اسکایریم و portal 2 برای GOTY شدن از طرف G4tv به راند آخر رفتند. یعنی بین اسکایریم و portal 2 امسال یکیشون Game of the year میشه.
اسکایریم و portal 2 برای GOTY شدن از طرف G4tv به راند آخر رفتند. یعنی بین اسکایریم و portal 2 امسال یکیشون Game of the year میشه.
واقعا به این میگن یه شبکه منطقی : دیاسکایریم و portal 2 برای GOTY شدن از طرف G4tv به راند آخر رفتند. یعنی بین اسکایریم و portal 2 امسال یکیشون Game of the year میشه.
هر جفتشون رو دوس دارم و به نظرم حقشونه ولی قاعدتا شانس اسکایریم بیشتره
من هم همین نظر رو دارم!شانس اسکایریم بیشتره ولی پرتال هم به نظرم خیلی جالب بود.
سلام مجدد .اون ادرسی که دادی همش انگلیسی هسن . منم تقریبا نفهمیدم چی گفته . خودت یه روشی بگو دیگه .پپیش اون talos هم رفتم درست نشد .حالا چیکار کنم حال و حوصله ندارم همه بیفتن به جونم.![]()
همونطور که گفتن توی یه ماموریت پیدا میشه من الان الان این 3 تا رو دارم:
Staff of zombies مرده ها رو برای 60 ثانیه زنده میکنه.
Staff of the flame یدونه از اون زن آتیشی ها میسازه.
Staff of ice spilces یخ پرت میکنه.
--------
لینک دانلود آپدیتم اگه کسی داره بده.گشتم نیافتم.
دوستان پچ رو از کجا باید دانلود کنیم ؟
نه نامرئی شدن یکی از جادوهای illustration هست درجت بره بالا تر کتابشو پیدا کنی به مدت 30 ثانیه نامرئی میشی![]()
پستم رو ویرایش کردم ( دیگه کامل توضیح دادم ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز با اسبم داشتم میرفتم riften تو راه یکی رو دیدم و رفتم باهاش حرف بزنم...وسط حرف زدنم یه عنکبوت حمله کرد و اسبم عین خر رفت جلو و تا من رومو برگردوندم دیدم اسبم مرد...بیچاره 7 سالش بود.
نمیشه دیگه زندهش کرد؟؟؟
گرچه گوشتشو ورداشتم و ولش کردم پیاده رفتم riften...
و یه سوال...
من الان اون زنه تو کاروان سرا بهم گفت برم riften .کی میتونم عضو یه گروه بشم؟؟؟
تو riften معبد مارا رو پیدا کردم ولی اون شخص مارا توش نبود تا گردنبند ازدواج رو ازش بگیرم...کجاست؟؟؟
میگم میشه آدم بره Dragon Scale Armor بسازه(Light)و بعد Enchant های میج بندازه روش؟
در کل بهترین آرمورای میج رو از کجا بیارم؟(میج کامل!)
بعدش Health و Magicka رو براش با چه ترتیبی بگیرم؟
____
برای One-Hand و Shield چطور؟چطوری Stamina و Health رو بگیرم؟با چه ترتیبی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)