تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 258 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    چند وقتیه هر چی ایمیل برام ارسال میشه میره تو پوشه trash و متاسفانه بعد هم پاک میشه
    کسی میدونه مشکل کجاست؟
    ممنون
    برو به مسیر زیر :
    ابتدا از سمت راست بالای صفحه گزینه زیر را انتخاب کن
    Mail Options
    در پنل سمت چپ گزینه زیر را انتخاب کن
    Filters
    در سمت راست پنجره گزینه
    New Filter
    سپس در قسمت
    Then deliver the email to the following folder
    گزینه Inbox را انتخاب کن و تنظیمات را سیو کن و تمام.
    تنظیمات If all of the following rules are true را تغییر نده

2. این کاربر از sahmnaq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر پسوردشو داشتی چرا از اول بهش نگفتی
    این می گه که جوابات نمی خوره
    و اگر واقعا این میل رو می خوای یه بار دیگه فرم رو پر کن

این دفعه بنویس پسوردشو داری
    من در جریان مکاتباتتون و چیزایی که گفتید نیستم پس نمی تونم قضاوت کنم اما تو همین تاپیک چندین .ت پیش همین مشکو بچه ها گفته بودند که با یکیشون سعی کردیم مشکلو حل کنیم منجر به این شد که من اون تاپبکو بزنم و راه حل مشکلو بگم. حالا بگرد تو پست های قبلی و بیین کیا دیگه از این روش استفاده کردند و جواب گرفتند با کبا کلا استفاده کردند یه پبغام خصوصی بزار از شون بپرس چی کار کنی من تا حالا با یاهئ مکاتبه نداشتم اما فکر کنم بچه ها گفته بودند جواب سوال امنیتی رو نمی دوننند ولی پسورد دارند
    موفق باشی
    سلام خيلي ممنون دوست عزيزم
    والا مكاتبه فقط دو بار ايميل فرستاد دو تا سوال بود گفت جوابشو يا اون چيزي كه حدس ميزني نزديكش باشه بنويس بفرست دفعه اول زدم دوباره دفعه بعد همون سوالا رو داد گفت دوباره سعي كن دوباره زدم دفعه سوم اين ايميل رو فرستاد .
    اون دوستاني كه سوال و جواب امنيتيشون يادشون رفته بود پسورد ايميلشون رو دادن كارشون درست شده ياهو قبول كرده ؟
    با تشكر فراوان

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خيلي ممنون دوست عزيزم
    والا مكاتبه فقط دو بار ايميل فرستاد دو تا سوال بود گفت جوابشو يا اون چيزي كه حدس ميزني نزديكش باشه بنويس بفرست دفعه اول زدم دوباره دفعه بعد همون سوالا رو داد گفت دوباره سعي كن دوباره زدم دفعه سوم اين ايميل رو فرستاد .
    اون دوستاني كه سوال و جواب امنيتيشون يادشون رفته بود پسورد ايميلشون رو دادن كارشون درست شده ياهو قبول كرده ؟
    با تشكر فراوان
    ببین من نمی دونم گفتم که خودم تا حالا این مشکلو نداشتم اما اون نفر اولی که باهم این راه مکاتبه رو پیدا کردیم مثل اینکه پسشو داشت سوال امنیتیرو بلد نبود. تو همین تاپیک بگردی مکاتباتی که شده بود در این زمینه رو پیدا میکنی. گفتم بگرد افراد دیگرو که این کارو کردند تو همین تاپیک پیدا کن مستقیم ازشون بپرس چی کار کردند که کارت راه بیوفته

5. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghj51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خيلي دور خيلي نزديك

پيش فرض

چطوری میشه از حالت basic به classic برگشت ؟!
    دارم دییییییییییییییوووووووووو ووووووووونننننننننننننننن ننننننننههههههههههههههههه هههه می شم

سلام
    تا ديووووووووووونه نشدي اين راه رو امتحان كن احتمالا جواب ميده
    با اينترنت اكسپلورر ورژن پايين مثلا شش وارد ايميلت شو
    بعد از وارد كردن ايميل و پسورد بهت ميگه ورژن اكسپلورر پايينه و
    ازت سوال مي كنه ميخواهي ايميلت براي همين يه بار به حالت كلاسيك برگرده يا بطور كلي به كلاسيك تبديل بشه
    البته اينو من تا چندوقت پيش كه امتحان ميكرم جواب ميداد . . . . .

7. این کاربر از mghj51 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چطوری میشه از حالت basic به classic برگشت ؟!
    دارم دییییییییییییییوووووووووو ووووووووونننننننننننننننن ننننننننههههههههههههههههه هههه می شم

سلام
    تا ديووووووووووونه نشدي اين راه رو امتحان كن احتمالا جواب ميده
    با اينترنت اكسپلورر ورژن پايين مثلا شش وارد ايميلت شو
    بعد از وارد كردن ايميل و پسورد بهت ميگه ورژن اكسپلورر پايينه و
    ازت سوال مي كنه ميخواهي ايميلت براي همين يه بار به حالت كلاسيك برگرده يا بطور كلي به كلاسيك تبديل بشه
    البته اينو من تا چندوقت پيش كه امتحان ميكرم جواب ميداد . . . . .
    مرسی
    نمی دونم مال ایکس پی ، ورژن چنده ولی جواب نداد
    خاک بر سر این زنیکه مشنگ که تازه اومده شده مدیر یاهوو
    حالمو خراب کرده اصلا
    الان مجبورم با فایرفاکس جاوا غیر فعال و IE جاوا فعال همزمان برم توش
    مخم هنگ کرده

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مرسی
    نمی دونم مال ایکس پی ، ورژن چنده ولی جواب نداد
    حالمو خراب کرده اصلا
    الان مجبورم با فایرفاکس جاوا غیر فعال و IE جاوا فعال همزمان برم توش
    مخم هنگ کرده
    چرا با دوتا یه بار را جاوای خاموش برو بعد که گفت برای همیشه می خوای کلاسیک باشه جواب بله بده و خلاص. در ضمن یاهو به منافع خودش می اندیشه به شما سرویس مجانی نا محدود داد ه اولشم وقتی می خوای استفاده کنی بهت قولی نداده که سرویسشو مطابق میل شما در آره بنابراین از توهین به افراد لطفا بپرهیزید

10. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوستان آیا امکانش هست که یه سری از ایمیل های مشخص وقتی میان به فولدر مشخصی بره ؟
    مثلا همین ایمیل های پی سی ورلد انوماتیک به پوشه ایمیل های خودش بره و بیخودی اینباکس رو شلوغ نکنه
    میشه ؟

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببین من نمی دونم گفتم که خودم تا حالا این مشکلو نداشتم اما اون نفر اولی که باهم این راه مکاتبه رو پیدا کردیم مثل اینکه پسشو داشت سوال امنیتیرو بلد نبود. تو همین تاپیک بگردی مکاتباتی که شده بود در این زمینه رو پیدا میکنی. گفتم بگرد افراد دیگرو که این کارو کردند تو همین تاپیک پیدا کن مستقیم ازشون بپرس چی کار کردند که کارت راه بیوفته
    سلام دوست عزيزم
    آقا من تمام پست هاي اين تاپيك رو تا صفحه 120 كه اولين نفر اين مشل رو پيدا كرده بود زير و رو كردم و 8نفر از دوستاني كه دقيقا مشكلي شبيه به من داشتند رو ليست كردم و بهشون پيام دادم ولي فعلا فقط 1نفر جواب داده كه اونم مشكلش حل نشده . من آخرين ايميلي كه ياهو برام فرستاده بود رو ريپلاي كردم و براش نوشتم كه من سوالا و جوابا رو يادم رفته اگه پسورد ياهوم رو براتون بفرستم باور ميكنيد كه من صاحب ايميل هستم . ولي 1 رو گذشته هيچ پاسخي نداده حتي دوباره فرستادم ولي خبري نيست . اين در صورتيه كه قبالا وقتي ايميل فرستادم كمتر از 5ساعت جواب ميداد ولي الان كه ريپلاي كردم و اين متن رو فرستادم از جواب خبري نيست . من بايد برم دوباره اون قسمت هلپ ياهو فرم پر كنم دوباره اين متنم رو اونجا بنويسم براشون بفرستم تا جواب بدن ؟
    ببخشيد مزاحم شما ميشم ولي باور كنيد از اون 7 نفر كه توي اونا مشكل 3نفرشون اعلام كردن صد در صد حل شده انگار اصلا 1 ماهه به انجمن سر نزند و آنلاين نشدن .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چرا با دوتا یه بار را جاوای خاموش برو بعد که گفت برای همیشه می خوای کلاسیک باشه جواب بله بده و خلاص. در ضمن یاهو به منافع خودش می اندیشه به شما سرویس مجانی نا محدود داد ه اولشم وقتی می خوای استفاده کنی بهت قولی نداده که سرویسشو مطابق میل شما در آره بنابراین از توهین به افراد لطفا بپرهیزید
    چون نمیشه داداشم
    یکیشون فول هست
    یکی شون بیسیک بدون جاوا
    بدون جاوا هم نمی ره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام !

میگم چرا یاهو اینجوری شده ! میخوام پسوردم و تغییر بدم هرچی پسوردذ میزنم میگه ضعیفه ! و قبول نمیکنه !

حتی باید 32 کاراکتر باشه ، حتما باید عدد و حروف بعلاوه کاراکترهایی مثل فاصله داشته باشه و ... ! دیوونم کرده . کسی میدونه چجور میشه از شر این مشکل خلاص شده ! یه پسورد 12 تایی با مجموع کاراکتر و حرف و هم قبول نمیکنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •