خوب تو باز بگو نمی آد!!!!!
مگه میشه آخه نیاد!!
اینقدر هم حرف اینو اونو گوش نکن corey جان.
شان نمی بره! این که معلوم بود مثل اینکه خیلی حواست پرته corey جان خودت گفتی که شان ممکنه ببره حالا میگی نه !!
.gif)
من که گفتم امکان نداره شان ببره!
خوب باز مثل اینکه حرف های دیگران روت تاثیر گزاشت یکم فکر کن ببین میگن ( میگن که البته اخبار آقا رضا بیشترش درسته ولی من به بعضی هاشون شک دارم چون با عقل جور در نمی آد مثل درگیری اوماگا با تیکر که خیلی عجیبه) ممکنه از توی راو یکی قهرمان شه ولی قطعی نیست البته منم خودم همین نظر رو میدم چون رندی خیلی خوبه و کس دیگه ای پیدا نمیشه که در راو رویال رو ببره ( تکراری نباشه ) توی اسمک داون هم اگر ببره بیگ شو نیست بلکه احتمال ادج بیشتره ( اگه ادج چلنجر نشه ) وگرنه همون بیگ شو ( احتمالش خیلی پایینه اصلا ممکن نیست ).
کریس هم امکان نداره رویال رو ببره.
همینطور که من گفتم ممکن نبود که تیکر با اوماگا درگیر بشه چون که اولا تیکر درگیری های طولانی ای داشته و خواهد داشت که معمولا آخرش به hell in a cell ختم میشد و اگر اوماگا می خواست درگیر شه باید تا رسل مانیا کشیده می شد.
ثانیا چند دفعه بگم تیکر در حد اوماگا نیست.!
اینقدر هم نگو شان با تیکر بازی میکنه چون که شان الان درگیر جی بی ال هست و نمی تونه به jbl در بازی چمپین کمک کنه چون بازی DQ میشه و چمپین نمیشه پس باید حتمی jbl خودش چمپین رو بگیره که این غیر ممکنه.