با سلام
چند روز قبل بلافاصله بعد از ورود به ویندوز (ویندوز ایکس پی سرویس پک 2)یعنی بعد از لاگین کردن،سیستمم ریست می شد.این در حالیه که سیستم در حالت safe mode بدون هیچ مشکلی بالا میاد.از اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده می کنم و سیستم رو باهاش اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد. امروز یکم به سیستم ور رفتم.روی مای کامپیوتر کلیک راست و پروپرتیس رو زدم.روی تب advance و قسمت startup and recovery تیک گزینه atomaticaly restart رو برداشتم. از دفعه بعد که وارد ویندوز شدم بعد از لاگین کردن صفحه آبی ظاهر میشه و مجبورم دستی ریست کنم. از یک رم 2 گیگ ddr3 استفاده می کنم و ماژول رم روی مادر برد رو عوض کردم. تاثیری نداشت.به صورت اتفاقی متوجه شدم موقعی که کابل شبکه(کابل lan)به کارت شبکه آن برد مادر برد متصل نیست صفحه آبی ظاهر نمیشه!!! و موقعی که کابل شبکه رو متصل میکنم صفحه آبی میاد.درایور کارت شبکه رو پاک و از نو ریختم فایده ای نداشت.در ضمن از آخرین ورژن اون استفاده می کنم.
مشخصات سیستم:
رم 2 گیگ ddr3
مادربرد asrock g41m-vs3
cpu core 2 due 4500
کارت شبکه آنبرد:
atheros pcie x1
فایل دامپ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کسپره ...
از بیخ و بن کسپر رو پاک کن !
( اگه میخوای مطمئن بشی که از رجیستری هم پاک شده با بعضی از نرم افزارها مثه ccleaner هم میتونی اینکارو بکنی)
و آوست و یا آویرا رو با آپدیت نصب کن و سیستم رو موقع بوت شدن اسکن کن .
با نرم افزار Advanced system optimizer (از سافت گذر بگیرش) هم میتونی سیستمت رو بهینه سازی کنی .
مدل کارت صدات رو از روی مادربرد پیدا کن و درایور کارت صدات رو هم آپدیت کن از لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]