به یاد اون زمان که رتبه 15 فیفا بودیم
به یاد اون زمان که رتبه 15 فیفا بودیم
ایتالیا (نایب قهرمان اروپا) هشتمه عجیبه...
درسته اون موقع خیلی بهتر بود
و همون زمان هم نسل قبل از ما میگفتن یاد محمدخانی و محرمی و ... که یادم نمیاد که فکر کنم اماراتی جایی باز میکردن و اینا بیان چه تیم ملیای داریم و ...
قبلیا هم یه جور دیگه
کلا موضوع اینه که اگه پایه و برنامهریزی فوتبال یه کشوری که هم استعدادش رو داره هم علاقهمند فراوون نباید دچار افت بشه و نسل جدید بتونه به خوبی جای نسل قبلی رو پر کنه و حتی بهتر
اون موقع تیم ایران نسبت به الان خیلی بهتر بود
همونطور هم که نوشتم تا جایی که یادمه فاکتورها برای ردهبندی تغییر پیدا کرده
اون موقع با یه برد کلی تیمی بالا میومد و برعکس
عامل بررسی یه عامل زودگذر و لحظهای بود
اما الان فکر کنم به فاکتورهای دیگهای توجه میشه که اثرات طولانی مدت و .... بیشتر مدنظره
این روش رتبهی واقعیتری رو نشون میده
اگه کسی دقیق میدونه خوبه بگه.
اون موقع لژیونر بیشتر داشتیم و البته با کیفیتتر
دیگه مهمترینشون دایی بود که اون هم حداکثر تا بایرن اون موقع بالا رفت و اوجش تو بازی با چلسی بود فکر کنم
ولی کسی نبود که تو فینال اروپا دقیقهای هم بتونه بازی کنه
اما الان در اون حد تا جایی که دیدم نداریم که اون هم برمیگرده به همون که گفتم نباید افتی از یه نسل به نسل دیگه دیده بشه
خلاصه اینکه فوتبال ما فوتبالی است بیمار که درمانش هم اینه که به اهلش سپرده بشه و برنامهریزیای بشه توش انجام داد که منظم باشه و دقیق (که با شرایط کشور ما که میدونین چیه امکان پذیر نیست)
فوتبال فقط یه ورزش نیست صنعته و نیاز به پول داره و لازمهاش شرایط خوب اقتصادی است و ...
لیست کامل رنکینگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی باورش میشه برزیل که آمپر چسبونده بود با اون روش قبلی و از اولی تکون نمیخورد شده 22 ـم
دقیقا برزیل هم فکر کنم به خاطر همین معیارهای جدید واسه رنکینگ باشه که این رتبه رو اورده . خداییش درسته ضعیف شده نسبت به دوران طلاییش اما نه دیگه 22 ام . الان تقریبا تمام بازیکنهای برزیل جزو بازیکنهای خوب دنیان چطوری بشه این رتبه رو بیاره موندم . برزیل حتی به نظرم از ارژانتین بهتره .
اگه منظورت پست منهمثلا دوست با خردی پیدا می شه عنوان می کنه بیگ زاده در بازی با قظر فوق العاده بود و چنان و چنون که مثلا تو دهنی زده باشه به استقلالی هایی که یک فصل از او انتقاد کردند.... ملت هم که جیگر دیگه !![]()
که من چنان و چنون نکردم
این اون بخش از پست منه که در مورد خط دفاعی و بیگ زاده گفتم
شگفت انگیزه که جدای از رنگی دیدن تیم ملی به خاطر رنگی دیدن پستها هم تصور این به وجود میاد که این رو هم به خاطر تو دهنی زدن به دوستان استقلالی گفتمدر کنار انتقاد از بخش هجومی تیم باید به بازی واقعا خوب خط دفاعی هم اشاره کرد
بازیکن بی ادعایی مثل بیگ زاده عالی بود و البته صادقی و حسینی هم بازی هماهنگی ارائه دادن
توی بازی با قطر برخلاف خط حمله خط دفاعی ما کلا خوب کار کرد به جز یکی دو غفلت که برای یک نود دقیقه آمار منطقی و مناسبیه
و بیگ زاده هم توی این دفاع خوب به اندازه خودش سهم داشت که البته از نظر من به خاطر بی ادعا بودنش بازی خوبش برجسته تر بود
در مورد رنگ پرچم هم هیچ توجیهی نداره کار فوق العاده زشت و ناپسندی بوده که فعلا از برخی تماشاگرای منتسب به استقلال سر زده و اصلا نباید به خاطر این اشتباه پای طرفدارای پرسپولیس رو وسط کشید
واقعا کی میشه ما توانایی این رو داشته باشیم که بازی ملی رو ورای رنگها نگاه کنیم
و حتی بازی تیمهای استقلال و پرسپولیس در آسیا رو که البته تقریبا تبدیل به یک رویا شده
این یه درد مشترکه رفیق!واقعا کی میشه ما توانایی این رو داشته باشیم که بازی ملی رو ورای رنگها نگاه کنیم
کم و بیش همه ما وقتی ترکیب تیم ملی رو نگاه میکنیم ناخودآگاه میریم سراغ عزیزانمان!
وصد البته که برد ها و افتخارات رو به نام اونها و به کام خودمون سند میزنیم...
علی رضا جان خود تو هم از این قاعد مثتثنی(درست نوشتم)نیستی.
توی پست آخرت در مورد مهدی مهدویکیا و عنوان"دو دهه سکوت"ادعا کردی که موفقیت های ملی رو مدیون بازیکنان پیروزی هستیم!!!
بعید بود از تو.
بهتره فراموش نکنیم که عوامل زیاد اصلی و فرعی وجود داشتن که بازیکنان پیروزی موفق بشتن در ترکیب تیم ملی"پرچ"بشن و به لطف اون بشن"لژیونر"
پ ن:دوستان جبهه گیری وسنگر بندی نکنین لطفا.من وعلی رضا توی یه پادگان خدمت میکنیم.
/ قوچان نژاد: آن توپ را گل نميکردم خودم را نميبخشيدم
در غياب اشکان دژاگه که مصدوم بود رضا قوچاننژاد توانست جاي خالي او را پر کرده و گل سه امتيازي تيمملي را به ثمر برساند.
در غياب اشکان دژاگه که مصدوم بود رضا قوچاننژاد توانست جاي خالي او را پر کرده و گل سه امتيازي تيمملي را به ثمر برساند. اين مهاجم برخلاف عدهاي از بازيکنان که حاضر به مصاحبه نشدند با متانت خاصي به سئوالات خبرنگاران جواب داد که گفت و گوي خبرنگار نود را با او ميخوانيد.
فکر ميکني گل تو تمام اميدها را زنده کرد؟
اين گل حاصل تلاش تمام کادرفني و بازيکنان بود و خوشحالم که تمام کنندهاش من بودم. واقعا تيمملي تحت فشار بود و الان همه چيز عوض شد و خود ما براي خودمان سرنوشت تعيين ميکنيم.
يک موقعيت از دست دادي ولي دومي را گل کردي؟
اولي را خوب زدم ولي دروازهبان قطر مثل يک درواز ه بان هندبالي دستهايش را باز کرد و توانست آن را دفع کند. به نظرم در نيمه اول فوق العاده بود و نگذاشت دروازه قطر باز شود
ولي گلت را حرفهاي زدي.
اگر قرار بود آن توپ را گل نکنم که ديگر خودم را نميبخشيدم. پاس جباري عالي بود و من هم راهي جز گل زدن نداشتم.
الان با اين شرايط ميتوانيد به عنوان تيم اول هم صعود کنيد.
همه دست خودمان است و بايد به فکر لبنان باشيم.اگر سه امتياز را بگيريم مطمئن باشيد کره را هم ميبريم.
در غياب اشکان دژاگه از تو انتظار زياد بود. کارت سخت نشده بود؟
اشکان بازيکن بزرگي است که جاي خالياش هميشه احساس ميشود. من هميشه در هر بازي به فکر تيم ملي هستم و بازي کردن را مسئوليت ميدانم به همين دليل دوست دارم همه راضي شوند. اميدوارم که اينگونه شده باشد.
بازي با لبنان راحت است يا سخت؟
بازي راحتي نداريم ولي چون امتيازات نزديک شده بايد حرفهاي کار کنيم. به نظرم بازي با تيمهايي که شانسي براي صعود ندارند سختتر است. الان همين قطر چون برد لازم داشت فوتبال بازي کرد و ما هم فوتبال کرديم و اگر آنها مساوي ميخواستند کارمان سخت بود.
از استاندارد ليژ راضي هستي؟
راضي هستم و مشکل خاصي ندارم
خبر داري قرار است يک مربي از رژيم اشغالگر هدايت آن را بر عهده بگيرد؟
همين الانه اين خبر را ميشنوم و نميدانم قرار است چه اتفاقي بيفتد؟
اگر اين اتفاق بيفتد چکار ميکني؟
اميدوارم نيفتد ولي اگر بيفتد فکر ديگري ميکنم. فعلا تمرکزم روي دو بازي آخر تيم ملي است.
90/منبع
تمام مشکلات فوتبال و مملکت حل شده, فقط این مورد مونده که ایشالا به زودی حل میشه!خبر داري قرار است يک مربي از رژيم اشغالگر هدايت آن را بر عهده بگيرد؟
همين الانه اين خبر را ميشنوم و نميدانم قرار است چه اتفاقي بيفتد؟
اگر اين اتفاق بيفتد چکار ميکني؟
اميدوارم نيفتد ولي اگر بيفتد فکر ديگري ميکنم. فعلا تمرکزم روي دو بازي آخر تيم ملي است.![]()
اون موقع رییس فدراسون صفایی فراهانی بود که خیلی زیر ساخت های فوتبال ایران مدیون اون هست
فوتبال بیشتر از پول نیاز به یک مدیر داره
واقعا که . همین مونده بود همین دو سوال اخر رو بپرسه . گوچی نمیومد مصاحبه نمیکرد بهتر بود . همینها هستن که با یه مصاحبه بازیکن رو تحت فشار میزارن . اخه طرف خودش خبر نداره بعد این اومده از کجا این خبر رو در اورده راجع بهش این سوال رو میپرسه .
هر چند ممکنه واسه گوچی سخت بشه اوضاع تو تیمش و سوال بدی هم نبود ولی نباس الان این سوالا رو بپرسن و بازیکن رو به حاشیه ببرن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)