کارخانه 14200 (پارس خودرو)
بازار (پارس خودرو) :
سغید 15700
مشکی و زرشکی و نقره ای 15500، 15300
نوک مدادی 15500، 15300، 15100، .... 15000
کارخانه 14200 (پارس خودرو)
بازار (پارس خودرو) :
سغید 15700
مشکی و زرشکی و نقره ای 15500، 15300
نوک مدادی 15500، 15300، 15100، .... 15000
سلام
قيمت خودرو L90 صفر كيلومتر رنگ نقره اي مدل E1 با ABS و ايربگ چقدر هست؟ فروشنده آگهي داده 13400000. ولي فكر كنم قيمت در حدود 14 ميليون باشه،درسته؟ لطفا سريع راهنمايي كنيد.
اره الان قیمتش توبازار14تومنه اگه مدلش e1+cp+abs باشه.سلام
قيمت خودرو L90 صفر كيلومتر رنگ نقره اي مدل E1 با ABS و ايربگ چقدر هست؟ فروشنده آگهي داده 13400000. ولي فكر كنم قيمت در حدود 14 ميليون باشه،درسته؟ لطفا سريع راهنمايي كنيد.
همون E1فول هست (E1+CP+SP). والا منم موندم چرا طرف اینقدر پایین (13400000) میگه. یعنی ممکنه کلکی تو کار باشه؟ این اولین ماشینی هست که میخوام بخرم، زیاد وارد نیستم. شما میگید چکار کنم؟
خیلی خوب میگه
اینجا تا 14200000 رنگ سفیدش خرید و فروش میشه
اگه میخوای بخری معطلش نکن
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
نه E1 فول نیست مدلش اینه E1+CP+ABS
ماشین نو با کارکرده خیلی فرق داره
ولی برای اطمینان یه ادم که از ماشین سر در میاره ببر تا ماشینو ببینه
به نظر شما با توجه به تحریمها، آینده L90 چطور خواهد بود؟
قطعات L90 به سختی گیر میاد. اگر تحریمها سخت تر بشن ( که احتمالا میشن) اونوقت قطعات L90 چه وضعی پیدا میکنه. این امکان وجود داره که به خاطر همین تحریمها تولید L90 متوقف بشه؟
این احتمال وجود داره ولی اگه دیگه قطعات ال 90به ایران نیاد ایران خودش دست به کار می شه ولی جای نگرانی نیست هنوز چین هست.
از يكسال و نيم پيش كه من قصد خريد تندر را داشتم همه چه در فاميل و چه در همين فروم به من مي گفتن كه با آغاز تحريم ها قطعاتش ديگه گير نمياد و ماشين روي دستت مي مونهبه نظر شما با توجه به تحریمها، آینده L90 چطور خواهد بود؟
قطعات L90 به سختی گیر میاد. اگر تحریمها سخت تر بشن ( که احتمالا میشن) اونوقت قطعات L90 چه وضعی پیدا میکنه. این امکان وجود داره که به خاطر همین تحریمها تولید L90 متوقف بشه؟
ولي دل را به دريا زدم و اين ماشين را خريدم
همون افراد الان يكيشون پرايد داره و يكي ديگه ريو كه بر اساس تحريم ها قطعات اولي را ديگه كيا موتور اصلا لايسنس نمي كنه و قطعات ريو هم به سختي گير مياد
خوشبختانه تا به حال خودرو هيچ خرجي براي من نداشته و تازه پشيمون هم هستم كه چرا چند تا اسم ننوشتم و توي بازار آزاد با توجه به فروش خوب اين خودرو نفروختم
به هر حال اگر شما بخواهيد در اين مملكت به اين مسائل بدين شكل نگاه كنيد هميشه بايد از يك چيزي بترسيد
موفق باشيد
رنو پارس همین الان بیشتر قطعات رو داره از داخل تامین میکنه نه از خارج که با تحریم مشکلی براش پیش بیاد !
این همه جنگ دعوا و نبود قطعه برای بالا بردن تولید فقط به خاطر اینکه تولید کننده های داخلی توان تولید قطعات با کیفت با تیراژ بالا ندارن وگرنه اگر از خارج قطعات تامین میشد که مشکلی نبود .
البته تو موارد خاصی که مثلآ ایران خودرو کل موتور رو از اروپا آماده وارد میکنه به خاطر قرار داد ما بین رنو پارس و زد و بند های خاص خودشون هست ولی کلا خیلی از قطعات تندر داره داخل ایران تولید میشه .
Last edited by Danial_4139; 03-12-2010 at 20:08.
دوستان الان نمایندگی ها تحویل فوری دارن ؟
اگه ندارن قیمت بازار ازاد چنده؟(هر دو e2lp)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)