قیمت خوبه،مشخصات هم خوبه.بگیر و تجربه ات رو اینجا بنویس لطفا
پیشاپیش مبارک باشه
قیمت خوبه،مشخصات هم خوبه.بگیر و تجربه ات رو اینجا بنویس لطفا
پیشاپیش مبارک باشه
تیغش و فویلش رو فقط باید برین از اژنگ سرویس بگیرین و توی بازار پخش نمیکنه !!!
براون هم توی بازار پره ٬ لوازمش هم از بقیه بیشتره .تعجب میکنم پیدا نکردین چون چند وقت قبل با دوستم رفتیم یک براون سری ۵ گرفتیم
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
شما مطمئنی تو بازار لوازم براون زیاده!!!
من حدود یه ماهه دنبال تیغ و فویل بای شیور هستم ولی تا الان پیدا نکردم البته تو مشهد زیاد گشتم ولی متاسفانه چیزی عایدمان نشد!
الانم این مدل از پاناسونیک که میخوام بگیرم اول دنبال تیغ و فویلش هستم اگه تو بازار باشه دیگه با خیال راحت میگیرم وگر نه واقعا زوره یه شیور خوب بگیری اون وقت فویلش مثلا بشکنه دیگه باید بندازی دور... میشه مث این قضیه براونی که داشتم...![]()
ولی خداییش الان که چند وقتی هست دیگه ریش تراش ندارم حالا به ارزشش پی بردم خدایی دارم دهنم سرویس میشه آخه با تیغم میشه ریشتو بزنی!افتضاحه کلا پوست صورتم قرمز شده و جوش هم زیاد میزنه.
ولی واقعا براونی که داشتم عالی بود برام 6 سال مثل بنز کار کرد و عالی آخرشم فویلش شکست و گر نه عالی بود...
Last edited by fire.boy; 16-10-2013 at 22:01.
یه پیشنهاد دارم برات.مدل کامل براونی داری و فویلش شکسته بگو بهم.شاید واست گیر آوردم اینجا
واقعا! دمت گرم داداش...لطف میکنی میگم شما کجا هستی؟
الان که داداشم ریش تراشو با خودش برده یکی دو جا دیگه گفت شاید گیرش بیاد فویلش رو... ولی اومد مدلشو دقیق نگاه کنم همینجا میگم.
چون دقیقا مدلش رو خاطرم نیست! البته کارتنش هم گم شده خیلی وقته...
من از مدلش مطمئن شدم همینجا میگم. آقا خیلی ممنون...![]()
خوب بالاخره مدل و مشخصات کامل شیور رو مشاهده کردم اینه:
Braun / Series 3 - 340
عزیز موجوده و 50 قیمتش هست.به من 48 میده.گفتم یکی از دوستانم میاد میگیره باهاش 48 حساب کن.به من ایمیل بزن تا آدرس و شمارشو بدم الان بهت
خیلی ممنون، قیمت فویل و تیغ اینقدر هست یا فویل تنهاش؟؟
قیمت توری که همون فویل باشه رو اینقدر میده.مگه تیغه هم شکستی؟چیکار کردی با بیچاره؟؟
حالا میل بزن شمارشو میدم ازش کامل سوال کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)