تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 241 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام به دوستان
    من چند روزه با مشکل BSOD مواجه شدم. فایل DUMP رو در این مسیر قرار دادم. لطفا راهنماییم کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش ممنون
    اگه موس وایرلس داری درایورشو درست نصب نکردی. (یا یه مشکلی با ماوس داری ! و ... )
    توی Device manager چک کن که هیچ درایوری علامت تعجب نداشته باشه .
    اگه مشکل با این دو کار حل شد که هیچ، اگه نشد :

آپدیت های شماره های KB2670838 و KB 2823324 ویندوز رو پاک کن از مسیر زیر :

Control panel>Programs and Features> View Installed Updates

اگه مشکل حل نشد و باز صفحهآبی ظاهر شد همه آپدیت ها رو پاک کن.
    Last edited by mosayeb.heydari; 23-05-2013 at 22:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

موس وایرلس که ندارم اما همه درایورها رو چک کردم و مشکلی نداشتند.

این شماره آپدیتهایی که شما گفتی هم توی اون مسیر وجود ندارند. آخرین آپدیتهای من مربوط به 9 ماه پیش هستش.

ضمنا مثلا امروز حدود 6-7 ساعت با لپتاپ کار کردم و مشکلی نداشتم اما به محض اینکه برنامه paint یا firefox رو وا میکنم دوباره با BSOD مواجه میشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

موس وایرلس که ندارم اما همه درایورها رو چک کردم و مشکلی نداشتند.

این شماره آپدیتهایی که شما گفتی هم توی اون مسیر وجود ندارند. آخرین آپدیتهای من مربوط به 9 ماه پیش هستش.

ضمنا مثلا امروز حدود 6-7 ساعت با لپتاپ کار کردم و مشکلی نداشتم اما به محض اینکه برنامه paint یا firefox رو وا میکنم دوباره با BSOD مواجه میشم.
    پس اگه میشه تعداد فایل های دامپ بیشتری رو آپلود کن تا باز نگاه کنم . اونی که آپلود کردی یه دونه بود . اینطوری حدس زدن یه کم سخته .
    ممنون میشم .
    در ضمن از گوگل کروم آخرین ورژن استفاده کن ببین آیا باز هم این مشکل رو داری یا نه ؟ احتمال زیاد با کروم مشکل نخواهی داشت .
    و اپرا رو هم تست کن احتمال زیاد با اپرا هم صفحه آبی ظاهر خواهد شد .
    در این صورت احتمال زیاد مشکل به خاطر آپدیت نبودن درایور کارت گرافیکه که باید درایور کارت گرافیک رو از سایت رسمیش آپدیت کنی .
    نتیجه رو پست کن .
    Last edited by mosayeb.heydari; 24-05-2013 at 18:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فایلهای DUMP رو در این لینک گذاشتم

کلا که از گوگل کروم استفاده میکنم ولی وقتی فایرفاکس رو باز میکنم به سرعت صفحه آبی ظاهر میشه. چند وقتی هم هست که صفحه مانیتور لپتاپ یه نویزهایی نشون میده و وقتی رو به جلو حرکتش میدم درست میشه، ممکنه این هم مربوط به درایور کارت گرافیک باشه؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

فایلهای DUMP رو در این لینک گذاشتم

کلا که از گوگل کروم استفاده میکنم ولی وقتی فایرفاکس رو باز میکنم به سرعت صفحه آبی ظاهر میشه. چند وقتی هم هست که صفحه مانیتور لپتاپ یه نویزهایی نشون میده و وقتی رو به جلو حرکتش میدم درست میشه، ممکنه این هم مربوط به درایور کارت گرافیک باشه؟

ممنون
    بله میتونه بخاطر کارت گرافیک باشه . حالا ...

اول : همه آپدیت های ویندوز رو پاک کن .
    بعدش درایور کارت گرافیکت رو از سایت رسمیش آپدیت کن .
    درایور یو اس بیت رو هم اپدیت کن .(Universal serial Bus controllers )
    اگه از وی پی ان استفاده میکنی یه مدت استفاده نکن ببین باز مشکل داری یا نه .
    Last edited by mosayeb.heydari; 25-05-2013 at 11:13.

6. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.... چند وقته وقتی دارم با کار میکنم پیغام صفحه آبی میاد برام( stop error xd1 , x19). سرعت کامپیوترم فوق العاده پایین اومده.. همینظور اینترنتم... جالب اینجاست که کامپیوتر و لپتاتم با هم در عرضی یکی دو روز اینطوری شدن و این پیغام میدن. ویندوز کامپیوترمو عوض کردم ولی بازم جواب نداد و تازه بدتر شد. مدت زمانی بین دو پیغام کمتر هم شده... فایلایی که خواسته بودید هم گذاشتم.... ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام.... چند وقته وقتی دارم با کار میکنم پیغام صفحه آبی میاد برام( stop error xd1 , x19). سرعت کامپیوترم فوق العاده پایین اومده.. همینظور اینترنتم... جالب اینجاست که کامپیوتر و لپتاتم با هم در عرضی یکی دو روز اینطوری شدن و این پیغام میدن. ویندوز کامپیوترمو عوض کردم ولی بازم جواب نداد و تازه بدتر شد. مدت زمانی بین دو پیغام کمتر هم شده... فایلایی که خواسته بودید هم گذاشتم.... ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آدرس سایت آپلود درج نشده ! یه جای دیگه آپلود کن .
    در ضمن همه آپدیت های ویندوز رو پاک کن از این مسیر :
    Control panel>Programs and Features> View Installed Updates
    آپدیت اتوماتیک رو هم غیر فعال کن .

اگه درست نشد از یه ویندوز دیگه استفاده کن ( بعضی از ویندوزهای سون آپدیت هایی داخلشون دارن که موقع نصب باهاشون نصب میشن که ممکنه مشکل ساز بشن، "ویندوز سون sp1 نوین پندار "خوبه . جدیده و دستکاری هم نشده . تو بازارم هست یه تستی بکن. رنگ پکش هم سبزه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    اگه با اینکار درست نشد دوباره بیا فایلای دامپ رو یه جای درست و قابل قبول آپلود کن !
    Last edited by mosayeb.heydari; 27-05-2013 at 06:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام

چند روز قبل بلافاصله بعد از ورود به ویندوز (ویندوز ایکس پی سرویس پک 2)یعنی بعد از لاگین کردن،سیستمم ریست می شد.این در حالیه که سیستم در حالت safe mode بدون هیچ مشکلی بالا میاد.از اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده می کنم و سیستم رو باهاش اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد. امروز یکم به سیستم ور رفتم.روی مای کامپیوتر کلیک راست و پروپرتیس رو زدم.روی تب advance و قسمت startup and recovery تیک گزینه atomaticaly restart رو برداشتم. از دفعه بعد که وارد ویندوز شدم بعد از لاگین کردن صفحه آبی ظاهر میشه و مجبورم دستی ریست کنم. از یک رم 2 گیگ ddr3 استفاده می کنم و ماژول رم روی مادر برد رو عوض کردم. تاثیری نداشت.به صورت اتفاقی متوجه شدم موقعی که کابل شبکه(کابل lan)به کارت شبکه آن برد مادر برد متصل نیست صفحه آبی ظاهر نمیشه!!! و موقعی که کابل شبکه رو متصل میکنم صفحه آبی میاد.درایور کارت شبکه رو پاک و از نو ریختم فایده ای نداشت.در ضمن از آخرین ورژن اون استفاده می کنم.
    مشخصات سیستم:
    رم 2 گیگ ddr3
    مادربرد asrock g41m-vs3
    cpu core 2 due 4500
    کارت شبکه آنبرد:
    atheros pcie x1
    فایل دامپ:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: ebrahim 
    با عرض سلام و خسته نباشید.من ویندوز 7 رو نصب کردم و هنگام لود ارور میده و ریاستارت میشه
    مشخصات سیستم:motherbord:giga p61a-d3
    رم:4 gig
    گرافیک: one gig ddr3
    سی پی یو:i3 2120
    هارد:t1

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

با سلام

چند روز قبل بلافاصله بعد از ورود به ویندوز (ویندوز ایکس پی سرویس پک 2)یعنی بعد از لاگین کردن،سیستمم ریست می شد.این در حالیه که سیستم در حالت safe mode بدون هیچ مشکلی بالا میاد.از اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده می کنم و سیستم رو باهاش اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد. امروز یکم به سیستم ور رفتم.روی مای کامپیوتر کلیک راست و پروپرتیس رو زدم.روی تب advance و قسمت startup and recovery تیک گزینه atomaticaly restart رو برداشتم. از دفعه بعد که وارد ویندوز شدم بعد از لاگین کردن صفحه آبی ظاهر میشه و مجبورم دستی ریست کنم. از یک رم 2 گیگ ddr3 استفاده می کنم و ماژول رم روی مادر برد رو عوض کردم. تاثیری نداشت.به صورت اتفاقی متوجه شدم موقعی که کابل شبکه(کابل lan)به کارت شبکه آن برد مادر برد متصل نیست صفحه آبی ظاهر نمیشه!!! و موقعی که کابل شبکه رو متصل میکنم صفحه آبی میاد.درایور کارت شبکه رو پاک و از نو ریختم فایده ای نداشت.در ضمن از آخرین ورژن اون استفاده می کنم.
    مشخصات سیستم:
    رم 2 گیگ ddr3
    مادربرد asrock g41m-vs3
    cpu core 2 due 4500
    کارت شبکه آنبرد:
    atheros pcie x1
    فایل دامپ:
    مشکل از کسپره ...
    از بیخ و بن کسپر رو پاک کن !

( اگه میخوای مطمئن بشی که از رجیستری هم پاک شده با بعضی از نرم افزارها مثه ccleaner هم میتونی اینکارو بکنی)
    و آوست و یا آویرا رو با آپدیت نصب کن و سیستم رو موقع بوت شدن اسکن کن .
    با نرم افزار Advanced system optimizer (از سافت گذر بگیرش) هم میتونی سیستمت رو بهینه سازی کنی .
    مدل کارت صدات رو از روی مادربرد پیدا کن و درایور کارت صدات رو هم آپدیت کن از لینک زیر :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •