اون چین میخواست ساب زیرو رو از بین ببره نمیتونست دز نتیجه رو کرد به اسکورپین و بهش گفت که خانوادتو ساب زیرو کشته در نتیجه اسکورپین هم ساب زیرو رو میکشه و روح ساب زیرو به نوب سایبوت تبدیل میشه
اون چین میخواست ساب زیرو رو از بین ببره نمیتونست دز نتیجه رو کرد به اسکورپین و بهش گفت که خانوادتو ساب زیرو کشته در نتیجه اسکورپین هم ساب زیرو رو میکشه و روح ساب زیرو به نوب سایبوت تبدیل میشه
اقا این مورتال کمبات 3 التیمیت که برای کامپیوتر شبیه سازی کردن میشه تو فتالیتی بزنی؟
تا اون جايي كه من خوندم اينه:
دو تا داداشن هر دو به نام ساب زيرو.قون چي به اسكورپيون ميگه ساب زيرو خانوادتو كشته اونم تو تورنمنت اول ساب زيرو رو ميكشه.تو تورنمنت دوم ميگن ساب زيرو برگشته اين ميمونه ماجرا چيه ميبينه داداش ساب زيروئه كه آدم درستيه.اسكورپيون اونو شكست ميده ولي نميكشش.در آينده قون چي دوباره به اسكورپيون وعده ميده كه ساب زيرو رو بكشه.وقتي دوباره ساب زيرو شكست ميخوره به اسكورپيون ميگه من نكشتم خانوادتو و اون موقع قون چي مياد و يه پرتال درست ميكنه و ميگه من خانوادتو كشتم حالا وقتشه دوباره بري به جهنم كه اسكورپيون شيرجه ميزنه طرف قون چي و دوتايي باهم پرت ميشن تو پرتال و برميگردن به جهنم و...
اينجور كه شما ميگي الآن اصلا ساب زيرو وجود نداره چون مرده!تا اونجايي كه من ميدونم ساب زيرو زندست.
تا اينجايي كه فهميدم اون داداش بزرگه كه اسكورپيون لهش ميكنه روحش پليد ميشه و تبديل ميشه به نوب سايبوت.اين ساب زيرويي كه ما ميبينيم داداش كوچيكست.بزرگه همون Original Sub Zero هستش.
دليل دوتا بودنش اينه كه دوتا داداشان.اوني كه چشمش زخميه كوچيكس كه اون زمانا آرمور خوب نداشت.نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره ، میشه. اگه نشه که به درد نمیخوره.
-------
دوستان کسی لینک از تریلر گیم پلی مورتال کمبت نداره که سالم باشه وکیفیت خوبی هم داشته باشه.
مورتال کامبت جدیده که 2011 میخواد بیادو میگی؟؟نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آره برو تو این سایت اولش یه کلیپ داره با کیفیت خوب.همینو بگیر و گیم پلی بازیو ببین:
mortalkombatwarehouse.com
این داستان درست هست.من الان یه جایی این داستان رو خوندم اگه بخوای لینک میزارم.یه سوال دیگه.آخه اگر ساب زیرو اصلی مرده و این ساب زیرو که الان هست داداششه پس چرا تو همون نسخه سه هر دو تاشون هستن و نوب سایبوت هم هست؟اگه درست بگم ساب زیرو اصلی پلید شده و این داداششه که خوبه هست.فکر کنم این فیلم rebirth که دموش رو aha2012 (اسمتون رو نمیدونم) دیده مربوط به تورنومنت دوم هست که خبر میدن که ساب زیرو نمرده و دوباره برگشته.بعد احتمالا دوباره باهم مسابقه میدن که اسکورپیون برنده میشه و بقیش.اینطور که نمیشه.آخه بیشتر بچه هاییکه کمبات بازی میکنن اسکورپیون رو رقیب ساب زیرو میونن که زورشون برابره.طبق این داستان که اسکورپیون خیلی سر تر از ساب زیرو هست و همیشه ساب زیرو شکست میخوره.تو این داستان هم ساب زیرو نقش سیاه لشگرو بیشتر داره تا یکی از نقش های اصلی که همراه اسکورپیون بیشتر رو بسته ها و پوستر های مورتا کمبات است.
بعد این داستان فیلم هست یا فقط داستانه؟
بچه ها میخواستم بدونم رمز ارمک که حریفو با اون نور سبز میگیره بلند میکنه میزنه زمین چیه.deception
اينه رمزش:
عقب پايين عقب+دايره
درباره ی داستان که کامل نمیدونمنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یکی از بچه ها یه لینک داره که مخصوص مورتال هست.ازش میگیرم
در کل ممنون محمد جواد جان.امیدوارم اسمتو درست گفته باشم
منم امید هستم![]()
بچه ها کسی میتونه ماله این Mk4 کلیپ های شخصیت هاش که وقتی بازی تموم میشه رو برای دانلود بذاره من قبلا داشتم اما الان پاک شده تو اون داستان مشخص هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)