هانکوک ساخت اندونزی هم هست همش کره نیست
هانکوک ساخت اندونزی هم هست همش کره نیست
Last edited by aryamehr1368; 26-02-2016 at 14:47.
خب یه سوال پرسیدم کسی جواب نداده،
به جاش این یکی رو جواب دید
لاستیک سایز 215/45R16 زیر 206 چطوره از نظر نرمی و قیافه؟
داداش من رینگ 16 مخصوص نیسان وانت و مزدا 3 و تویوتا ودر کل ماشین هایی ک سایز بزرگترشون suv یا شاسی بلند نه 206 این سایز رو از کجا آوردید شما؟سوال قبلیت هم ننوشتی چ ماشینی
قیافش خوب میشه ولی چون فاقش کوتاه میشه یکم کوبش ایجاد میکنه . برای ۲۰۶ رینگ ۱۷ هم میندازن ولی از استاندارد خارج میشه . نهایت ۱۵ بندازید .
سلام دوستان، میشه راهنمایی کنید رینگ مگان 2006 (5 پره آلومینیومی) را از کجا میشه تهیه کرد. ممنون
دوست عزیز یعنی چی از کجا آوردم، یعنی واقعا تا حالا 206 با رینگ 16 ندیدید تو خیابونا؟ سوال قبلی هم در مورد 206 بود.
درسته کوبش پیدا میکنه ولی شنیدم اگر کمک ها و فنر ها با نمونه ی با کفیت تر تعویض بشن حتی با فاق 45 هم کوبش خاصی وجود نداره.
بعد با سایز 45 و رینگ 16 تا چقدر میشه ارتفاع رو پایین اورد؟ آخه اگر با همین سایز 16 ارتفاع فابریک باشه میشه این بلدوزر اگرم سایز لاسیتک فابریک باشه که شتر. باید هم ارتفاع رو پایین اورد هم رینگ رو بزرگ کرد هم لاستیک رو پهن کرد
Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 01-03-2016 at 20:56.
دوست عزیز کسی نگفت نمیندازن هربلایی سر ماشین تو ایران بگی میارن اون مهندسی ک رینگ 14 انداخته رو 206 حتما ی چیزی میدونست دیگه متاسفانه چون مکان معتبر برای تیونینگ نیست هرکس ی مغازه میزنه میگه من از بچگی تیونینگ کار بودم اگه شما واقعا میخوای تیون کنی همه چیتو از فنربندی جلوبندی موتور(برای اینکه ب علت سنگین شدن کشش کم نشه) و... باید متناسب باشه وگرنه هررینگی دلت بخواد میتونی بندازی حتی همون رینگ 15 هم استاندارد ماشین شما نیست خود فرانسوی ها از رینگ 16 رو 206 استفاده میکردن نه این رینگ 16 هایی ک تو ایران هست اونا وزنشون متناسب با ماشین بود نه رینگ 16 ما ک متناسب برای بارزدن نیسان وانت دیگه خوددانی
-
حرف شما درسته دوست عزیز ولی شما منظورتون رینگ های 16 اینچی فولادی هستش دیگه؟ من از اونها نمیخوام استفاده کنم، منظور من رینگ اوراگان 16 اینچ فرانسوی هست که وزنش استاندارده و آلومینیومی هست...
منپور من هم فولادی هم آلومنیومی چون چیزی ب اسم فرانسه تو ایران وجود نداره ماشین خودم سرسیلندر سوزونده 405 قطعه ظروریش تو ایران نیست یا چینی یا الدورا هندی بعد رینگ اصل فرانسه چطور پیدا میشه؟اگه واقعا 100 درصد مطمئن هستی فرانسویه بنداز وگرنه تو حوضه رینگ و لاستیک خارجی تقلب بسیار زیادی تو بازار وجود داره
سلام
دوستان تاپیکی بهتر از اینجا در مورد سوالم پیدا نکردم. کسی میدونه لیست نمایندگان فروش رسمی یزد تایر رو از کجا میشه گیر آورد؟؟ مثلا بارز تو سایتش زده ولی یزد رو من چیزی پیدا نکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)