تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 310 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خواهشاً نگيد صفحه هاي قبلي بخون چون خيلي زياده و مسخره هم نكنيد!
    يكي بگه تو Ml چه طور بازيكنم رو بفروشم؟مگه چقدر ازتون وقت مي گيره؟دمتون گرم
    باید بهت پیشنهاد بشه تا بتونی بفروشی

روی بازیکی که بهش پیشنهاد شده برو(در منوی مستر برو تو negotiation و بعدش my team ) و change negotiation conditin رو بزن و accept رو بزن تا با فروشش موافقت شه

اگه بخوای بازیکنی رو برای فروش قرار بدی تا بهش پیشنهاد بشه بازیکن رو انتخاب کن و Enter Team For Possible Transfer رو بزن بعد باید منتظر باشی تا بهش پیشنهاد بشه و بعد بفروشیش

اگر بخواهی که بازیکن رو از تیم بندازی بیرون انتخابش کن و release رو بزن ولی بهت پیشنهاد نمیکنم که این کار رو بکنی

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یه چیزی رو فهمیدم
    شما اگر همه شاپ رو خریدید میتوانید در قسمت عوض کردن لباس با زدن استارت شکل ادم ها رو عوض کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بی خیال

1

باید بهت پیشنهاد بشه تا بتونی بفروشی

روی بازیکی که بهش پیشنهاد شده برو(در منوی مستر برو تو negotiation و بعدش my team ) و change negotiation conditin رو بزن و accept رو بزن تا با فروشش موافقت شه

اگه بخوای بازیکنی رو برای فروش قرار بدی تا بهش پیشنهاد بشه بازیکن رو انتخاب کن و Enter Team For Possible Transfer رو بزن بعد باید منتظر باشی تا بهش پیشنهاد بشه و بعد بفروشیش

اگر بخواهی که بازیکن رو از تیم بندازی بیرون انتخابش کن و release رو بزن ولی بهت پیشنهاد نمیکنم که این کار رو بکنی
    ديدي چي شد من يكي از بازيكنام رو release كردم بعد فكر كردم اون براي فروشه و از ليستم حذف شد فكر كردم فروخته شده و پولش برام اومده.
    پس حتماً بايد بهش پيشنهاد بشه و اين جوري خيلي جالبه چون فيفا وقتي شما اوشكول ترين با زيكونتو براي فروش مي زاري رو هوا مي برنش و رو زمين نمي مونه!
    ممنون

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

من یه چیزی رو فهمیدم
    شما اگر همه شاپ رو خریدید میتوانید در قسمت عوض کردن لباس با زدن استارت شکل ادم ها رو عوض کنید
    همون مثلا سوار شتر مرغ می شن رو میگی ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه meysam_r_ok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ديدي چي شد من يكي از بازيكنام رو release كردم بعد فكر كردم اون براي فروشه و از ليستم حذف شد فكر كردم فروخته شده و پولش برام اومده.
    پس حتماً بايد بهش پيشنهاد بشه و اين جوري خيلي جالبه چون فيفا وقتي شما اوشكول ترين با زيكونتو براي فروش مي زاري رو هوا مي برنش و رو زمين نمي مونه!
    ممنون
    اتفاقا pes هم همیننجوریه
    ولی بچه ها خداییش باید اعتراف کرد که : در اینکه شکل امکانات جانبی بازی و شکل بازیکنا و لوگو ها قالب بازی و کلا گرافیک جانبی فیفا بسیار پیشرفته تر از این بازیه هیچ شکی نیست ولی خدا وکیلی گیم پلی و گرافیک بازی و امکانات خود بازی مثل پیشرفت بازیکنا تو مستر لیگ ، 100 تا فیفا رو می ارزه

در ضمن یه چیز فیفا هم خیلی بهتره اینکه در لیگ فیفا کلا جامها طبق قانون واقعیشونه ولی در pes اینجوری نیست
    یه مثالش اینه که برای ورود به جام قهرمانان اوروپا مثلا 3 تیم اول انگلیس میرن ولی توی pes دو تیم اول لیگ میرن
    و تاره در واقیت مرحله ی گروهی جام قهرمانا ن 8 گروهه ولی توی pes چهار گروهه
    این چیزاست که منو عصبی میکنه
    فقط میتونم آرزو کنم که توی نسخه های بعدی این مشکلات برطرف بشه
    نظر شما چیه بچه ها؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mofi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بی خیال

1

اتفاقا pes هم همیننجوریه
    ولی بچه ها خداییش باید اعتراف کرد که : در اینکه شکل امکانات جانبی بازی و شکل بازیکنا و لوگو ها قالب بازی و کلا گرافیک جانبی فیفا بسیار پیشرفته تر از این بازیه هیچ شکی نیست ولی خدا وکیلی گیم پلی و گرافیک بازی و امکانات خود بازی مثل پیشرفت بازیکنا تو مستر لیگ ، 100 تا فیفا رو می ارزه

در ضمن یه چیز فیفا هم خیلی بهتره اینکه در لیگ فیفا کلا جامها طبق قانون واقعیشونه ولی در pes اینجوری نیست
    یه مثالش اینه که برای ورود به جام قهرمانان اوروپا مثلا 3 تیم اول انگلیس میرن ولی توی pes دو تیم اول لیگ میرن
    و تاره در واقیت مرحله ی گروهی جام قهرمانا ن 8 گروهه ولی توی pes چهار گروهه
    این چیزاست که منو عصبی میکنه
    فقط میتونم آرزو کنم که توی نسخه های بعدی این مشکلات برطرف بشه
    نظر شما چیه بچه ها؟
    منظورت از اينكه pes هم اينجوريه چيه؟يعني تو pes هم زود بازيكن ها رو مي خرن؟
    ولي براي من كه اين طوري نيست يعني اصلاً بهم پيشنهاد خريد نمي دن!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[QUOTE=mofi;1215470]منظورت از اينكه pes هم اينجوريه چيه؟يعني تو pes هم زود بازيكن ها رو مي خرن؟
    ولي براي من كه اين طوري نيست يعني اصلاً بهم پيشنهاد خريد نمي دن![/QUOTE

والا من که هر کدوم از بازیکنامو حتی ضعیفترینشونو که میزارم برا فروش فورا 3 یا 4 تیم براش پیشنهاد میدن ولی پیشنهادهای پایینی میدن مثلا بازیکن 6000 تایی رو 2000 تا پیشنهاد میدن

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه میخاستم نظرتون بدونم؟
    کامپیوتر من خیلی پوکیدس یعنی گرافیک 64 و رم 256
    البتته pes رو میاره ولی روی کمترین گرافیکش هم که میزارمش بازم خیلی روون نیست
    ولی خوب من ps2 هم دارم ولی آخه برای ps2 که نمیشه پچ اعمال کرد برا همین من مجبور میشم با pc بازی کنم
    بعد نمیدونم که pro evolusion 2007 چجوریه . منظورم اینه که لوگو هاش و اسم تیمها هنوزم داغونه یا درست شده ؟ اصلا چه فرقی با pes 6 میکنه؟
    به نظرتون من برم pro evolution soccer 2007 ps2 رو بگیرم بازی کنم یا pes 6 pc رو ؟
    نظر بدید ممنون میشم

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

[QUOTE=meysam_r_ok;1215982]
    منظورت از اينكه pes هم اينجوريه چيه؟يعني تو pes هم زود بازيكن ها رو مي خرن؟
    ولي براي من كه اين طوري نيست يعني اصلاً بهم پيشنهاد خريد نمي دن![/QUOTE

والا من که هر کدوم از بازیکنامو حتی ضعیفترینشونو که میزارم برا فروش فورا 3 یا 4 تیم براش پیشنهاد میدن ولی پیشنهادهای پایینی میدن مثلا بازیکن 6000 تایی رو 2000 تا پیشنهاد میدن
    خوب اگه بازیکنی از تیمت رو برای فروش نذاری و بهش پیشنهاد بشه اونوقت قیمت پیشنهاد شده تقریبا اندازه قیمت اصلی خود بازیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بچه ها ميشه چهره ها رو به بازي اضافه كرد؟ يعني فيس هايي كه ساختيم رو رو چهره بازيكنا ايمپورت نكنيم و يه جاي جديدي واردشون كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •