ممنون میشم راهنمایی کنی
cpu intel 5500
ram 4gb
vga 2gb gt 630
ممنون میشم راهنمایی کنی
cpu intel 5500
ram 4gb
vga 2gb gt 630
من با حداکثر تنظیمات دارم با کارت RADEON 4670 HD DDR4 ,512 MB
انجام میدم تموم بازیها رو هم با حداکثر گرافیک بدون لگ انجام دادم نمیدونم شما چیکار میکنید
سیستم بالایی هم ندارم
CPU E 7500
RAM 8 GB DDR 3 BASS 1333
دوستان اون راه حل که بازی رو پاک کنیم و دوباره نصب کنیم جواب نداد
من از p30day هم دانلودش کردم بدون اکتیو اجرا میشه ولی دوباره تو بازی esc رو میزنم میگه اکتیو کن
اونی از p30day دانلود کردم توش چیزی ب اسم کرک نبود،کسی کرک جداگانه شو داره؟
این دوستانی که چپ میکنن ماشین رو هدفشون از بازی فقط رانندگی با سرعت زیاده یا رانندگی بلد نیستن ؟
خوب چرا با سرعت مطمئن رانندگی نمی کنین ؟
16 هزار کیلومتر تو این بازی رانندگی کردم فقط 2 تا تصادف جزئی داشتم
البته من خودمم عشق سرعتم ولی به موقع کم میکنم که تصادف نشه و جریمه هم نشم
Last edited by JIGSA; 21-10-2012 at 14:02.
اگر ویندوز 7 دارین یه بار تو مود Administrator اجراش کنین ببینین میشه یا نه ؟
شما در یه حرکت انقلابی همه تنظیمات گرافیکی رو بزارین روی مینیمم و بازی رو اجرا کنین اگر درست نشد درایور جدیدتری برای کارت گرافیکیتون دانلود و نصب کنین
Directx هم لازمه و حتما باید داشته باشین
دوستانی که وارد هستند یه mod طراحی کنند.میخوام پشت ماشینم بنویسم: نیم کیلو باش مرد باشاز قسمت موزیک میتونید رادیو رو انتخاب کنید و update via internet رو بزنید و استگاهای رادیویی اروپا رو به صورت زنده گوش کنید موزیک های جالبی پخش میکنه
بازی رو دانلود کردم خدارو شکر بازی سر ultra بدون افت فریم اجرا میشه (nvidia geforce gt 220 , ram 2 , cpu amd 250 x2
صداهاش واقعا قشنگن مخصوصا FH 16 فیزیکش هم بچه ها گفتن متحول شده ولی فکر نمیکردم در این حد وای بارونش چقدر قشنگه مخصوصا رو شیشه! نور هاش هم نور واقعین!ولی خوشم اومد موقع دنده عوض کردن اول گاز رو ول میکنه.
فقط دعا کنید کرک زدمودلر3 زودتر بیاد که این FH 16 رو لایسنس کنم بذاریم برا دانلود شاید هم تا حالا یکی دیگه از خارج لایسنسش کرده کسی فقط اگه کسی لایسنس شدش رو پیدا کرد حتما لینکش رو برا بچه ها بذاره.
Last edited by nice 2000; 21-10-2012 at 14:10.
1-کیفیت رو رویhigh قراربده
2-بهد advanced setting رو بزن.
3-بعد....................
4-این گزینه هارو هر چه پاییینتر انتخاب کنی بازی روانتر ولی وضوح بازی کمتر میشه.
5-اگه این هم جواب نداد یا از وضوح پایین ناراضی شدی.رزولشن رو کمی بیار پایین و دستورات بالا رو دوباره امتحان کن.
![]()
جالبه مگه RADEON 4670 HD این کارت GDDR3 نیستش.چه طور برای شما DDR4 هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)