نه لباس دوم ندارن .
شما در حقیقت با خرید اون پک لباس های کلاسیک، فیتالیتی هارو هم گرفتید و دیگه ربطی به لباس نداره . اونم که اسکورپین میشد با لباس دوم زد ، باگ بود![]()
نه لباس دوم ندارن .
شما در حقیقت با خرید اون پک لباس های کلاسیک، فیتالیتی هارو هم گرفتید و دیگه ربطی به لباس نداره . اونم که اسکورپین میشد با لباس دوم زد ، باگ بود![]()
اين پوسترو خودم ساختم!!!
ولي خيلي دلم ميخواست واقعا واسه DLC ميومد!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by BATMAN-LOVE; 18-09-2011 at 23:34.
اگه بياد حتما خبرش زود منتشر ميشه
کین اون ویدیو که واسه کونگلاو گذاشتی گار نمیکنه...
میشه یه ویدیو آموزشی ملینا و کانگ لاو بزاری ...چون با این 2 تا کار میکنم...(نظرت چیه نسبت به اینکه با این 2 تا کار میکنم؟)
از DLC جدید خبری نیست؟
آخرین کاراکتر همین Freddy بود؟
ملینا من ویدئو آموزشی ندیدم ازش فقط یه کمبو پک دیدم که میزارم واست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانگ لائو که ویدئوهاش زیاده سرچ کنی راحت گیرت میاد .
یکی که Check درست کرده رو میزارم . اما سخته خیلیاش نمیشه زد همین جوری .
که کمبو پک آسون هم گذاشته بودم قبلا توی صفحات قبل که الان یادم نیست از کی بود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راجبه بازی با این دوتا کارکتر هم باید بگم نظر من اینه که کانگ لائو وحشتناک قویه ، هرچقدر هم ضعیفش میکنن باز از همه برتر هستش . جدیدا من خوندم میخوان خفن ضعیفش کنن جوری که وقتی حریف روی Spin یا همون پایین جلو X یا مریع شما گارد میگیره دیگه به عقب پرت نشه .![]()
ملینا من خوشم نمیاد چون بلد نیستم . اونم REO بود که تونست همرو شکست بده توی مسابقات وگرنه نمیشه حتی راند گرفت از کانگ لائو مثلا .
در کل با هر کارکتری که بازی میکنی سعی کن همه نقاط قوت و ضعیفش رو بدونی . بازی رو بلد باشی وگرنه شما حتی کمبوی مثلا 70% هم بلد باشی بزنی اما نتونی واسه خودت موقعیت کمبو زدن ایجاد کنی که فایده نداره![]()
توي تريلر فردي چنگالهاشو به هم ميكشيد و صداي باحالي ميداد تو بازي هم ميشه اينكارو كرد؟؟؟
Last edited by BATMAN-LOVE; 19-09-2011 at 17:58.
احتمالا باید R2 رو هم بگیری تا این حرکتو بزنه![]()
نه نميشه!!!
البته پرت كردن چنگال ميشه عقب جلو مثلث اما اينو هر كاري كردم نشد!!!(توي تريلر فردي چنگالهاشو به هم ميكشيد و صداي باحالي ميداد تو بازي هم ميشه اينكارو كرد؟؟؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)