تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 160 از 287 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب تو باز بگو نمی آد!!!!!
    مگه میشه آخه نیاد!!
    اینقدر هم حرف اینو اونو گوش نکن corey جان.
    شان نمی بره! این که معلوم بود مثل اینکه خیلی حواست پرته corey جان خودت گفتی که شان ممکنه ببره حالا میگی نه !!
    من که گفتم امکان نداره شان ببره!

خوب باز مثل اینکه حرف های دیگران روت تاثیر گزاشت یکم فکر کن ببین میگن ( میگن که البته اخبار آقا رضا بیشترش درسته ولی من به بعضی هاشون شک دارم چون با عقل جور در نمی آد مثل درگیری اوماگا با تیکر که خیلی عجیبه) ممکنه از توی راو یکی قهرمان شه ولی قطعی نیست البته منم خودم همین نظر رو میدم چون رندی خیلی خوبه و کس دیگه ای پیدا نمیشه که در راو رویال رو ببره ( تکراری نباشه ) توی اسمک داون هم اگر ببره بیگ شو نیست بلکه احتمال ادج بیشتره ( اگه ادج چلنجر نشه ) وگرنه همون بیگ شو ( احتمالش خیلی پایینه اصلا ممکن نیست ).
    کریس هم امکان نداره رویال رو ببره.

همینطور که من گفتم ممکن نبود که تیکر با اوماگا درگیر بشه چون که اولا تیکر درگیری های طولانی ای داشته و خواهد داشت که معمولا آخرش به hell in a cell ختم میشد و اگر اوماگا می خواست درگیر شه باید تا رسل مانیا کشیده می شد.
    ثانیا چند دفعه بگم تیکر در حد اوماگا نیست.!

اینقدر هم نگو شان با تیکر بازی میکنه چون که شان الان درگیر جی بی ال هست و نمی تونه به jbl در بازی چمپین کمک کنه چون بازی DQ میشه و چمپین نمیشه پس باید حتمی jbl خودش چمپین رو بگیره که این غیر ممکنه.
    آره چون فکرش نمی کردم jbl با سینا برای کمربند بازی کنه و حضور jbl تو رویال رامبل همه پیش بینی ها به هم زد
    ون شان به عنوان یار jbl باید تو این مسابقه شرکت داشته باشه

اج که چلنجر جف تو رامبل شد و قهرمانیش منتفی شد و همه سایت ها گفتن که رویال رامبل قهرمانش از راو هست و بعضی هاشون شانس خیلی کمی به بیگ شو دادن ولی به نظرم رندی از همه شانسش بیشتره

درگیری تیکر و اوماگا قرار بود به این شکل باشه که تیکر با ویکی درگیری هاش ادامه پیدا کنه و تو رستل منیا نماینده ویکی با تیکر مسابقه بده و در صورت پیروزی هر طرف اون یکی اخراج بشه
    ویکی به بیگ شو و اج میگه قبول نمی کنن و اوباما میاد وسط که تو رستل منیا آندرتیکر اوماگا میترکونه

من مطمئنم که شان تو اون مسابقه دخالت می کنه چون الکی این همه با jbl که همکاری نکرد
    ولی همه سایت ها گفتن که رستل منیا ان با تیکر مسبقه میده ولی خب استوریش خیلی پیچیدست

بابا اوماگا خوب بود تیکر با این شلتن بنجامین درگیر کردن که واقعا مسخرست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها!
    الان آمادگی اوماگا بیشتره یا تیکر؟
    اوماگا استار خوبی هست ولی تو آماده ترین حالتش بازم انگشت کوچیک تیکر نمیشه چه برسه به الان که تازه مصدومیتش خوب شده و اصلا آماده نیست

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آره چون فکرش نمی کردم jbl با سینا برای کمربند بازی کنه و حضور jbl تو رویال رامبل همه پیش بینی ها به هم زد
    ون شان به عنوان یار jbl باید تو این مسابقه شرکت داشته باشه

اج که چلنجر جف تو رامبل شد و قهرمانیش منتفی شد و همه سایت ها گفتن که رویال رامبل قهرمانش از راو هست و بعضی هاشون شانس خیلی کمی به بیگ شو دادن ولی به نظرم رندی از همه شانسش بیشتره

درگیری تیکر و اوماگا قرار بود به این شکل باشه که تیکر با ویکی درگیری هاش ادامه پیدا کنه و تو رستل منیا نماینده ویکی با تیکر مسابقه بده و در صورت پیروزی هر طرف اون یکی اخراج بشه
    ویکی به بیگ شو و اج میگه قبول نمی کنن و اوباما میاد وسط که تو رستل منیا آندرتیکر اوماگا میترکونه

من مطمئنم که شان تو اون مسابقه دخالت می کنه چون الکی این همه با jbl که همکاری نکرد
    ولی همه سایت ها گفتن که رستل منیا ان با تیکر مسبقه میده ولی خب استوریش خیلی پیچیدست

بابا اوماگا خوب بود تیکر با این شلتن بنجامین درگیر کردن که واقعا مسخرست

فعلا که حرف مشخص اینکه جان سینا jbl رو توی رویال رامبل آب می کنه دیگه جای بحثی نیست حالا یا با DQ یا هم با PIN FALL فرقی نمی کنه بالاخره جان سینا می بره و شان هم نمی تونه کوچکترین دخالتی کنه.

بله دیگه رندی هم که فکر کنم برنده شه ولی بازم معلوم نیست ای بابا مگه چیز های عجیب غریب ما کم دیدیم که این یکی نباشه می بینی یکدفه یکی دیگه برنده شد!!!!!!!!!!!

تیکرم که اصلا و ابدا مشخص نیست استوری چیه و من که فکر می کنم اولین بازیش توی اسمک داون یک جرقه رو بزنه و معلوم بشه!
    راستی یک خبر بدم که بعضی ها می گن که توی بازی جف و ادج ممکنه تیکر خودشو نشون بده و بیاد یا ادج رو بزنه(احتمالش کمه) یا جف هاردی رو بزنه چون که هردو قبلا با تیکر درگیریه بدی داشتن وتیکر که از خیال ادج گذشت بعد از Hell in a Cell ولی هنوز جواب کرم ریختن های جف رو نداده اینو یادت باشه که آندرتیکر هیچ موقع از کسی که بازیشو خراب کنه نمیگزره البته اینا فقط خبر یک احتمال دیگه در مورد تیکر بود.
    تریپل اچم که فکر کنم این هفته یک چیزی بشه با ولادیمیر درگیریشو رسما شروع کنه

من این تیکه ی آخرو نفهمیدم آندرتیکر با شلتن درگیر شده!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فعلا که حرف مشخص اینکه جان سینا jbl رو توی رویال رامبل آب می کنه دیگه جای بحثی نیست حالا یا با DQ یا هم با PIN FALL فرقی نمی کنه بالاخره جان سینا می بره و شان هم نمی تونه کوچکترین دخالتی کنه.

بله دیگه رندی هم که فکر کنم برنده شه ولی بازم معلوم نیست ای بابا مگه چیز های عجیب غریب ما کم دیدیم که این یکی نباشه می بینی یکدفه یکی دیگه برنده شد!!!!!!!!!!!

تیکرم که اصلا و ابدا مشخص نیست استوری چیه و من که فکر می کنم اولین بازیش توی اسمک داون یک جرقه رو بزنه و معلوم بشه!
    راستی یک خبر بدم که بعضی ها می گن که توی بازی جف و ادج ممکنه تیکر خودشو نشون بده و بیاد یا ادج رو بزنه(احتمالش کمه) یا جف هاردی رو بزنه چون که هردو قبلا با تیکر درگیریه بدی داشتن وتیکر که از خیال ادج گذشت بعد از Hell in a Cell ولی هنوز جواب کرم ریختن های جف رو نداده اینو یادت باشه که آندرتیکر هیچ موقع از کسی که بازیشو خراب کنه نمیگزره البته اینا فقط خبر یک احتمال دیگه در مورد تیکر بود.
    تریپل اچم که فکر کنم این هفته یک چیزی بشه با ولادیمیر درگیریشو رسما شروع کنه

من این تیکه ی آخرو نفهمیدم آندرتیکر با شلتن درگیر شده!!!!!!!!!!!!!!
    به احتمال خیلی زیاد jbl سینا میبره تا هم استوری شان تکمیل بشه و وارد مرحله بعد بشه و این 2تا منفورر تر بشن هم سینا محبوب تر بشه الان سینا از اون موقع که برگشته داه بوووووووووو میشه
    هفته پیش چند تا از تماشاگران به خاطر نوشتن حرف های زشت بر علیه سینا از ورزشگاه اخراج شدن

کلا رامبل سورپرایز زیاد داره ولی شانس رندی از همه بیشتره

تیکر هم به نظر من استوریش تو رامبل شروع میشه مثلا درگیر میشه با اون کسی که میندازتش بیرون یا از این جور چیزا

آره منم این خبر شنیدم ولی امکانش کمه چون جف الان خیلی خیلی محبوبه و بعیده کمپانی با تیکر درگیرش کنه ولی خب استوری تیکر الان علامت سواله هر چند بیشتر افراد میگن که تیکر تو رستل منیا با شان بازی می کنه

آره تیکر اومد و شلتن چک اسلم زد

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

به احتمال خیلی زیاد jbl سینا میبره تا هم استوری شان تکمیل بشه و وارد مرحله بعد بشه و این 2تا منفورر تر بشن هم سینا محبوب تر بشه الان سینا از اون موقع که برگشته داه بوووووووووو میشه
    هفته پیش چند تا از تماشاگران به خاطر نوشتن حرف های زشت بر علیه سینا از ورزشگاه اخراج شدن

کلا رامبل سورپرایز زیاد داره ولی شانس رندی از همه بیشتره

تیکر هم به نظر من استوریش تو رامبل شروع میشه مثلا درگیر میشه با اون کسی که میندازتش بیرون یا از این جور چیزا

آره منم این خبر شنیدم ولی امکانش کمه چون جف الان خیلی خیلی محبوبه و بعیده کمپانی با تیکر درگیرش کنه ولی خب استوری تیکر الان علامت سواله هر چند بیشتر افراد میگن که تیکر تو رستل منیا با شان بازی می کنه

آره تیکر اومد و شلتن چک اسلم زد

فکر نکنم چون از هیچ نظر جز اون نظری که خودت گفتی ( که معلومه اونطوری نمیشه ) از هر نظر سینا برتره ولی خوب نباید احتمالاتم در نظر نگیریم!!!

رندی شانس داره ولی اصلا ما برای چی در مورد غیر تکراری ها صحبت می کنیم حالا شاید امسال اینطوری بشه که رندی ببره و سال دیگه ادج و بعدش جف و ... اما احتمالش زیاده که تکراری ها هم ببرن!!!!!!!

خوب درمورد تیکرم که وقتی مسابقه رو دیدم فهمیدم که احتمالا تیکر قهرمان بعدی united state champion !!!!!!!!!!
    چون دقت کردی حرف هاش رو شلتن داشت میگفت که حریفی برای من نیست اما تیکر یکدفه از پشت میکروفون گفت که یکنفر مونده بعدش اومد و ...
    البته اگه اینطوری بشه تیکر سطحش پایین میاد ولی ممکنه که همینطوری بشه!!!
    چون اگه تیکر با شلتن درگیر شه هر دو چند بازی میزارن که طبق معمول باید هرکدومشون ببرن یک بازی رو ولی اصلا قابل فکر کردن نیست که شلتن تیکر رو پین کنه!!!!!
    مگر اینکه با DQ اونم از طرف شلتن نه از تیکر چون تیکر دشمنی نداره فعلا مگر اینکه حالا یک معجزه ای بشه و شان یا ... درگیر این بشن که این یک جورایی غیر ممکنه!!!!
    پس یا تیکر با یک مسابقه ی ساده شلتن رو میبره یا هم دیگه بی خیال!!!

جف هم که الان درگیر ادج و خودتم می دونی که تا تایل به دست ادج نرسه ویکی دست بردار نیست مگر اینکه ایندفه به دست بیگ شو بیفته!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر نکنم چون از هیچ نظر جز اون نظری که خودت گفتی ( که معلومه اونطوری نمیشه ) از هر نظر سینا برتره ولی خوب نباید احتمالاتم در نظر نگیریم!!!

رندی شانس داره ولی اصلا ما برای چی در مورد غیر تکراری ها صحبت می کنیم حالا شاید امسال اینطوری بشه که رندی ببره و سال دیگه ادج و بعدش جف و ... اما احتمالش زیاده که تکراری ها هم ببرن!!!!!!!

خوب درمورد تیکرم که وقتی مسابقه رو دیدم فهمیدم که احتمالا تیکر قهرمان بعدی united state champion !!!!!!!!!!
    چون دقت کردی حرف هاش رو شلتن داشت میگفت که حریفی برای من نیست اما تیکر یکدفه از پشت میکروفون گفت که یکنفر مونده بعدش اومد و ...
    البته اگه اینطوری بشه تیکر سطحش پایین میاد ولی ممکنه که همینطوری بشه!!!
    چون اگه تیکر با شلتن درگیر شه هر دو چند بازی میزارن که طبق معمول باید هرکدومشون ببرن یک بازی رو ولی اصلا قابل فکر کردن نیست که شلتن تیکر رو پین کنه!!!!!
    مگر اینکه با DQ اونم از طرف شلتن نه از تیکر چون تیکر دشمنی نداره فعلا مگر اینکه حالا یک معجزه ای بشه و شان یا ... درگیر این بشن که این یک جورایی غیر ممکنه!!!!
    پس یا تیکر با یک مسابقه ی ساده شلتن رو میبره یا هم دیگه بی خیال!!!

جف هم که الان درگیر ادج و خودتم می دونی که تا تایل به دست ادج نرسه ویکی دست بردار نیست مگر اینکه ایندفه به دست بیگ شو بیفته!!!!!!!!!
    wwe که برتری حالیش نیست فقط به استوری و جدیدا پارتی بازی اهمیت میده اگه به قدرت بود که سینا نباید 13 ماه تایتل نگه میداشت یا دی گیم نباید 12 بار قهرمان میشد

ولی بازم به نظر شانس رندی تو راو از همه بیشتره و تو اسمک دان هم که بیگ شو راستی بیگ شو این هفته دی گیم برد ( لست من استندینگ )

نه تیکر هییچ موقع برای کمربند بی ارزش قهرمانی آمریکا دگریر نمیشه و این برنامه برای این بود که تیکر حضور داشته باشه و خود تعداد بیننده ها بیشتر بشه ضمنا این هفته مسابقه دادن و تیکر راحت شلتن برد

در رابطه با جف هم نمیدونم فعلا اسمک دان استوری هاش پیچیدست ولی به نظرم تا رستل منیا جف استوریش نگه میداره

ecw هم که قهرمان آیندش کوزلاو هست
    قهرمان آمریکا هم کالی میشه و از این به بعد کالی با شلتن درگیر می کنن
    اینترکانتیننتال هم پانک

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد :‌ راء

تاریخ برگزاری : پنجم ژانویه ی 2009

محل برگزاری : نیو اورلینز

راء امشب با ویدیویی از شان مایكلز آغاز میشه كه در اون چگونگی راهیابی جی بی ال به مسابقه ی قهرمانی سنگین وزن رویال رامبل و اتفاقاتی كه برای شان مایكلز در آرماگدون افتاد به نمایش در میاد.

به ورزشگان میریم. رندی اورتن و کریس جریکو داخل رینگ هستن و لیلیان گارسیا اون ها رو معرفی میکنه . کریس جریکو میکروفون در دست داره و میگه : " من و اورتن اینجاییم تا همه چیز رو درباره ی فاجعه ی هفته ی پیش ، که شان مایکلز اجازه داد جی بی ال پیروز مسابقه بشه و قانون شکنی کرد ؛ روشن کنیم . " رندی اورتن میکروفون رو از جریکو میگیره و میگه : " من فکر میکنم که بهتره جی بی ال از رویال رامبل مچ حذف بشه . همچنین بنظرم شان دیگه نباید اجازه ی این رو داشته باشه تا سر کمربند جهان مسابقه بده . من و جریکو حاضریم تا امشب با هم مسابقه بدیم تا برندمون به همراه جی بی ال در رویال رامبل به مصاف سینا بره . " جریکو میکروفون رو میگیره و میگه : " ما از اینجا تکون نمیخوریم تا وقتی که ... " آهنگ جی بی ال پخش میشه و لیموزین او وارد ورزشگاه میشه . راننده در رو برای جی بی ال باز میکنه و جی بی ال میاد بیرون تا با رندی و جریکو صحبت کنه . حالا شان هم در قسمت ورودی دیده میشه که سرش رو پائین گرفته و قیافه ی در همی داره . جی بی ال میگه : " شما دو نفر هر جوری که میخواید درباره ی اتفاقات هفته ی پیش فکر کنید اما من پیروز شدم و یه تایتل شات مقابل سینا بدست آوردم . " جریکو به شان نگاه میکنه و میگه : " الان [با این کارایی که کردی] چه حسی داری آقای رسلمینیا ؟ [رو به تماشاگرا] من شش ماه میگفتم که شان یه همچین آدمی هست اما شما بخاطر حرفام از من متنفر بودید . حالا میبینید که حرفام درست بود . " شان میگه : " تنها چیزی که موجب شد من سرم رو بذارم و راحت بخوام این بود که من هر جوری بود اجازه ندادم شما دو تا [جریکو و اورتن] سر کمربند جهان مسابقه بدید . " اورتن چند جمله درباره ی کار های شان صحبت میکنه اما چند لحظه بعد آهنگ استفانی مک من پخش میشه و او میاد در قسمت رمپ ورزشگاه وایمیسه . استفانی میگه : " جی بی ال هفته ی پیش شان رو با یه کلوزلاین شکست داد و هیچ حرفی نیست ، پس تصمیم پا برجاست . " جریکو میگه : " پس شان نباید اجازه ی حضور در رامبل رو پیدا کنه . " استفانی میگه : " این تصمیم من نیست ." جی بی ال میگه : " من موافقم . من میخوام تا شان در مسابقه ی وولد تایتل در کنار من باشه تا من بتونم سینا رو شکست بدم . " استفانی میگه : " خوب ، من هم موافقم . پس شان در رویال رامبل مچ [سی نفره] نخواهد بود . اما برای امشب ، رندی اورتن و کریس جریکو برابر تیم شان مایکلز و جان سینا قرار خواهند گرفت . " سپس آهنگ استفانی پخش میشه و همه داخل رینگ همدیگه رو نگاه میکنن .

مایكل كول اعلام میكنه كه امشب یك مسابقه بر سر قهرمانی بین قاره ای انجام میشه.

مسابقه ی اول :: ملینا و گلداست در برابر قهرمان زنان بث فینكس و سنتینو مارلا

گلداست داخل رینگ هست و لیلیان او رو معرفی میکنه . ملینا با ورودی همیشگیش وارد میشه . او قبل از ورود به رینگ برای روزا مندز [طرفدار بث فینکس] دست تکون میده . آهنگ سانتینو مارلا پخش میشه و او به همراه بث فینکس وارد میشه . هر دو میرن داخل رینگ و روزا مندز هم میاد و در کنار رینگ میشینه تا مسابقه رو تماشا کنه . ملینا و بث مسابقه رو شروع میکنن . لاک آپ میشن و بث موفق تر هست . اون ها بار دیگه لاک آپ میشن و باز هم بث ملینا رو میزنه . بث جای خودش رو به سانتینو میده . سانتینو میره تا روی بازوی ملینا کار کنه اما ملینا به او سیلی میزنه و با گلداست تگ میشه . گلداست میاد و سانتینو رو با حرکاتش میترسونه . سپس او یه سیلی به سانتینو میزنه و بعد آرم درگ میکنه . بیگ نی از گلداست و او سانیتنو رو از زمین بلند میکنه . سانتینو یه فن رو کونر میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سانتینو هدلاک میکنه اما گلداست اولداسکول رایت هند میزنه . کلوزلاین از گلداست . گلداست به طرف بث میره و براش یه بوس میفرسته . گلداست برمیگرده بار دیگه سانتینو رو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . گلداست و سانتینو [هر دو] به طرف همتیمیهاشون میرن و دو تگ همزمان شکل میگیره . ملینا و بث میان داخل رینگ و بث ، ملینا رو در گوشه ی رینگ میزنه . ملینا بلاک میکنه و سپس سوییساید درایو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده: ملینا و گلداست

بعد از مسابقه ، ملینا و روزا مندرز با هم درگیری لفظی پیدا میکنن که کم کم به هم نزدیک میشن و بینشون درگیری [فیزیکی] رخ میده . این دو انقدر همدیگه رو میزنن تا سکیوریتی بعد از یکی دو دقیقه موفق میشه تا ملینا و روزا رو از هم جدا کنه . سکیوریتی روزا رو به طرف تماشاگرا میبره . گلداست و ملینا هم در حالی که دست همدیگه رو بالا گرفتن به بک استیج میرن .

در بک استیج ، تاد گریشام با سی ام پانک مصاحبه ای ترتیب میده و پانک در ابتدای صحبتاش درباره ی مسابقه ی اینترکانتیننتال چمپین شیپ مچ صحبت میکنه و ریکی استیمبوت ، برت هارت و میستر پرفکت رو به عنوان قهرمان های سابق این کمربند مثال میزنه . سپس پانک سال جدید رو به گریشام تبریک میگه و گریشام هم برای او آرزوی موفقیت میکنه .

مسابقه ی دوم :: مسابقه ی قهرمانی بین قاره ای

:: قهرمان بین قاره ای ویلیام ریگل در برابر سی ام پانك

ابتدا سی ام پانك در میان تشویق حضار وارد میشه و سپس ویلیام ریگل به همراه لیلا و كمربند بین قاره ایش وارد میشه و به رینگ میاد. مسابقه آغاز میشه. ریگل پانك رو به گوشه ی رینگ میفرسته و سعی داره اونو بزنه اما پانك كاور میكنه و موفق نمیشه. پانك اسنپ سوپلكس میزنه و كاور میكنه اما موفق نمیشه. ریگل گوشه ی رینگ هست و یك های نی از پانك میخوره و سپس توسط پانك به وسط رینگ كوبیده میشه. ریگل به بیرون رینگ میره تا از زیر فشار خارج بشه. پانك به دنبالش میره و لیلا رو سر راه خودش میبینه. ریگل به پانك حمله میكنه و اونو به رینگ میفرسته. ریگل كنترل بازی رو در دست گرفته و دو بار پانك رو كاور میكنه اما موفق نمیشه. ریگل پانك رو به زمین میندازه و پانك بلند میشه و اونو كاور میكنه اما موفق نمیشه. پانك به ریگل در گوشه ی رینگ های نی میزنه ام نمیتونه بولداگ رو اجرا كنه. پانك ریگل رو بلند میكنه و قصد داره بهش جی تی اس بزنه اما ریگل بند رینگ رو میگیره و اجازه نمیده. پانك باز هم موقعیت جی تی اس رو فراهم میكنه اما ریگل اینبار تی شرت داور رو میگیره و داور هم سریعا بازی رو با دی كیو به نفع پانك به پایان میرسونه. لیلا میره و كمربند بین قاره ای رو میداره و به همراه ریگل رینگ رو ترك میكنند. پانك در رینگ هست و داره به ریگل و لیلا كه در قسمت رمپ هستند نگاه میكنه.

برنده: سی ام پانك (با قانون دی كیو)

بعد از مسابقه ، سی ام پانک از اینکه نتونسته [بدلیل دی کیو شدن] کمربند رو بدست بیاره عصبانی هست . ریگل و لیلا دارن به سمت رمپ ورزشگاه میرن که حالا چهره ی استفانی از مانیتور پخش میشه . استفانی میگه : " نه ، من نمیذارم اولین مسابقه ی سر تایتل در راء سال 2009 اینجوری تموم بشه . سی ام پانک یه ریمچ خواهد داشت و اگه ریگل در اون مسابقه هم موجب دیسکوالیفیکیشن بشه ، اینبار کمربندش رو از دست میده .

در بک استیج ، تاد گریشام در کنار جی بی ال و شان مایکلز هست . جی بی ال میگه : " اگه شان امشب یه آر کی او و یه کدبریکر دریافت کنه . از من پاداش خواهد گرفت . اما اگه یه سوپرکیک به سینا بزنه ، پاداش بهتری خواهد گرفت . من شان رو استخدام کردم تا من رو به عنوان چمپین به رسلمینیا 25 که در تگزاس انجام میشه ببره . "

در بک استیج ، رندی اورتن در کنار کودی رودس و سیم اسنوکا هست . رندی میگه : " شما در هفته ی قبل پیروز شدید تا در تیم بمونید . اگه امشب هم ببرید ، تو تیم هستید . ولی اگه ببازید ... " مانو از راه میرسه و از رندی میخواد تا یه شانس دیگه به او بده . مانو به رندی یادآوری میکنه که او [رندی] هم در هفته ی قبل شکست خورد . این باعث میشه که رندی اورتن بشدت عصبانی بشه و رندی میگه : " تو هیچ شانس دیگه ای نداری . تو هیچی نیستی و پدرت هم در برابر پدر من و خودم هیچی نبود و نیست . دیگه نمیخوام قیافت رو ببینم . " رندی اورتن میره و مانو عصبانی میشه . سیم اسنوکا و کودی هم میرن .

در بك استیج دالف زیگلر داره خودش به میكی جیمز معرفی میكنه و كوفی كینگستن و ری میستریو هم دارن آماده میشن تا مسابقه ی خودشون رو آغاز كنند.

مسابقه ی سوم :: قهرمانان تگ تیم جهان جان مورسن و میز در برابر كوفی گینگستن و ری میستریو

جان مورسن و میز داخل رینگ هستن . میز میکروفون در دست داره و میگه : " شما چرا دارید ما رو هو [بو] میکنید در حالی که باید خودتون رو هو [بو] کنید ؟ " مورسن میگه : " نیو ارلنز پایتخت جنایت هست ، پس ما رو بخاطر اونچیزی که هستیم آزار ندید . " در پایان تیم میز و مورسن حرفشون رو با جمله ی " بی جلس " تموم میکنن و سپس آهنگ ری میستریو پخش میشه و ری وارد میشه . سپس شاهد ورود کوفی کینگستن هستیم . مسابقه آغاز میشه و کوفی و میز با هم درگیر میشن . کوفی تیکداون و کاور میکنه ، یک..دو.. . چند حمله ی دیگه از کوفی و سپس او میز رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و میز کنترل بازی رو در دست داره . کوفی سعی میکنه به بازی برگرده اما موفق نیست . چند البوء دراپ از میز و او جای خودش رو به مورسن میده . مورسن روی پای آسیب دیده ی کوفی کار میکنه و سپس با میز تگ میشه . میز و مورسن چند حرکت تیمی روی کوفی انجام میدن . میز هم میره تا روی پای مصدوم کوفی چند ضربه بزنه . میز کوفی رو میزنه و سپس ری رو پرت میکنه روی زمین . کوفی یه فن رو کونر میکنه و میره برای تگ اما ری حضور نداره . میز ، کوفی رو برمیگردونه و با مورسن تگ میشه . مورسن میاد و بعد از چند مشت جدی ، یه کیک قوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هد سیزرز از او . کوفی بالاخره موفق میشه در بره و به ری تگ بشه . ری میاد و چند حرکت پرشی انجام میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . مورسن یه فن رو کونر میکنه و ری رو بشدت به رینگ میکوبه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری به بازی برمیگرده و خوب کار میکنه . میز قصد دخالت داره اما کوفی وارد میشه و میز رو به بیرون پرت میکنه . ری موفق میشه مورسن رو روی طناب دوم بندازه و سپس میره برای سیکس وان ناین و این فن رو اجراء میکنه . ری میره بالای طناب ها برای اسپلش که مورسن در حین پرش یه لگد قوی به سینه ی ری میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده: قهرمانان تگ تیم جهان جان مورسن و میز

بعد از مسابقه ، میز و مورسن رینگ رو ترک میکنن . ری هم داره داخل رینگ درد میکشه . او سعی داره آروم آروم از جاش بلند شه که یهو مایک ناکس میاد و به او حمله میکنه . کوفی کینگستن قصد داره به کمک ری بیاد اما ناکس ، کوفی رو هم میزنه . سپس به ری یه بوت سنگین میزنه . داور ها و دکتر ها میان تا ری رو چک کنن .

در بک استیج ، شان داره خودش رو آماده میکنه . جان سینا میاد و میگه : " من میخوام بدونم که امشب قراره با سه نفر مسابقه بدم یا دو به دو ؟! یعنی میخوام بدونم من دارم شان مایکلز رو به همراه خودم به رینگ میبرم ، یا عروسک جی بی ال رو ؟ " شان میگه : " من عروسک هیچکی نیستم . نیازی هم به توضیح نداره ، تاریخ این رو نشون میده . "

مسابقه ی چهارم :: كلی كلی در برابر جیلیان هال

کلی کلی وارد میشه . در حین ورود او ، ویدئویی از هفته ی پیش و صحبت های او و رندی اورتن پخش میشه . کلی داخل رینگ هست و حالا جیلیان هال در حالی که داره مثل همیشه شعر میخونه [و طرفدارا بو اش میکنن] وارد میشه . مسابقه رو آغاز میکنن و دو دیوا لاک آپ میشن . جیلیان ، کلی رو به بیرون رینگ پرت میکنه و سپس بهش اجازه میده تا به رینگ برگرده . کلی برمیگرده و جیلیان به او حمله میکنه و او رو به رینگ میکوبه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جیلیان کاملا مسابقه رو در کنترل خودش گرفته و چند کاور بی نتیجه از او میبینیم . حالا کلی کلی با یه کراس بادی از بالای طناب ها به بازی برمیگرده . کاور میکنه ، یک..دو.. . دو کلوزلاین از کلی . کاور میکنه ، یک..دو.. . جیلیان سعی داره به بازی برگرده و روی پای کلی کار میکنه ولی کلی بلاک میکنه و سپس فینیشرش رو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده: كلی كلی

بعد از مسابقه ، جیلیان از پشت به کلی حمله میکنه . در این لحظه انفجار رخ میده و آهنگ کین پخش میشه . کین وارد میشه و میره داخل رینگ . او میکروفون در دست داره و میگه : " بالاخره حقیقت مشخص شد . تو هیچ وقت من رو دوست نداشتی و همیشه حواست پیش رندی اورتن بوده . بخاطر همین ، من میخوام هفته ی بعد کاری رو انجام بدم که باعث میشه حس خوبی بهم دست بده یعنی نابود کردن مردم . هفته ی بعد من با رندی اورتن مسابقه خواهد داد و تو برای دیدن این مسابقه آزادی . " کین رینگ رو ترک میکنه و کلی با ترس به او نگاه میکنه .

عكس های این مسابقه (شامل 9 عكس) :: لینك دانلود

مسابقه ی پنجم :: كودی رودز و سیم اسنوكا در برابر كرایم تایم

کودی رودس و سیم اسنوکا [جدا] وارد میشن . سپس شاهد ورود کرایم تایم هستیم . اسنوکا و جی تی جی مسابقه رو شروع میکنن . شولدربلاک از جی تی جی . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی تی جی با شد تگ میشه . شد میاد تا کنترل بازی رو در دست بگیره . او خیلی زود با جی تی جی تگ میشه و چند حرکت تیمی روی اسنوکا انجام میدن . اسنوکا چند مشت و کیک به جی تی جی میزنه . سیم جای خودش رو به کودی رودس میده . کودی به جی تی جی اسلم میزنه . کودی خیلی زود میره تا اسنوکا جای او رو بگیره . اسنوکا میره بالای طناب ها و یه پرش انجام میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسنوکا ، چین لاک رو قفل میکنه ولی جی تی جی کونر میکنه و بک بریکر میزنه . هر دو استار به طرف همتیمی هاشون میرن و شد و کودی همزمان تگ میشن . شد بهتر کار میکنه و کودی رو میزنه . اسلم و بیگ مانی البوء از شد . کاور میکنه ، یک..دو.. اما سیم دخالت میکنه . شد به سیم اسنوکا حمله میکنه و او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . جی تی جی وارد میشه و جای شد رو میگیره . جی تی جی بعد از یه منوور ، کاور میکنه ، یک..دو.. . کودی و جی تی جی چند کونر رو انجام میدن که در پایان کودی بطور ناگهانی اینورتد دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده: كودی رودز و سیم اسنوكا

در بك استیج جی بی ال دیده میشه تا داره آماده میشه تا به رینگ بیاد.

در بک استیج ، سیم اسنوکا و کودی رودس با خوشحالی به طرف رندی اورتن میرن و رندی میگه : " سیم اسنوکا از گروه اخراجه . کودی رودس پینفال رو بدست آورد و سیم اسنوکا هیچ کاری نکرد . من میخواستم ببینم که بدترین فرد بین شما کیه . نظر تو چیه کودی ؟ " کودی در جواب میگه : " من نمیدونم . فقط این رو میدونم که من برنده ی مسابقه شدم . " سپس میره .

در اتاق منجر ، سانتینو مارلا و بث فینکس کنار استفانی مک من هستن . استفانی به اون ها میگه : " روزا مندز از این به بعد حق حضور در ایونت های دابلیو دابلیو ای رو نداره . " بث فینکس قبول میکنه اما سانتینو نه [که بی فایده هست] . سانتینو سعی داره نظر استف رو عوض کنه اما موفق نیست و او به همراه بث اتاق رو ترک میکن . کریس جریکو وارد اتاق میشه و به استف میگه : " من دیدم که جی بی ال زود تر از همه اتاقش رو ترک کرد و رفت . قضیه چیه ؟ در ضمن ، من تمام این اتفاقات رو بصورت یه نامه برای وینس مک من فرستادم . " استفانی میگه : " وینس بعد از اتفاقی که براش افتاد فعلا از کار کنار کشیده . " کریس جریکو میگه : " اما من از وینس مک من جواب دریافت کردم و او گفته که تا دو هفته ی دیگه به راء برمیگرده تا بالاخره ببینیم این شوء مال کی هست ؟"

در بك استیج جان سینا دیده میشه كه داره حاضر میشه تا به رینگ بیاد.

مسابقه ی ششم :: قهرمان سنگین وزن جان سینا و شان مایكلز در برابر رندی اورتن و كریس جریكو

کریس جریکو وارد میشه و تماشاگرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن . آهنگ رندی اورتن پخش میشه و در حالی که گروهی دارن او رو تشویق و گروهی او رو هو [بو] میکنن وارد میشه . شان مایکلز وارد میشه و تماشاگرا در برابر او هم چنین عکس العملی نشون میدن . سینا هم به همین ترتیب وارد میشه [کمی بیشتر تشویق شد] . سینا و جریکو مسابقه رو آغاز میکنن و جریکو ساید هدلاک میکنه . سینا اینبار فن رو به نفع خودش برمیگردونه . حالا سینا جریکو رو بالای شونه اش میبره و میره برای اف یو اما شان مایکلز سر خود ، خودش رو تگ میکنه و وارد رینگ میشه . شان میره تا به جریکو سوییت چین میوزیک بزنه اما موفق نیست . شان ، جریکو رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . حالا جی بی ال دیده میشه که به استیج اومده تا مسابقه رو از اونجا نگاه کنه . میریم برای کامرشال. شان و رندی دارن داخل رینگ کشتی میگیرن . بنظر میرسه در حین کامرشال ، جی بی ال به بک استیج رفته . شان جای خودش رو به سینا میده . سینا میاد و بعد از دو شولدربلاک ، اتامیک دراپ میزنه . سینا میره برای فایو ناکل شفل و این فن رو اجراء میکنه . سپس اورتن رو میبره بالای شونه اش تا اف یو بزنه اما جریکو دخالت میکنه . شان میاد تا جریکو رو بزنه که موفق هست . حالا سینا باز میره تا به اورتن اف یو بزنه اینبار خود اورتن نمیذاره . اورتن با جریکو تگ میشه . جریکو سینا رو از روی رینگ بلند میکنه و به او سیلی میزنه . سپس او رو تهدید میکنه . جریکو حواس داور رو پرت میکنه و اورتن از فرصت استفاده میکنه و سینا رو میزنه . بیسبال اسلاید از جریکو که موجب میشه سینا از رینگ به بیرون پرت بشه . جریکو خودش هم میره بیرون و اون جا سینا به سینا روی میز گزارشگرا اسلم میزنه [روی صورت] . جریکو ، سینا رو به رینگ برمیگردونه و کاور میکنه ، یک..دو.. . سینا به بازی برمیگرده و میره تا به جریکو اف یو بزنه اما جریکو کونر و کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو جای خودش رو به اورتن میده و چند حرکت تیمی از این دو میبینیم . اورتن به سینا بیگ نی میزنه . رندی در گوشه ی رینگ سینا رو میزنه و جای خودش رو به جریکو میده . جریکو میاد تا با سینا بجنگه اما سینا به بازی برمیگرده . جریکو ، سینا رو به بالای طناب ها میفرسته و میره تا از اون جا به او سوپرپلکس بزنه اما سینا کونر میکنه و جریکو پرت میشه پایین . سینا لگ دراپ میزنه . جی بی ال از مانیتور بک استیج داره مسابقه رو میبینه . سینا میره تا با شان تگ بشه اما اون طرف جریکو زود تر جای خودش رو به رندی میده و رندی میاد و سینا رو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اورتن چند مشت و دراپ کیک میزنه . سینا بلاک میکنه و با شان مایکلز تگ میشه . شان میاد و به سینا که در گوشه ی رینگ هست نگاه میکنه . جریکو تگ شده و میاد و از پشت به شان حمله میکنه . شان عصبانی میشه و چند ضربه ی جدی به جریکو میزنه [که کمتر از شان میبینیم] . جریکو اسلم میزنه و میره برای لاین سالت اما شان زانوش رو بالا میگیره و بلاک میکنه . اسکوپ اسلم از شان . شان میره بالای طناب ها برای البوء دراپ . میپره اما جریکو زانوش رو بالا میگیره و شان آسیب میبینه . جریکو پای شان رو میگیره و والز آو جریکو رو اجراء میکنه . شان داره درد میکشه اما قفل رو کونر میکنه ، یک..دو.. . اورتن دخالت میکنه و سینا میاد تا جلوش رو بگیره اما اورتن به او بک بریکر میزنه . شان به اورتن سوییت چین میوزیک میزنه . سپس برمیگرده و به جریکو سوییت چین میوزیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده: قهرمان سنگین وزن جان سینا و شان مایكلز

بعد از مسابقه ، شان مایکلز قیافه ی ناراحتی به خودش گرفته و رینگ رو به سمت بک استیج ترک میکنه . در بک استیج ، جی بی ال و تاد گریشام دیده میشن . جی بی ال میگه : " من با استفانی صحبت کردم و او گفت هفته ی بعد شان مایکلز و جان سینا برابر هم قرار میگیرن . من در اون مسابقه کنار شان خواهم بود [به عنوان منجر] . " به ورزشگاه برمیگردیم و سینا و شان دیده میشن که هنوز به استیج نرفتن . راء این هفته در این لحظه به پایان میرسه .

در همین لحظه راء این هفته به پایان میرسه.

------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : ای سی دبلیو

تاریخ برگزاری : ششم ژانویه ی 2009

محل برگزاری : نیو اورلینز

به ورزشگاه میریم.

مسابقه ی اول :: نامبر وان كنتندرز مچ برای قهرمانی ای سی دبلیو

:: جك سوئگر در برابر فینلی به همراه هورنزوگل

مسابقه ی اول بین سوئگر و فینلی برگزار میشه. برنده ی این مسابقه در سیزدهم ژانویه ی 2009 یعنی هفته ی دیگه به مصاف قهرمان ای سی دبلیو میره و برای قهرمانی ای سی دبلیو میجنگه. قبل از اینكه بازی شروع بشه هورنزوگل در زیر رینگ هست. سوئگر و فینلی وارد میشن و بازی رو شروع میكنند. در ابتدای كار هر دو سوپراستار با استفاده از قدرت خودشون همدیگه رو به زمین میندازن. سوئگر فینلی رو میندازه روی زمین و روش هدلاك اجرا میكنه. بعد از گذشت پنج دقیقه مبارزه ی این دو گرم تر میشه و فینلی استیف شات به سر سوئگر وارد میكنه و به دنبالش یك یورپن اوپركات زیبا اجرا میكنه. سپس پای سوئگر رو لاك میكنه. سوئگر بلند میشه و هر دو چند مشت به هم میزنن و سپس فینلی یك آرم بار بسیار شدید به سوئگر میزنه. فینلی سوئگر رو به بیرون رینگ میندازه و هورنزوگل از زیر رینگ بیرون میاد و به سوئگر كه روی زمین بود از بالا رینگ یك كراس بادی كوچیك میزنه. سوئگر بعد از چند لحظه به رینگ میاد و با فینلی درگیر میشه. اونها بازوی همدیگه رو لاك كردند. سوئگر با بازوی چپش ضربه ای به فینلی وارد میكنه. به نظر میرسه فینلی از ناحیه ی دهن یا دماغ دچار خون ریزی شده. فینلی كه زیر فشار سوئگر هست سعی داره به بیرون رینگ بره تا استراحت كنه اما از سوئگر كلوزلاین میخوره. فینلی به رینگ برمیگرده و سوئگر دوباره بازوشو لاك میكنه. فینلی از دست سوئگر خلاص میشه و با زانو ضربه ای بهش وارد میكنه. سپس فینلی روی بازوی سوئگر كار میكنه. سوئگر نزدیك به 1 دقیقه توسط فینلی از ناحیه ی بازو لاك شده. سوئگر فینلی رو بلند میكنه و به زمین میكوبونه. فینلی و سوئگر بلند میشن و با هم بوت میزنن و به دنبالش با هم كلوزلاین میزنن و هر دو روی زمین میفتن. فینلی ساموان دراپ میزنه و كاور میكنه اما موفق نمیشه. سوئگر سعی داره به فینلی فینیشرش رو بزنه اما فینلی با استفاده از قدرتش نمیذاره و اونو به گوشه ی رینگ میفته و چند مشت بهش میزنه. فینلی برمیگرده و یك لحظه از سوئگر غافل میشه. در همین لحظه سوئگر به فینلی فینیشرش رو میزنه و اونو پین فال میكنه و موفق میشه برنده ی این مسابقه بشه.

برنده و حریف قهرمان ای سی دبلیو در هفته ی آینده: جك سوئگر

دی جی گبریل به همراه الیژزیا فاكس دیده میشن كه دارن میرقصن.

در بك استیج تدی لانگ و تیفنی حضور دارند و سوئگر به جمعشون ملحق میشه. سوئگر درباره ی قهرمانی ای كه قصد داره به دست بیاره صحبت میكنه و تدی لانگ صحبتش رو قطع میكنه و میگه كه به من اجازه بده تا بهت بفهمونم كه هفته ی بعد باید بر سر ای سی دبلیو چمپین مسابقه بدی.

مسابقه ی دوم :: كتی لی به همراه پاول برچل در برابر الیژیا فاكس به همراه دی جی گبریل

این مسابقه اولین مسابقه ی فاكس در دبلیو دبلیو ای هست. در ابتدای كار كتی لی شروع به زدن فاكس میكنه و فاكس فقط از خودش دفاع میكنه اما بعد از چند لحظه فاكس به بازی برمیگرده و با چند حركت و یك مانكی فلیپ زیبا موفق میشه كتی لی رو بزنه. دو دیوا به بیرون رینگ میرن و با هم درگیر میشن. سپس به داخل رینگ میان و كتی لی چند ضربه به دهن فاكس وارد میكنه و به دنبالش چندین رایت هند (مشت) به اون میزنه. فاكس میره برای رول آپ اما كتی لی اجازه نمیده. فاكس دراپ كیك میزنه. فاكس كاور میكنه ولی موفق نمیشه. كتی لی بلند میشه و اونو به گوشه ی رینگ میفرسته و سپس در وسط رینگ ضربه ی محكمی رو با زانو به سر فاكس میزنه. سپس كاور میكنه و موفق میشه پیروز این مسابقه باشه.

برنده:‌ كتی لی به همراه پاول برچل

مسابقه ی سوم :: بوگیمن در برابر برت بارنس

بوگیمن امشب هم با ظاهری بسیار عجیب وارد میشه. سر بوگیمن به طور كامل سیاه هست و فقط گوش های اون قرمز هستند. در ابتدای كار بوگیمن به بارنس هدبات میزنه. بارنس بسیار ترسیده و بوگیمن اونو به گوشه ی رینگ و ستون كناری رینگ میكوبونه. بارنس برمیگرده و بوگیمن یك كلوزلاین بسیار محكم بهش میزنه و سپس شروع به رقصیدن میكنه. بوگیمن بارنس رو بلند میكنه و در گوشه ی رینگ بهش اسپلش میزنه. بوگیمن بارنس رو بلند میكنه و یك پاور اسكوپ اسلم بسیار محكم بهش میزنه و كاور میكنه و موفق میشه به راحتی و در كمترین زمان ممكن حریف آماتور خودش رو شكست بده.

برنده:‌ بوگیمن

بعد از مسابقه بوگیمن مقدار بسیار زیادی كرم در میاره و به خورد برت بارنس میده و مقداری رو هم خودش میخوره.

مسابقه ی چهارم :: قهرمان ای سی دبلیو مت هاردی در برابر مارك هنری

ابتدا قهرمان ای سی دبلیو مت هاردی و سپس مارك هنری و منجرش تونی اطلس وارد میشن. بازی شروع میشه و مارك هنری مت هاردی رو هل میده و اونو به گوشه ی رینگ میفرسته. هاردی چند كیك میزنه اما هنری اونو روی زمین میندازه و چند كیك سنگین تر بهش وارد میزنه. هنری چین لاك اجرا میكنه اما هاردی بلند میشه و سعی داره خلاص بشه. هنری هاردی رو میندازه روی زمین و به كار ادامه میده. هنری و هاردی به بیرون رینگ میرن و اونجا هاردی زانوی هنری رو به پله های فلزی میكوبونه. به رینگ برمیگردند و هاردی زانوی هنری رو لاك میكنه. هنری چین لاك اجرا میكنه. هاردی آزاد میشه و به بالای رینگ میره و میخواد حركت پرشی اجرا كنه اما از مارك هنری بیگ بوت میخوره. هاردی گوشه ی رینگ هست و هنری دوان دوان به طرفش میره. هاردی بلاك میكنه. مت هاردی هنری رو به بیرون رینگ میندازه. مت هاردی میره بالای رینگ تا از اونجا به هنری كه بیرون رینگه كراس بادی بزنه. تونی اطلس میاد و از مت هاردی كتك میخوره و به بیرون رینگ میفته. مت هاردی از بالای رینگ یك كراس بادی سنگین به هنری كه بیرون رینگه میزنه. هر دو سوپراستار به رینگ برمیگردند. هنری چین لاك اجرا كرده. سپس هدلاك رو روی مت هاردی اجرا میكنه. هنری مت رو بلند میكنه و بهش سوپلكس میزنه. مت روی زمینه و هنری سعی داره چین لاك اجرا كنه اما مت هاردی سریع بلند میشه. مت هاردی از سرعتش استفاده میكنه و از زیر دست و پای هنری فرار میكنه و به زانوش ضربه ای میزنه. مت هاردی به مارك هنری یك كلوزلاین از بالای رینگ میزنه. مت میره برای اجرای توایست آف فیت. هنری اجازه نمیده و مت رو به گوشه ی رینگ میفرسته. هنری به طرف مت میره و مت بلاك میكنه. مت از بالای رینگ به اریپ البو میزنه و میره برای اجرای توایست آف فیت. هنری اجازه نمیده و مت هاردی رو به تمام قدرت به هوا پرتاب میكنه. مت روی زمین هست و هنری میره برای اجرای استندینگ اسپلش اما مت هاردی جاخالی میده و سریعا از فرصت استفاده میكنه و توایست آف فیت میزنه و كاور میكنه. 1... 2... 3... بدین ترتیب مت هاردی موفق میشه مارك هنری رو شكست بده.

در همین لحظه در حالی كه مت هاردی جشن پیروزیش رو گرفته ای سی دبلیو این هفته به پایان میرسه.

-----------------------------------

مین ایونت هفته ی آینده ی ای سی دبلیو مشخص شد :: در مین ایونت هفته ی آینده قهرمان ای سی دبلیو مت هاردی باید از قهرمانی خودش برابر جك سوئگر كه در ای سی دبلیو این هفته تونست فینلی رو در یك مسابقه ی نامبر وات كنتندر شكست بده دفاع كنه.

ECW Champion Matt Hardy vs. Jack Swagger | ECW January 13, 2009

ECW Championship Match

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : اسمکدان

تاریخ برگذاری : جمعه ، 9م جنیری سال 2009

محل برگذاری : ایست رودرفورد ، نیو جرسی

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

پرومویی از چگونگی ثبت تریپل جئوپاردی مچ برای اسمکدان این هفته پخش میشه .

شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .

به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن . جیم راس و تز اعلام میکنن که جف هاردی و دوست دخترش دچار ساحنه ی رانندگی شدن و متاسفانه جف نمیتونه امشب در شوء حضور پیدا کنه . اما جف قادر به انجام مسابقه در رویال رامبل خواهد بود .

مسابقه اول :: تیبلز مچ :: تریپل ایچ برابر جان مورسن

تریپل ایچ وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . تریپل ایچ اولین مسابقه از سه مسابقه ی امشبش رو پشت سر خواهد گذاشت که این [اولی] بصورت تیبلز مچ یا همون مسابقه ی میز هست . شاهد هایلایت هایی از هفته ی قبل هستیم که دگیم ، ویکی گررو رو مورد تمسخر قرار داد . مورسن وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و مورسن چند مشت و کیک میزنه . های نی و کلوزلاین از تریپل ایچ که موجب میشه مورسن از رینگ به بیرون پرت بشه . تریپل ایچ هم میره بیرون و مورسن رو میزنه . تریپل ایچ یه میز برمیداره و اون رو آماده میکنه [ست میکنه] . تریپل ایچ میخواد به مورسن روی اون میز سوپلکس بزنه اما مورسن کونر میکنه و تریپل ایچ رو به پله های بیرون رینگ میکوبه. مورسن یه میز برمیداره و اون رو به داخل رینگ میفرسته . مورسن ، میز رو به حالت عمودی در گوشه ی رینگ میذاره و بعد از زدن نی به تریپل ایچ ، میره تا او رو به میز بکوبه ولی تریپل ایچ جاخالی میده . اسپرینگبورد اسپین کیک از مورسن . حالا هر دو استار افتادن . مورسن میره برای یه حمله اما موفق نیست . او در برگشت از تریپل ایچ اسپاین باستر دریافت میکنه . تریپل ایچ میره بیرون رینگ و یه میز دیگه میاره و ست میکنه . تریپل ایچ ، مورسن رو بالای طناب ها میذاره تا به او روی میز سوپرپلکس بزنه . مورسن مقاومت میکنه اما در پایان تریپل ایچ ، پرس اسلم رو روی مورسن اجراء میکنه تا او روی میز بیفته و میز بشکنه .

برنده ی تیبلز مچ ، تریپل ایچ

بعد از مسابقه ، د میز وارد میشه و حواس تریپل ایچ رو پرت میکنه . سپس چاوو گررو میاد و از پشت به تریپل ایچ حمله میکنه . چاوو ، تریپل ایچ رو به میز گوشه ی رینگ میکوبه و میز میشکنه .

در اتاق جنرال منجر ، ویکی گررو دیده میشه که داره شوء رو از مانیتور تماشا میکنه .

کامرشال.

در بک استیج ، تریپل ایچ داره بسختی راه میره [بنظر آسیب دیده] . او ویکی گررو رو میبینه و ویکی به او میگه : " بنظر خیلی خوب نمیرسی . یادت باشه که امشب دو مسابقه ی دیگه داری . برات آرزوی موفقیت میکنم . "

مسابقه دوم :: قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین برابر آندرتیکر

شلتن بنجامین وارد میشه . او میره داخل رینگ و منتظر میمونه . آهنگ آندرتیکر پخش میشه و تیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه . شلتن در ابتدا سعی داره از دست آندرتیکر در بره و چند جاخالی میده . تیکر بنجامین رو میگیره و چند مشت قوی به او میزنه . داور سعی داره بنجامین و تیکر رو جدا کنه . بنجامین همچنان سعی داره از دست تیکر در بره اما باز هم گیر میفته و تیکر او رو در گوشه ی رینگ میزنه . تیکر روی بازوی بنجامین کار میکنه . سپس دو دور دست بنجامین رو میپیچونه و میره برای اولد اسکول . تیکر اولد اسکول میزنه و سپس بنجامین رو با یه کلوزلاین از رینگ به بیرون پرت میکنه . میریم برای کامرشال. برمیگردیم و همچنان تیکر بر بازی مسلط هست . تیکر بنجامین رو در گوشه ی رینگ میزنه و سپس او رو به گوشه ی دیگه میفرسته . رانینگ اسپلش از تیکر . تیکر به بنجامین اسنیک آیز میزنه و سپس میره برای بیگ بوت اما بنجامین نمیذاره و میره تا روی پای [همیشه] آسیب دیده ی تیکر کار کنه . بنجامین چند ضربه میزنه و قصد داره ادامه بده که تیکر بلاک میکنه . تیکر بلند میشه و بعد از یه جاخالی ، میره برای چوکسلم اما بنجامین کونر میکنه و به پای تیکر چند ضربه میزنه . تیکر ، بنجامین رو به بیرون رینگ پرت میکنه و خودش هم میره بیرون . تیکر با یه آیریش ویپ ، بنجامین رو به سکیوریتی وال میکوبه . سپس تیکر و بنجامین به رینگ برمیگردن و تیکر لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بنجامین بلند میشه و ضربه ای به زانوی تیکر میزنه . بنجامین در گوشه ی رینگ چند مشت به تیکر میزنه . سپس کمی مکث میکنه که همین باعث میشه تا آندرتیکر بره برای لست راید . اما بنجامین کونر میکنه و دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بنجامین استینگر اسپلش میزنه . میره تا برای دومین بار این کار رو انجام بده اما تیکر گلوی بنجامین رو میگیره. تماشاگرا تیکر رو تشویق میکنن و او چوکسلم میزنه . تیکر کاور میکنه ، یک..دو.. اما بنجامین کیک اوت میکنه . تیکر میره برای یه چوکسلم دیگه اما بنجامین کونر میکنه و یه ضربه ی دیگه به زانوی تیکر میزنه . بنجامین به طرف طناب ها میره ولی در برگشت آندرتیکر او رو روی شونه میبره و بعد از ریورس ، آماده میشه برای تومبستون . آندرتیکر تومبستون رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، آندرتیکر

جیم راس و تز درباره ی سانحه ی رانندگی ای که برای جف و دوست دخترش پیش اومد صحبت میکنن .

ویدئویی مربوط به این تصادف پخش میشه و جف میگه : " من در حال رانندگی بودم که یهو یکی طرف ماشینم پرید." دور و بر ماشین هم پلیس ها هستن و دارن چک میکنن .

در بک استیج ، همین که اج وارد آرنا میشه ؛ تز جلوی او رو میگیره و با او مصاحبه ای ترتیب میده . اج میگه : " همون ابر های سیاه سال 2008 ، در سال 2009 هم برای جف هاردی دیده میشن . اما با این وجود هم من برای سلامتی او و نامزدش دعا میکنم . "

در بک استیج ، خواهران بلا دیده میشن که دارن خودشون رو آماده ی ورود میکنن .

ویدئویی از حمله ی میشل مک کول به ماریا و ایو [در هفته ی قبل] پخش میشه .

مسابقه سوم :: میشل مک کول و ویکتوریا برابر بری بلا و نیکی

هر چهار دیوا وارد میشن . مسابقه رو مک کول و بری آغاز میکنن . مک کول سایدهدلاک و شولدربلاک میکنه . حالا شولدرتکل از بری . فورآرم از او . میشل سعی داره در بره و از رینگ خارج میشه ولی نیکی او رو برمیگردونه . چند حرکت پرشی از بری اما در پایان مک کول موهای او رو میکشه و او رو به سطح رینگ میکوبه . مک کول جای خودش رو به ویکتوریا میده و ویکتوریا میاد و به بری لگ دراپ میزنه . سپس به طرف نیکی میره و او رو میزنه . ویکتوریا و مک کول چند حرکت تیمی در گوشه ی رینگ روی بری انجام میدن . جپنیز چوک و مری گوراوند ساید اسلم از ویکتوریا . ویکتوریت میره بالای طناب ها برای مونسالت اما بری جاخالی میده و با نیکی تگ میشه . نیکی اوکلاهوما رول میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، تیم بلا تویینز

بعد از مسابقه ، میشل مک کول عصبانی میشه و به ویکتوریا [همتیمیش] حمله میکنه و به او استایلز کلش میزنه.

در بک استیج ، تریپل ایچ داره آماده میشه تا برای مسابقه ی دومش وارد رینگ بشه .

کامرشال.

مسابقه چهارم :: هندیکپ مچ :: تریپل ایچ برابر چاوو گررو و میز

میز و چاوو وارد شدن . تریپل ایچ هم وارد میشه و بار دیگه تشویقش میکنن . مسابقه آغاز میشه و تریپل ایچ و میز با هم درگیر میشن . تریپل ایچ چند مشت میزنه ولی در ادامه از میز کیک دریافت میکنه . میز روی بازوی دگیم کار میکنه . میز میره برای آیریش ویپ اما تریپل ایچ ریورس میکنه و کلوزلاین میزنه . میز با چاوو تگ میشه . چاوو میاد ولی یه شولدرتکل دریافت میکنه . چند مشت از تریپل ایچ که بی فایده هست و چاوو بوت میزنه . کار به گوشه ی رینگ میکشه و تریپل ایچ میز و چاوو رو میزنه . چاوو با میز تگ میشه . میز حواس داور رو پرت میکنه و چاوو از پشت تریپل ایچ رو میزنه . میز روی بازوی تریپل ایچ کار میکنه و سپس جای خودش رو به چاوو میده . چاوو خیلی زود کنترل بازی رو از دست میده و چند مشت و کلوزلاین میخوره . حالا سامرسالت کیک از چاوو . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو جای خودش رو به میز میده . رانینگ کلوزلاین از میز . میز با چاوو تگ میشه . چاوو میره بالای طناب ها برای فراگ اسپلش . میپره اما دگیم جاخالی میده . چاوو سریعا جای خودش رو با میز عوض میکنه . میر میره داخل ولی سریعا نک بریکر ، فیس باستر و کلوزلاین دریافت میکنه . تریپل ایچ کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ میره برای کلوزلاین که در همین لحظه چاوو گررو دیده میشه که رینگ رو ترک کرده و میخواد کنار بکشه [میز رئ تنها بذاره] . تریپل ایچ به میز پدیگری میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی هندیکپ مچ ، تریپل ایچ

بعد از مسابقه ، چهره ی ویکی گررو از مانیتور پخش میشه . ویکی میگه : " هانر [تریپل ایچ] ، بهت تبریک میگم که تونستی دو مسابقه ی اولت رو با پیروزی پشت سر بذاری . تو در مسابقه ی لست من استندینگ مچ به مصاف بیگ شو خواهی رفت . "

کامرشال.

ویدئویی از ولادیمیر کازلاو پخش میشه .

ام وی پی داخل رینگ هست و برنامه ی وی آی پی لانج اش رو آغاز کرده . ام وی پی در ابتدا درباره ی شکست های پی در پی و از دست دادن پولش صحبت میکنه . او در ادامه میگه : " مهمان من ایندفعه کسی هست که چند هفته ای میشه از دی وی دی جدیدش تبلیغ میکنه . او میستر کندی هست . " آهنگ کندی پخش میشه و او وارد میشه . با اشاره اش ، میکروفون مخصوصش از بالا براش فرستاده میشه . کندی میگه : " من حاضر نیستم تو این برنامه شرکت کنم چون اصلا با آدم های [مهمون های] برنامه ی وی آی پی تو فرق دارم . من فقط میخواستم بهت کمک کنم تا همیشه فرصت رو از دست ندی و همیشه شکست نخوری . " در همین لحظات هست که در داخل رینگ ، چند نفر میان و مبل مخصوص برنامه ی وی آی پی لانج رو برمیدارن و میبرن و دلیلش رو ، عدم پرداخت اجاره [قسط] اعلام میکنن . میستر کندی میگه : " میبینی ، همه چیز بد هست ، اما میتونه از این بدتر هم بشه . " کندی میره و آهنگ بوگی من پخش میشه . بوگی من از زیر رینگ میاد بیرون و میره داخل رینگ و به ام وی پی پامپ هندل پاوراسلم میزنه . بوگی من میره تا در دهن ام وی پی ، کرم بریزه اما ام وی پی از رینگ خارج میشه [در میره] .

راء ریباند پخش میشه .

مسابقه پنجم :: دابلیو دابلیو ای تگ تیم چمپینشیپ :: کولون برادرز © برابر ازکیل و براین کندریک

هر دو تیم وارد میشن . این مسابقه بر سر کمربند قهرمانی تیمی دابلیو دابلیو ای خواهد بود . ازکیل و پریمو مسابقه رو آغاز میکنن . چند مشت از پریمو که بی فایده هست و ازکیل او رو به گوشه ی رینگ میفرسته . پریمو با کارلیتو تگ میشه . کارلیتو شولدرتکل دریافت میکنه . اما در برگشت او هست که شولدرتکل میکنه و سپس با پریمو روی ازکیل یه حرکت تیمی انجام میدن . کاور میکنه ، یک.. . ازکیل ، کارلیتو رو میفرسته گوشه ی رینگ و با کندریک تگ میشه . کندریک میاد و چند مشت میزنه . اما کارلیتو چند کیک میزنه و در میره و با پریمو تگ میشه . کندریک به پریمو سیلی میزنه و سپس در میره . کندریک با ازکیل تگ میشه . ازکیل میاد و خوب کار میکنه . او اسلم میزنه و بعد از بیر هگ و فرستادن پریمو به گوشه ی رینگ با کندریک تگ میشه . کندریک کمل کلاچ میکنه اما پریمو کونر میکنه و بلی تو بلی سوپلکس میزنه . پریمو با کارلیتو تگ میشه . چند مشت و کلوزلاین به همراه یه اسپرینگبورد البوء از کارلیتو . کارلیتو اسپاین باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما ازکیل دخالت میکنه . پریمو هم قصد دخالت داره اما ازکیل او رو به بیرون پرت میکنه . کارلیتو میره تا داداشش رو چک کنه . کارلیتو به رینگ برمیگرده و کندریک بطور ناگهانی رول آپ میکنه ، یک..دو.. . کارلیتو لانگ بلوئر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده و قهرمانان تگ تیم دابلیو دابلیو ای ، کولون برادرز

تز و جیم راس دارن بار دیگه درباره ی تصادف جف صحبت میکنن .

مصاحبه ی تلفنی ای با جف صورت دادن و جف میگه : " ما شب در یه پارتی بودیم . مت ، آر تروث ، هاریکین هلمز و .. اونجا بودن . اما در برگشت بود که دچار سانحه شدیم . اولین بار بود که چنین اتفاقی افتاد . خدا رو شکر که من و بث چیزیمون نشد . من در هفته ی بعد خواهم بود و در رویال رامبل هم از کمربندم دفاع خواهم کرد . "

هایلایت هایی از چگونگی پیروزی تریپل ایچ در مرحله ی اول و دوم تریپل جئوپاردی مچ پخش میشه .

مسابقه ششم :: لست من استندینگ مچ :: تریپل ایچ برابر بیگ شو

تریپل ایچ و بیگ شو وارد میشن . تریپل ایچ بدلیل انجام دو مسابقه ی سنگین در ابتدای شوء ، خسته بنظر میرسه و بدنش آمادگی لازم رو نداره . مسابقه شروع میشه و بیگ شو ، تریپل ایچ رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چند ضربه به شونه ی آسیب دیده ی دگیم میزنه . شوء میره برای یه چاپ اما تریپل ایچ جاخالی میده و چند مشت میزنه . بیگ شو ، تریپل ایچ رو پرت میکنه [از خودش دور میکنه] . بیگ شو ، تریپل ایچ رو با یه آیریش ویپ به بیرون پرت میکنه . سپس میره بیرون و بعد از زدن چند فورآرم ، دگیم رو برمیگردونه . میریم برای کامرشال. بیگ شو بر بازی مسلط هست و در گوشه ی رینگ هانر رو میزنه . تریپل ایچ میفته [بنظر میرسه غش کرده!] . بیگ شو به داغون کردن تریپل ایچ ادامه میده . چند هدبات و کلوزلاین از بیگ شو . بیگ شو کنار میره تا داور بشمره [فراموش نشه که مسابقه لست من استندینگ هست] . تریپل ایچ بلند میشه . بیگ شو میره برای یه حمله ی دیگه اما تریپل ایچ تورنیدو دی دی تی میزنه . هر دو استار افتادن . اما اواسط کونت ، هر دو بلند میشن . تریپل ایچ چند تا مشت میزنه ولی چند لحظه بعد از بیگ شو اسپیر دریافت میکنه . بیگ شو چندین هدبات قوی میزنه . تریپل ایچ بلند میشه و بعد از یه کونر ، پدیگری میزنه . بیگ شو مغلوب نمیشه و بلند میشه . تریپل ایچ چند مشت و کیک میزنه . تریپل ایچ چند مشت دیگه میزنه و بعد از فیس باستر ، میره برای پدیگری اما بیگ شو کونر میکنه و سموئن دراپ میزنه . تریپل ایچ دقایقی بود که داشت خوب کار میکرد اما بیگ شو او رو متوقف کرد . تریپل ایچ بلند میشه و میره بیرون رینگ . بیگ شو هم میره و در بیرون رینگ با هم درگیر میشن . تریپل ایچ ، بیگ شو رو به پله ها میکوبه . اما چند لحظه بعد بیگ شو به بازی برمیگرده . بیگ شو به تریپل ایچ چوکسلم میزنه روی میز گزارشگران اسمکدان و میز میشکنه . داور کونت میکنه و سر شماره ی نه ، تریپل ایچ بلند میشه . بیگ شو فیگور مشت میگیره و به تریپل ایچ ناک اوت پانچ میزنه . داور کونت میکنه و تریپل ایچ نمیتونه بلند شه .

برنده ی لست من استندینگ مچ ، بیگ شو

بعد از مسابقه ، بیگ شو و ویکی از قسمت رمپ ورزشگاه به تریپل ایچ نگاه میکنن .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بررسی وضعیت برند ای سی دابلیو :
    نمیخوام در این قسمت ، وضعیت فعلی برند ای سی دابلیو رو با سال ها پیش مقایسه کنم . میخوام با کمی

تجزیه و تحلیل ، آینده ی این برند رو حدس بزنم . شاید این کار چندان منطقی نباشه ، اما با وضعیتی که در حال حاضر این برند داره خیلی سخت نیست .

در حال حاضر ، مت هاردی قهرمان ای سی دابلیو هست . کسی که در پی پی وی آنفورگیون 2008 موفق شد در مسابقه ی اسکرمبل پیروز بشه و کمربند قهرمانی ای سی دابلیو رو از آن خود کنه . چیزی نزدیک به چهار ماه هست که مت هاردی قهرمانی اش رو حفظ کرده . او موفق شده در این مدت از کمربندش برابر افرادی چون مارک هنری ، اون بورن ، فینلی و ... دفاع کنه . دیگه کم کم وقتش رسیده که مت کمربندش رو به یکی از استار های تاپ این برند بسپره .

اگه شوء های این چند ماه ای سی دابلیو رو دیده باشید ، حتما استار های قدرتمند این برند رو میشناسید . استار هایی که در این برند خوب کار کردن و پتانسیل قهرمانی دارن :

- مارک هنری [قهرمان سابق]

- فینلی

- ایون بورن

- ریکی اورتیز

- جک سوئگر

و حتی میشه با تغییر و تحولاتی که جدیدا صورت گرفته ، پال برچل رو هم به عنوان یکی از استار های آینده دار این برند بدونیم . اما باید دید که بین این چند استار ، کدامیک احتمال قهرمانیشون نسبت به بقیه بیشتر هست :

- هنری مدتی قهرمان بوده و بعد از ، از دست دادن قهرمانیش بیش از 3 ریمچ دریافت کرده اما در هیچ کدوم از مسابقاتش موفق به پس گرفتن قهرمانیش نشده . شاید هنری به حقش نرسیده باشه ، ولی میبینید که او رو بعد از ، از دست دادن کمربند ای سی دابلیو چندان به کار نمیگیرن . پس به عبارتی میشه گفت کمپانی علاقه ای به دوباره چمپ کردن هنری نداره . میشه هنری رو از این لیست حذف کرد .

- یکی از آماده ترین و موثر ترین استار های این چند وقته ی ای سی دابلیو ، فینلی بوده . فینلی و هورنسواگل با درفت شدنشون به ای سی دابلیو واقعا به جذاب تر شدن مسابقات این برند کمک کردن . فینلی در این مدتی که در ای سی دابلیو بوده ، فقط یه تایتل مچ داشته که اون رو از دست داده [شکست خورده] . البته همچنان میشه به چمپین شدن او امیدوارم بود ولی شاید هنوز وقتش نرسیده .

- کمپانی دابلیو دابلیو ای به ایون بورن علاقه ی خاصی داره . ایون با اومدنش به ای سی دابلیو ، واقعا به ریتینگ ها و جذابیت مسابقات کمک بسیار زیادی کرده . او در چند ماه فعالیتش در ای سی دابلیو نشون داد که رسلر فوق العاده با استعدادی هست و پتانسیل قهرمانی داره . ایون در این مدت کوتاه موفق شده تا یه تایتل شات دریافت کنه [در سایبر ساندی] ، اما او هم همچون دیگر رقیب های مت موفق نشد از این فرصت استفاده کنه . بنظر نمیرسه کمپانی بخواد ایون رو بخاطر همین یه باخت از تایتل مچ ها کنار بذاره . قطعا او بعد از بازگشتش ، یکی از مدعیان قهرمانی ای سی دابلیو خواهد بود . شاید ایون بتونه جایگزین خوبی برای مت باشه .

- ریکی اورتیز هم بیسار به ای سی دابلیو کمک کرده . این استار قدرتمند تا چند هفته ی پیش شکستی دریافت نکرده بود . اما با این اوصاف هم موفق نشد تا یه تایتل شات بدست بیاره . البته وینس با این موضوع [نامبر وان کانتندر شدن ریکی] مخالفت کرد . چون ریکی اورتیز نقشی کاملا شبیه به گلداست در راء داره . ریکی بیشتر از اینکه مسابقه بده ، در بک استیج به عنوان یه جوکر نقش بازی میکنه . ریکی در این چند ماه ، شاید روی هم 10 مسابقه هم انجام نداده باشه . به هر حال نباید بخاطر وضعیت فعلی او ، او رو از تایتل مچ ها کنار بزنیم . شاید در آینده ، ریکی نقشی پررنگ تر و شخصیتی قوی تر داشته باشه .

- بطور قطع یکی از جوان ترین ، با کلاس ترین و با استعداد ترین استار های حال حاضر برند ای سی دابلیو ؛ جک سوئگر هست . سوئگر از ابتدای کارش در ای سی دابلیو خوش درخشید و موفق شد هر استاری رو که جلوی او میذارن با قدرت باهاش مقابله کنه و او رو شکست بده . سوئگر مدتی هم لیگ های زیر شاخه ی دابلیو دابلیو ای فعالیت میکرد و اون جا چمپین هم بود . سوئگر در کالج هم کشتی میگرفت و اون جا به هیچ وجه شکستی دریافت نکرده بود ، همینطور که تا الان در ای سی دابلیو شکستی دریافت نکرده . شاید سوئگر تا الان مسابقات خیلی سختی نداشته ولی آمادگی بدنی او در این مسابقاتی که انجام داده کاملا نمایان بوده . سوئگر در سخت ترین مسابقه اش ، موفق شد تا رکورد شکست ناپذیری ریکی اورتیز رو بشکنه و این استار شکست ناپذیر رو در عرض سه دقیقه شکست بده . دیگر مسابقه ی سخت او نیز با فینلی بود که سوئگر باز هم موفق شد حریف خودش رو مغلوب کنه . کمپانی دابلیو دابلیو ای به جک سوئگر بسیار علاقه داره و قصد داره او رو سر فرصت چمپین کنه .

اما همچنان گزینه های دیگری برای قهرمانی ای سی دابلیو وجود دارن . افرادی که قصد دارن بزودی از کشتی حرفه ای خداحافظی کنن و دوست دارن قبل از خداحافظی شون بار دیگه کمربند قهرمانی ای سی دابلیو رو روی دوششون بذارن . سندمن و تامی دریمر جزو این دسته از استار ها هستن . سندمن بدلیل مشکلاتی که در این مدت بوجود آورده ، فعلا به رینگ باز نخواهد گشت . اما چیزی تا پایان کریر تامی دریمر نمونده . استاری که برای ای سی دابلیو خیلی زحمت کشید اما کمپانی هیچ وقت قدر او [تامی] رو ندونسته . شاید کمپانی قبل از خداحافظی او رو بار دیگه چمپین کنه [و همچنین سندمن رو] .

شاید حدس آینده ی یک برند خیلی جالب و منطقی نباشه . اما جک سوئگر ، تامی دریمر و ایون بورن جدی ترین گزینه ها برای نامبر وان کانتندر و چمپین بودن هستن .

-----------------------------------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •