مكمل اصل هيچ ضرري نداره دوست عزيز بهتره يه كه تحقيق كنيد بعد بيايد بحث كنيد
مكمل اصل هيچ ضرري نداره دوست عزيز بهتره يه كه تحقيق كنيد بعد بيايد بحث كنيد
اصل پیدا کردی به منم بده ....
مکمل اصلی وجود خارجی نداره . البته تو ایران
كافيه لينك هر نوع مكملي خواستيد بهم بدين ببينيد مكمل اصل پيدا ميشه يا نه.در ضمن همين ايارن هم مكمل اصل پيدا ميشه شما بگو چي ميخاوي فقط؟
Last edited by schumi_268; 21-04-2013 at 13:57.
چندین و چند نفر رو میشناسم که مستقیما از امریکا سفارش میگیرن و خرید جزئی هم انجام میدن...
درسته قیمتشون یکم بیشتر از جنسهای داخل ایرانه اما جنس درجه 2 و بعضا تقلبی دستت نمیدن.
اینه که میگم هر کس باید در زمینه ای که درش اطلاعات داره وارد بحث بشه..البته قصدم اصلا توهین نیست
خیلی چیزها رو هم من نمیدونم وارد بحثش نمیشم مطمئنا .
باشه دوستان .....
اصل پیدا میشه ... شما مصرف کنید...
چند سال دیگه انشالله میبینمتون .
یاعلی
خودم الان 5 ساله كارم خريد از آمريكاس.جديداً هم دارم مكمل ميارم
اينكه كاري نداره ميشه امتحانش كرد هر لينكي كه شما خواستيد از بادي بيلدينگ بدين من براتون ميخرم بدون اينكه وجهي از شما دريافت كنم.مبلغ رو هنگام تحويل جنس ميگيرم ازتون
دوستان مکمل پمپ دقیقا کارش چیه و عوارضی داره؟ مربی بدنسازی ما به من توصیه کرده اما من خیلی مرددم.پمپ asult کارخانه mp هست.
مکمل پمپ برای افزایش قدرت ، استقامت و انرژی حین تمرین کاربرد داره...اگه به میزان درست و با دوز مصرفی معین شده مصرف بشه و سابقه بیماری
قلبی خاصی نداشته باشید ضرری نداره ... به این خاطر میگم بیماری قلبی که پمپ تپش قلب ایجاد میکنه....
این مارکی که شما گفتی یکی از بهترین پمپهاست به شرطی که از اصل بودنش مطمئن باشید.
به عنوان یه دوست بهت میگم سرخود این چیزها رو نخور .... مربی بدن سازی برای جیب خودش به شما اینارو سفارش میکنه ....
برای مصرف این پودرهای شیمیایی که اصلا توصیه نمیشه تحت نظر یه پزشک برو و برای افزایش یا کاهش وزن و عضلات از اون مشاوره بگیر...
100 درصد ... چیزی نیست که بدون عوارض باشه ... همین قرص هایی که برای بیماری های روزمره استفاده میکنیم ضرر داره چه برسه به این پودرهای داغون ...عوارضی داره؟
جسارتا یه چیزی میگم به کسی بر نخوره ... الان شما اگه فردا خدای نکرده یه بیماری برات در اثر مصرف این پودرها ایجاد شه کسی گردن نمیگیره ... اونی که هم اینارو بهت سفارش کرده و گفته بگیر گردن نمیگیره .. اونوقت تو میمونی و یک عمر پشیمونی ....
از من گفتن بود ... واقعا حیفه جوونا با مصرف این چیزا آیندشونو خراب کنن .....
دوستان اگر اصل این مکمل ها هم پیدا بشه....بازم همون بحث ضرر داشتن برای بدن وسطه.....
بدون شک ضرر داره........
یه سری به فدراسیون پزشکی ورزشی بزنید..ببینید چه بلاهایی سر مردم اومده.......
دکتر آریا جنابی، فوقتخصص کلیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این باره میگوید:
«متاسفانه یکی از اصلیترین مشکلات در ارتباط با مصرف مکملها، استاندارد نبودن این داروهاست. به بیان دیگر ورزشکاران باید مکملهایی را استفاده کنند که پزشک ناظر بر گروه یا مجموعه ورزشی آنها را توصیه و تایید کرده و به علاوه تاییدیه معاونت دارویی وزارت بهداشت راهم دارد.
از سوی دیگر بسیاری از این مکملها به واسطه منشأ استروئیدی و در واقع هورمونی که دارند، عوارض جبرانناپذیری را به جا میگذارند. از اصلیترین عوارض این مکملها، تاثیراتش روی سیستم جنسی و در واقع غدد ترشحکننده تستوسترون (هورمون مردانه) است. افرادی که از این مکملها استفاده میکنند، به تدریج با کم شدن ترشح هورمون مردانه در بدنشان، دچار ناتوانی جنسی و حتی عقیمی میشوند.»
اگر مکملی هم بخواد استفاده بشه..باید تحت نظر پزشک باشه......و فقط مکمل های مجاز و فاقد ترکیبات هورمونی باشه......
و همچنین هم باید دارای پروانه وزارت بهداشت باشه......
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)