كسي جواب سوال ما رو نميدونست؟؟
كسي جواب سوال ما رو نميدونست؟؟
سلام .
مرکز آموزشی 01 نیرو زمینی ارتش ، همون پادگان فرح آباد میشه ؟
از اونطرفا مترو رد میشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خبر که مال 15 اسفنده! اینا ساعت به ساعت قانون وضع می کنن!
نه قوانین سال 89 برای 90 هم اجرا میشه
سلام :با سلام
دوستان کسی اطلاع داره در سال 90 قانون کسری خدمت رزمندگان و همچنین معافیت 3 برادری همچنان هست یا نه؟
یه سوال دیگه، شنیدم قرار مدت زمان سربازی زیاد بشه.حقیقت داره این موضوع؟
و:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معافیت سه برادری هم که قرار بوده از ابتدای 90 حذف بشه ( یعنی تا آخر 89 اعمال می شده ) .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم مثل شما افتادم اول تیر... برگ سبزم هم قبل از عید اومد ... 28 اسفند 89 رفتم نظام وظیفه گفتم میخوام اول اردیبهشت برم . گفت : تثبیت شده و نمیشهچه راه عملی و شدنی! وجود داره برا اینکه تاریخ اعزام رو جلو انداخت؟ من تاریخ اعزامم رو از نظام وظیفه شهرمون پرسیدم گفت1 تیر . ولی هنوز برگ سبز برام نیومده. میخوام اول اریبهشت برم. ضمنا من قبلا 5 ماه تو نیرو انتظامی خدمت هم کردم و اعزام مجدد محسوب میشم.
دوست عزیز شما چه شهری هستی؟
من از دوستام پرسیدم میگن میشه جلو انداخت! اگه نشه که بیچاره ایم با مدرک فوق لیسانس باس بشینیم تو خونه هوا خوری! تا 1 تیر.خدا بداد برسه
ببین جلو میشه انداخت اونم 2 ماه به سادگی، ولی شما چون دیر پست کردی و تاریخ اعزامت نزدیک هست نمیتونند بندازند جلو
مثلا اگه کسی الان تاریخ اعزامش شهریور باشه راحت میتونه بندازه تیر، ولی از تیر به اردیبهشت تقریبا غیر ممکن هست
چون تمام ظرفیت ها تکمیل شده و فایل ها بسته شده و به پادگان ها ابلاغ شده، 16 روز دیگه اردیبهشت هست
شما کی دفترچه فرستادید؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)