعت ادبیات از یازده درسی که گفته بودن حدود 8 درس خوندم
    زبان فارسی اصلا نخوندم
    شیمی فقط فصل یک پیش رو خونده بودم اونم 6 ساعت که باید دوم و سوم رو می خوندم
    ریاضی اصلا
    فیزیک هم خیلی خیلی کم
    زبان انگلیسی اصلا روشو باز نکرده بودم که با کمی معنی اینقدر زدم
    دینی هم که اصلا روشو باز نکردم
    هدف من از گفتنا اینا این بود که می خوام یه شروع جدیدی رو برای درس خوندم معرفی کنم اما اصلا حال حوصله اش رو ندارم هر وقت میرم یکم بخونم میگم که یکمی بازی کنم و.... دیدم وقت شد شب دیگه انوقت ها اصلا کتاب رو نمی بینم
    حالا یه میشه بگه درس هارو چطوری بخونم اون بالایی های که گفتم
    اینم نتیجه ازمون من
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

و یک چیزه دیگه من به کلاس های کنکوری ریاضی نمیرم به نظتون بهترین کتاب برای یادگیری و تس زدن کدومه من اینو از سایت دیدم

کد:
    این کتاب برنامه ریزی چطوره
    کد:

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

اگه بخوام رتبه کشوریم توی قلمچی زیر 5000 باشه ترازم چند باید باشه!؟ یه حدودی بگید ممنون میشم..

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام دوستان
    این نتیجه ازمون اول من در سنجش هستش
    من حدود 12 ساعت ادبیات از یازده درسی که گفته بودن حدود 8 درس خوندم
    زبان فارسی اصلا نخوندم
    شیمی فقط فصل یک پیش رو خونده بودم اونم 6 ساعت که باید دوم و سوم رو می خوندم
    ریاضی اصلا
    فیزیک هم خیلی خیلی کم
    زبان انگلیسی اصلا روشو باز نکرده بودم که با کمی معنی اینقدر زدم
    دینی هم که اصلا روشو باز نکردم
    هدف من از گفتنا اینا این بود که می خوام یه شروع جدیدی رو برای درس خوندم معرفی کنم اما اصلا حال حوصله اش رو ندارم هر وقت میرم یکم بخونم میگم که یکمی بازی کنم و.... دیدم وقت شد شب دیگه انوقت ها اصلا کتاب رو نمی بینم
    حالا یه میشه بگه درس هارو چطوری بخونم اون بالایی های که گفتم
    اینم نتیجه ازمون من
    کد:
    رفیق! شما که همه اطلاعاتتون رو گذاشتی که!

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

اگه بخوام رتبه کشوریم توی قلمچی زیر 5000 باشه ترازم چند باید باشه!؟ یه حدودی بگید ممنون میشم..
    درست نمی دونم فکر کنم تو تجربی الان که 70000 شرکت کننده داره 6500 تا 7000

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فردا آزمون گزینه دو دارم و گند خواهم زد بدجوری
    همه وقتم رو گذاشته بودم که شیمی 3 و زیست 2 بخونم اصلا برای برنامه ریزی آزمون وقت پیدا نکردم
    شاید زبان و بینش رو یه 50 درصدی بزنمشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •