تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 416 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان اگه مساله شانس هست قطعآ باید بدونید که رئال خیلی از بارسا خوش شانستره....
    2 فصل پیاپی رو با امتیاز مساوی قهرمان شدید،کافی نیست؟؟؟در حالی که تفاضلمون 2 برابرتون بود
    تو جام باشگاههای اروپا همیشه به تیم چرت و پرتی مثل لیون میخورید ولی ما به تیمهایی مثل ارسنال...
    حالا چی شده تو جام حذفی بازیهاتون یه ذره سخت تر از ما افتاده(البته ما با هرکی بازی کنیم میبریم)،چرا دارید به بارسا وصله ی شانس رو میچسبونید،رئال بعد از منچستر خوش شانسترین تیم جهانه و شکی توش نیست...
    مدرکش هم دو سال قهرمان شدن با امتیاز مساویه که جیگرم تو اون دو سال اتیش گرفت...اه

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

دیشب هم به وضوح دو تا گل افساید زدید(یکی هم تو وقت تلف شده) وگرنه ویارئال الان برنده بود،بعدش میاین و میگین که داورا به نفع بارسا سوت میزنن...
    شما دقیقآ دارید همه ی بازیهای این فصل رو با مصیبت و زدن گل تو +75 و به کمک داورا میبرید ولی ما به راحتی و با اختلاف گل بالا،تفاضل رو نگاه کنید میفهمید....

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

واقعا برای رئال متاسفم برد به چه قیمتی
    آدم یاد تیم های عربی می افته که به جای بازی کردن جنگ روانی راه میندازن

الان دقیقا مشکلت چیه؟
    ----
    چه حالی داد گل کاکا دی:

به قول گزارشگر:

KAKA IS BACK

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رکورد خارق العاده کریس - 47 بازی ، 48 گل

کریس رونالدو با سه گلی که در بازی ویا رئال به ثمر رساند در جدول گلزنان اسپانیا فاصله خود را با مسی بیشتر کرد. او با 22 گل زده و شش پاس گل در 18 بازی آ مار خیره کننده ای از خود به جای گذاشته است. در برد 4-2 رئال مقابل ویا رئال زرد پوش رونالدوبه خصوص روی گلهای دوم و سوم بی نظیر بود

سایت گل
    - رونالدو در برابر ويارئال ، سه گل از چهار گل تيمش را به ثمر رساند تا شمار گلهاي لاليگايي اين فصل خود را به 22 برساند ، آن هم در حالي كه هنوز نيم فصل دوم شروع نشده است ، يك ركورد خارق العاده .

به گزارش رئال مادرید دات آی آر كريستيانو در 18 بازي لاليگايي فصل 11-2010 ، توانسته 22 گل به ثمر برساند . بدين ترتيب ،‌شمار گلهاي ستاره پرتغالي در 47 بازي لاليگايي كه انجام داده به 48 رسيده است. تا همين حالا، رونالدو توانسته كه با ركورد كل گلهاي نيستلروي ، گوتي و روبرتو كارلوس در رئال مارديد برابري كند .

كريستيانو ، به طور متوسط بيش از يك گل در هر بازي به ثمر رسانده است . او در 62 بازي خود در پيراهن رئال ، 61 گل به ثمر رسانده است .

آماري كه فوق العاده به نظر مي رسند ،از فصل 51-50 به بعد هيچ گلزني نتوانسته بود تا اين مقطه از فصل اين تعداد گل بزند . در آن سال ، سزار موفق شده بود چنين آماري داشته باشد .

هت تريك رونالدو در برابر ويارئال ، چهارمين هت تريك ستاره پرتغالي در پيراهن رئال مادريد است . او در بازيهايش با بيلبائو ،‌مايوركا و لوانته توانسته چنين كاري انجام دهد . به نظر مي رسد با اين روند او مشكلي براي شكست ركورد 38 گل زده در يك فصل توسط زارا و هوگو سانچز نداشته باشد .

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چه حالی داد گل کاکا دی:

به قول گزارشگر:

KAKA IS BACK

میدونی چی بیشتر حال داد؟!
    خوشحالیش! اون تریپ قلب و اینا که به سبک دی ماریا بود...
    الان اگه فقط یه مهاجم داشته باشیم، دیگه همه چی حله...
    واقعا برای رئال متاسفم برد به چه قیمتی
    آدم یاد تیم های عربی می افته که به جای بازی کردن جنگ روانی راه میندازن
    دقیقا کوووجا منظورتونه؟! احتمالا خوشحالی خوزه؟! یعنی مربی حق خوشحالی نداره نه؟!!
    دوستان اگه مساله شانس هست قطعآ باید بدونید که رئال خیلی از بارسا خوش شانستره....

کلی نوشتم اما بیخیال شدم...
    خوش باشید..

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دقیقا کوووجا منظورتونه؟! احتمالا خوشحالی خوزه؟! یعنی مربی حق خوشحالی نداره نه؟!!
    همه جاش
    یکی اینکه بازیکن حریف افتاده بود زمین اینا داشتن بازی میکردن انگار نه انگار زمانی که 2-2 بود
    یکی این حرکت های مورینیو که اومد دقیقا روبروی نیمکت حریف و تماشاگر ها را تحریک میکرد
    چرا میتونه خوشحالی کنه ولی نگو دقیقا تو محوطه فنی تیم حریف باید بره خوشحالی کنه
    گل سوم هم که تابلو افساید بود
    دیگه چی میخوای بگم

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

همه جاش
    یکی اینکه بازیکن حریف افتاده بود زمین اینا داشتن بازی میکردن انگار نه انگار زمانی که 2-2 بود
    یکی این حرکت های مورینیو که اومد دقیقا روبروی نیمکت حریف و تماشاگر ها را تحریک میکرد
    چرا میتونه خوشحالی کنه ولی نگو دقیقا تو محوطه فنی تیم حریف باید بره خوشحالی کنه
    گل سوم هم که تابلو افساید بود
    دیگه چی میخوای بگم

اون صحنه ای که میگی رو من ندیدم
    خوشحالی مورینیو واسه پسرش بوده نه کس دیگه

اگر کار خلافی هم انجام داده باشه صد برابر بقیه مجازات میشه
    ----
    چه طور یه دفعه که واسه ما آفساید نگرفتن شما مدافع قانون آفساید شدی؟
    وقتی اون همه ضد رئال سوت زدن کجا بودی؟
    الکلاسیکو گل زلاتان کجا بودی شما؟
    بعضیها چه زود رنگ عوض میکنن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب مجددا بهانه ای برای محروم کردن و جریمه کردن مورینیو پیدا شد

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

الکلاسیکو گل زلاتان کجا بودی شما؟
    بعضیها چه زود رنگ عوض میکنن
    تو اگه یک پست پیدا کردی که من به نفع رئال و بر ضد بارسلونا توش صحبت کرده بودم من از این انجمن میرم
    ولی پیدا نکردی تو باید کوله بارت را جمع کنی و بری

.من رنگ عوض کرده عمو
    من از اون زمانی که کلیورت تو بارسلونا بازی میکرد طرفدارش بودم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو اگه یک پست پیدا کردی که من به نفع رئال و بر ضد بارسلونا توش صحبت کرده بودم من از این انجمن میرم
    ولی پیدا نکردی تو باید کوله بارت را جمع کنی و بری

.من رنگ عوض کرده عمو
    من از اون زمانی که کلیورت تو بارسلونا بازی میکرد طرفدارش بودم
    نه
    منظورش این بود که ال کلاسیکوی پارسال که به عقیده ایشون بارسا با گل آفساید زلاتان برد شما نیومدی انتقاد بکنی از داور بگی که بارسا به کمک داور برده حالا که رئال با گل افساید برده اومدی اعتراض میکنی.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

دقیقا کوووجا منظورتونه؟! احتمالا خوشحالی خوزه؟! یعنی مربی حق خوشحالی نداره نه؟!![/B]
    .
    دیگه هر چی باشه از کار گواردیولا بد تر نبود که به سبک فیروز کریمی توپ رو تو الکلاسیکو به کریس نداد
    ای ول مورینیو...خوشم میاد که همه باهاش لج هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •