بعضی از ساید میشنا خیلی مبهم هسش ...
اونایی که باید تو سیتادل یه کارخاصی انجام بدیم ....خیلی رو اعصابه!![]()
بعضی از ساید میشنا خیلی مبهم هسش ...
اونایی که باید تو سیتادل یه کارخاصی انجام بدیم ....خیلی رو اعصابه!![]()
اکثر ساید میشنهای سیتادل مربوط میشه به پیدا کردن یه آیتم توی یکی از سیارات یا خرید اون. اونها رو میتونی فروشگاه اسپکتر توی سیتادل بخری. من که تا حالا ساید میشن اعصاب خورد کن توی بازی ندیدم. حیف که پایان بازی .... وگرنه خیلی خوب بود
کسی متن صحبت گروس و جیمز وگا طبقه سوم نرماندی رو داره؟ پیدا نکردم. خیلی باحال بود![]()
Last edited by alirezajah; 29-03-2012 at 01:22.
بچه ها کسی اول بازی گزینه اکشن انتخاب کرده ببینه بازی چه جوریه یعنی صرفا فقط با انتخاب این گزینه بزن و بکش داریم لطفا یه نفر توضیح مختصری بده؟
من اکشن میرم نه بزن بکش فقط نیست میشه از آپشن بازی تنظیم کنی که دایالوگ ها را خودمون انتخاب کنیم کاری که من کردم. روی همین داستان هم وقتی دایالوگ ها را خودمون انتخاب کنیم هم مراحل مختلفی ممکنه انتخاب بشه هم روند مراحل تغییر کنه. غیر از اون تو نرماندی هم میشه گشت زد و با بروبچ تیم گپ زد
این angry birds space رو هم به خاطر جو مس افکت ساختنا لول ها اولیش هم تم اهنگش شبیه مس افکت 1 میمونه
قشنگه ؟ شماره دوش که قشنگ بود هرچند نصفه رفتمش چون هرموقع از این سوال ها میومد جلوم و باید جواب میدادم همینطوری یه چیزی میزدم این بازی هم مثل استاکر باید زبان قوی داشته باشی تا متوجه بشیم قضیه چیه ...
سلام
من زیاد با نحوه روند بازی آشنا نیستم. الان هم بعد از چند مرحله گیر کردم اصلا نمیتونم گیم رو ادامه بدم
تو سفینه خودم هستم و همین جوری می چرخم. می رم رو گلکسی و سیارات و اسکن می کنم و بر می گردم به شهر فضایی به بیمارستان و دوباره برمی گردم به سفینه خودم اصلا نمی دونم از کجا باید گیم رو ادامه داد
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
منظورم مرحله بعد از مرحله مریخ هست
فک کنم بعد از اون مرحله ی سربروس لب هست که تو یکی از منظومه های ته کهکشانه![]()
یه سوالی در مورد ماموریت در thessia داشتم اونایی که این قسمتو رفتن جواب بدن
محتوای مخفی: لو رفتن بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)