اوون آماده بازگشت به ترکیب یونایتد
سایت گل- مایکل اوون، آماده است تا بار دیگر به ترکیب ثابت یونایتد بازگردد و به تیمش در مسیر کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ برتر کمک کند.
اوون که از دیدار تیمش مقابل ساندرلند که در ماه اکتبر برگزار شد و با تساوی 0-0 به پایان رسید نتوانسته برای یونایتد به میدان برود، معتقد است که اکنون آمادگی لازم برای بازگشت به ترکیب یونایتد و اجرای فرامین سرالکس فرگوسن را به دست آورده.
اوون در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه منتشر شد،گفت:« من آماده ام و در طول سه هفته و نیم اخیر،تمریناتم را به طور کامل انجام دادم. بازگشت به زمین چمن اکنون اندکی سخت تر شده است ولی نهایت تلاشم را به کار گرفته ام. بازگشت به ترکیب تیم آن هم در رختکن یونایتد کار آسانی نیست.»
ستاره انگلیسی ادامه داد:« آن قدر بازیکن باکیفیت در یونایتد هست که بازگشت به ترکیب تیم را سخت می کند.من در اوایل اکتبر از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شدم و شش هفته از میادین دور ماندم. پس از آن تمرینات کامل را انجام دادم و تلاش زیادی برای بازگشت به اوج آمادگی کردم.الان خوبم و امیدوارم که پس از کریسمس بتوانم در ترکیب تیم حاضر باشم.»
یونایتد در حال حاضر صدرنشین جدول رقابتهای لیگ برتر است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برباتوف: ترجیح می دهم از فوتبال خداحافظی کنم تا یونایتد را ترک کنم
سایت گل- دیمیتار برباتوف، مهاجم بلغارستانی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که ترجیح می دهد تا زودتر از موعد مقرر از دنیای فوتبال خداحافظی کند، تا اینکه بخواهدباشگاه کنونی اش را ترک کند.
ستاره 30 میلیون پوندی یونایتد تا به اینجای کار 11 گل به ثمر رسانده است.قرارداد این ستاره بلغاری 18 ماه دیگر به اتمام خواهد رسید ولی او از ادامه حضور در اولدترافورد ناامید نیست.
برباتوف در صحبتهایی که در تلگراف منتشر شد، گفت:« من برای یافتن فرصتی برای بازی کردن برای یونایتد مبارزه کرده ام و الان اگر بخواهم باشگاه را ترک کنم، گام به عقب بزرگی برداشته ام. می پرسید چه کار باید کنم؟ شاید بهتر باشد که از فوتبال خداحافظی کنم.»
برباتوف 29 ساله اخیرا به عنوان بازیکن سال فوتبال بلغارستان برگزیده شد و برای هفتمین بار این عنوان را به خود اختصاص داد. او در ماه نوامبر نیز توانست در دیدار یونایتد مقابل بلکبرن که با برتری 1-7 منچستر به پایان رسید،نام خود را به لیست 4 بازیکن تاریخ لیگ برتر که توانسته اند در یک دیدار 5 گل به ثمر برسانند، اضافه کرد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید