استثناءاتی هم هست. دگمه گوشی شما احتمالا در بخش رنگرزی به درستی به شکل چند لایه رنگ نشده. چندان بدک هم نیست... سخت نگیر
شاد باشین![]()
استثناءاتی هم هست. دگمه گوشی شما احتمالا در بخش رنگرزی به درستی به شکل چند لایه رنگ نشده. چندان بدک هم نیست... سخت نگیر
شاد باشین![]()
دستت درد نکنه
اینم از شانس خوب ماست
دوستان ان 8 دار برین به ان 8 تتون موس وصل کنید میشه عین کامپیوتر
تو تمامی منو هاش و برنامه ها میتونید با موس کار کنید![]()
من فکر کردم به همراه گوشی بوده
دوست من
انتخاب رنگ كاملا شخصيه.
يكي از مشكي خوشش مياد و يكي ديگه از نقره اي.
من خودم نقره اي گرفتم. دليلش هم اينه كه اگه شما دقت كنيد به گوشيهاي رنگ مشكي ، مي بينيد كه حتي گوشي نو هم وقتي يه مدت كوتاه تو دست كسي هستش بعد عين يه گوشي كهنه نشون ميده اما نقره اي اينجور نيست و هميشه شادابي خودش رو داره. من قبل اين يه 6630 نقر اي داشتم . نزديك 6 تا 7 سال كار كرده اما هنوز هم مثل يه گوشي نو مي مونه.
خیلی از نقره ای ها وقتی رنگش میره بدتر از مشکی به کهنگی می گراید!
شما انگار منظور منو نگرفتید! می دونم انتخاب رنگ شخصیه ولی منظور بنده این بود که از ظاهر گوشی از رنگ گوشی مشکلی پیش نیومده؟ مثلا وقتی نقره ای بخصصوص قسمتهای بالا و پایینش که پلاستیکیه و چون خالصا نقره ای نیست و رنگ شده هستند میخوام بدونم وقتی استفاده میشه از گوشی بو رنگش میره کهنه دیده نمیشه و از این جور حرفا!
دوست عزیز این یه مشکل معروف هست که ظاهران فقط واسه رنگه نقره ایی.
اگه قبله خرید یکم سایتایه خارجی رو چک میکردی.......
در هر صورت مبارکت باشه![]()
بطور واضحی معلوم است فوکوس مناسبی نکردید و یا دستتان موقع فشردن دکمه ی شاتر لرزیده . در مود «نمای نزدیک» Macro عکس بگیرید . مطمئن باشید با انجام تنظیمات دستی میتوانید عکسهای خیلی دقیقتر و خوبتری نسبت به حالت خودکار بگیرید . اصلً در سوژه های نزدیکی مثل عکسی که گرفتید فقط در حالت ماکرو میتوانید فوکوس خوبی داشته باشید و در غیر حالت ماکرو ممکنست اصلً حتی فوکوس برای فواصل نزدیک نداشته باشید .
Last edited by Namdarian; 31-03-2011 at 02:21.
بگو تا بدونیم
خیلی ببخشید ظاهرا شما اصلا تشخیص ندادید که هر دو تا را تو حالت ماکرو گرفتم نه حالت خودکار
ثانیا تمام جزئیات هر دو رو یکسان در نظر گرفتم مثل میزان نوردهی ، وضوح ، فلش خاموش ، کنتراست یکسان
شما فکر کردید که اتوماتیک انداختم![]()
عكسي كه با ان8 انداختي دستت را پايين تر گرفتي و تو ان82 بالاتر و اين باعث شده عكس ان82 بهتر بشه چون نور بهتر رسيده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)