آپدیت کردم ولی همون جوریه با باتری نمیشه راهی هست که بشه اوپتیموس رو غیر فعال کرد ؟
آپدیت کردم ولی همون جوریه با باتری نمیشه راهی هست که بشه اوپتیموس رو غیر فعال کرد ؟
آخه چه کاریه! با باطری که نمیشه از حداکثر قدرت لپ تاپ استفاده کرد. ضمنا باطری هم زود تخلیه میشه فوقش نیم ساعت میتونی بازی کنی!!!
اصلا با باتری نمیشه بازی کرد - باتری لطف کنه بشه angry birds بازی کرد![]()
آیا باطری قویتذی هس که بشه باهاش اینکارو انجام داد ؟
باید باطری 9Cell بخرین که قدرتش زیاد نمیشه فقط مدت زمان شارژ دهی بیشتر میشه.
اره ۰کنترل پنل نویدیا سنتر رو باز کنید و از حالت اتومات خارج کنید و فورس hight n بزارید
vidia
رو تنظیمات پاور های پرفورمنس بزارید بهتر ججواب میده اما داغ میکنه
Tapatalk HD Axpad V1
نمی دونم کجا باید بپرسم
یکی از دوستای من می خواد لپ تابش رو با مشخصات core i7 و رم 6 بفروشه، کمتر از 2 سال که لپ تاپ دستش هست و تمیز هم هست. چه قدر قیمت بذاره؟
ممنون
سلام
من لپ تاپ dell inspiron N5110 دارم و چند وقته که یه مشکلی برام پیش اومده
وقتی میخوام بازی هایی مثل call of duty balck ops یا gta بازی کنم بعد از یه مدتلپ تاپ خیلی داغ میشه و یه دفه وسط بازی خاموش میشه
الان حتی میخوام counter strike 2012 رو هم بازی کنم همین شکلی میشه! ولی خوب مثلا pes رو خیلی راحت بازی میکنم و مشکلی پیش نمیاد
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
2 تا سئوال دارم :
در قسمت درایورهای Dell برای مدل Dell 5110 در بخش CPU یک فایل هست با نام "Intel Turbo Boost Technology Monitor Software Application" که من نمی دونم دقیقا کارایی اش چیه؟
می شه حدس زد که مرتبط به CPU هست اما دقیقا نمی دونم چه کار می کنه؟
بعد از اینکه نصب کردم و سیستم Restart شد یک پنجره بالای Taskbar مرتبط به این نرم افزار باز شد و یک آیکون به شکل یک برگ سبز با نام Energy Saver و کنار اش نمودار آبی رنگی که به سمت بالا پایین مدام نوسان داره.
Turbo هم البته می دونیم که به معنی سریع، سرعت هست.
احتمالا برای Overclocking روی CPU مورد استفاده است؟
سئوال 1- در مورد این فایل درخواست راهنمایی دارم.
سئوال 2- CPU در این مدل Dell Inspiron 5110 همونطور که می دونید Core i5 و Core i7 هست.
ممکنه بفرمایید Core i5 چند هسته ای و Core i7 چند هسته ای است؟
اینکه هر CPU چند هسته ای است رو میشه از همین Tab با عنوان Preformance در Task Manager ویندوز تشخیص داد؟
در این صورت برای Core i7 تعداد 8 هسته است. برای Core i5 چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)