دوستان اگه جونتون رو دوست دارید ، حین میل کردن سنگگ ، اونو کاملا بررسی بالا پایین و تست و چک و آزمایش و هر کاری که تونستید بکنید تا خدایی نکرده به جای پنیر خوردن ، دندوناتونو با سنگ خورد نکنید
مواظب باشید که سنگ نداشته باشه وگرنه...
دوستان اگه جونتون رو دوست دارید ، حین میل کردن سنگگ ، اونو کاملا بررسی بالا پایین و تست و چک و آزمایش و هر کاری که تونستید بکنید تا خدایی نکرده به جای پنیر خوردن ، دندوناتونو با سنگ خورد نکنید
مواظب باشید که سنگ نداشته باشه وگرنه...
شاید اسم اینو گذاشت یه تجربه ی تلخ و غیر قابل جبران
این بیشتر مخصوص کسایی هست که در فامیل سکته توشون ارثی هست.
1- اگر یه وقت دیدین پدر یا مادرتون دردهایی در سینه و پشت و دست دارند بیدرنگ اونارو ببرید به بیمارستان چون از علائم سکته قلبی هست. (به زور ببرید حتی اگر نیامدند)
2- حتما حتما اینجور خانواده ها یه قرص زیر زبونی تو خونه داشته باشند.
-----------------------------------
من پدرم درد تو دستاش داشت متاسفانه به حرف ما گوش نداد و برای معاینه به بیمارستان نرفت و متاسفانه همون شب سکته قلبی میکنه؛ و اگر ما تو خونه قرص زیر زبونی داشتم شاید زنده میموند
امیدوارم اینو تجربه نکنید
3Dmajid,ali gamma,alijigari,alvar,AMIR MOHAMMAD . M,AnGelS.Of.WaR,ba maram,caca_caca888,davy jones,Eblis 2011,ELSIN,far2009,hamid_diablo,hopee,Lady parisa,M e i s a m,malkemid,Manager_66,masoud79,mehran_286,One Minute,parinaz571,pashangi,pcsoft,sinaset,skyzare,still alive,sue,vanish,yoosef_st,zr1,Переклад не,ملا نصرالدین
همیشه به دوستاتون بگین که اگه ازتون بدی دید به شما بگه.چون ادم عیباشو شاید نبینه و دیگرون بهتر میتونن بگن.البته دوستتون باید هم تیپتون باشه که نظرش منطقی تر باشه.اینم بگم که انتقاد پذیر باشین و اگه کسی ازتون انتقاد کرد ناراحت نشین و اگه ناراحتم میشین ازش بخایین که با جزییاتش براتون بگه.اینارو براتون توصیه میکنم خیلی به دردتون میاد.
همیشه رسید فیشهای بانکی رو نگه دارید.حتی ازشون کپی بگیرید و و جای امنی بزارید.مطمئن باشید به اندازه شناسنامه و بیمه در آینده لازمتون میشه.نمونش یکی از دوستان من که باید برای فارغ التحصیلی فیشهای بانکی که شهریه هر ترم بود رو برای دانشگاه میبرد.بنده خدا چند تا شو گم کرده بود دانشگاه گفته بود که یاد مبلغ رو دوباره بپردازه
منت هیشکیو نکشید . کارهاتونو خود تون انجام بدین -> کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
+
از کسی که همش ازتون تعریف میکنه بترسید
اشتباهی که همه عمــر پشیمانــمـ از آن... اعتمادیستــــ که بر مردمـ ِ دنیا کردمــ
بزرگترین تجربه منمـ همین بود ، به هیچکس ! حتی برادرتـــ و خواهرتـــ نباید اعتماد کنی چه برسه به دوستای صمیمیتـــ
تو اماکن عمومی کسی رو با دست یا انگشت اشاره نشون ندید
روز تاسوعا تو یکی از حسینیه ها بودم که داشتم به یه دوستم شخصی رو با دستم نشون میدادم.یهو یه نفر اومد جلو و گفت داداش کاری داری.فکر میکرد داشتم اونو نشون میدادم و ناراحت شده بود
اقا هميشه سعي كنيد كار امروزتون رو به فردا نندازين . من خودم امسال خرداد ماه واسه يه نفر كار كردم و 950 هزار تومن از اين اقا طلبكار شدم از بس امروز فردا كردم واسه رفتن و گرفتن پول كه الان اون اقا انكار ميكنه . اگه من همون روز هاي اول پيگير بودم الان مجبور نميشدم روزانه 2 هزار تومن شارژ واسه زنده كردن پولم هدر بدم
سعی کنید این رودربایستی رو بزارید کنار!اکثر بدبختی و فلاکت ما سر همین مسئله هستش.البته من خیلی وقته که رودربایستی رو گذاشتم کنار.مثالشو بگم.مثلا شما یه دوست صمیمی دارین و اون از شما کاری میخاد و شما هم نمیتونید اون کارو بکنید و نه نمیتونید نه به طرف بگین که خلاصه به ناچار کارو مجبورین قبول کنید!اینم از فواید رودربایستی!.یه چیزی هم بگم همیشه خوش قول باشید و حالا ببینید چطور!.مثلا دوستتون کاری رو از شما میخاد که انجام بدین که سه حالت براتون پیش میاد.یک اینکه اصلا نمیتونید و میگید من اصلا نمیتونم.دوم اینکه میگید میتونم فردا ردیف کنم و فردا هم کارتون رو سر وقت انجام بدین.سوم اینکه میگید قبول انجام میدم اما نمیتونم بهت قول بدم که فردا کارت ردیفه و اگه فردا نشد پس فردا حتما.سعی کنید اینطوری به کسی قول بدین چون وقتی به کسی قول میدین و سر وقت به قولتون عمل نمیکنید طرف دیگه از شما حساب نمیبره و به قولی دوستی اون به شما یکم میاد پایین.خودتون میفهمین چی گفتم.من به شخص از بد قولی دیگران متنفر و خودم هم بدقولی نمیکنم.امیدوارم مفید بوده باشه خیلی ازتون معذرت میخام که نوشته هام تولانی هستش
-اگه خواستید ازدواج کنید، رضایت پدر و مادر براتون مهم تر از همه چیز باشه چون در اون صورته که بعد از ازدواج احساس آرامش میکنید وگرنه تا آخر عمر از این عذاب میکشید که با کسی ازدواج کردید که پدر و مادرتون مخالف بودن و دوسش ندارن !
- توی بحث هایی که پیش میاد فقط دیگران رو مقصر ندونید، مطمئن باشید شما هم به سهم خودتون مقصرید. دنیال راه حل باشید نه مقصر.
- غرور خیلی چیز خوبیه ولی اگه از اندازه ی نرمالش بیشتر بشه خیلی دردسر سازه. خود بین نباشید و سعی کنید توی کارا با بقیه مشورت کنید، اینو قبول کنید که بقیه هم آدمن و میفهمن (مخصوصا پدر و مادر) و فقط شما نیستید که میفهمید.
- اگه داداش کوچیکتر از خودتون دارید سعی کنید باهاش خوب رفتار کنید و بهش توجه کنید، چون اگه باهاش بد رفتار بشه و احساس کنه توی خونه بهش بها داده نمیشه روی روحیه ش تاثیر خیلی بدی میزاره و میتونه دردسر ساز باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)