تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 376 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اوون آماده بازگشت به ترکیب یونایتد

سایت گل- مایکل اوون، آماده است تا بار دیگر به ترکیب ثابت یونایتد بازگردد و به تیمش در مسیر کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ برتر کمک کند.

اوون که از دیدار تیمش مقابل ساندرلند که در ماه اکتبر برگزار شد و با تساوی 0-0 به پایان رسید نتوانسته برای یونایتد به میدان برود، معتقد است که اکنون آمادگی لازم برای بازگشت به ترکیب یونایتد و اجرای فرامین سرالکس فرگوسن را به دست آورده.

اوون در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه منتشر شد،گفت:« من آماده ام و در طول سه هفته و نیم اخیر،تمریناتم را به طور کامل انجام دادم. بازگشت به زمین چمن اکنون اندکی سخت تر شده است ولی نهایت تلاشم را به کار گرفته ام. بازگشت به ترکیب تیم آن هم در رختکن یونایتد کار آسانی نیست.»

ستاره انگلیسی ادامه داد:« آن قدر بازیکن باکیفیت در یونایتد هست که بازگشت به ترکیب تیم را سخت می کند.من در اوایل اکتبر از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شدم و شش هفته از میادین دور ماندم. پس از آن تمرینات کامل را انجام دادم و تلاش زیادی برای بازگشت به اوج آمادگی کردم.الان خوبم و امیدوارم که پس از کریسمس بتوانم در ترکیب تیم حاضر باشم.»

یونایتد در حال حاضر صدرنشین جدول رقابتهای لیگ برتر است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برباتوف: ترجیح می دهم از فوتبال خداحافظی کنم تا یونایتد را ترک کنم

سایت گل- دیمیتار برباتوف، مهاجم بلغارستانی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که ترجیح می دهد تا زودتر از موعد مقرر از دنیای فوتبال خداحافظی کند، تا اینکه بخواهدباشگاه کنونی اش را ترک کند.

ستاره 30 میلیون پوندی یونایتد تا به اینجای کار 11 گل به ثمر رسانده است.قرارداد این ستاره بلغاری 18 ماه دیگر به اتمام خواهد رسید ولی او از ادامه حضور در اولدترافورد ناامید نیست.

برباتوف در صحبتهایی که در تلگراف منتشر شد، گفت:« من برای یافتن فرصتی برای بازی کردن برای یونایتد مبارزه کرده ام و الان اگر بخواهم باشگاه را ترک کنم، گام به عقب بزرگی برداشته ام. می پرسید چه کار باید کنم؟ شاید بهتر باشد که از فوتبال خداحافظی کنم.»

برباتوف 29 ساله اخیرا به عنوان بازیکن سال فوتبال بلغارستان برگزیده شد و برای هفتمین بار این عنوان را به خود اختصاص داد. او در ماه نوامبر نیز توانست در دیدار یونایتد مقابل بلکبرن که با برتری 1-7 منچستر به پایان رسید،نام خود را به لیست 4 بازیکن تاریخ لیگ برتر که توانسته اند در یک دیدار 5 گل به ثمر برسانند، اضافه کرد

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ابدا دوست ندارم این اعراب پولدار بیان طرف مالکیت باشگاه. هر چقدر هم پول داشته باشند. میشیم مثل سیتی، اصلا جالب هم نیست.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

منم دوست ندارم....فکر نمیکنم سر الکس هیچوقت راضی بشه زیر دست عرب ها کار کنه...میگم یه هو سر کناره گیره نکنه اینا هی واسه خودشون مربی و بازیکن بخرن تیم رو بترکونن؟؟!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین مونده شیخ یه عرب بیاد منچستر رو بگیره...چه پولی داره...5.1 میلیارد پوند
    ولی از طرفی خوب میشه ها....هی بازیکن میخریم...فکر نکنم الکس زیر بار این عرب ها بره....استعفا نده بیچاره شیم
    یک و نیم میلیارد هستش

موقع تایپ خبرا بعضی وقتا اعدادی که اعشار دارن جابجا میشه.

حتی اگه منچستر بفروشه باشگاهشو عملا نفعی براش نداره
    شاید یکی 2سال اول خوب بازیکن بخرن به مدد پول سرشار مالکاشون ولی بعد اینکه یوفا قانون جدیدشو((که به مالکای شخصی باشگاها اجازه نمیده سالی بیشتر از 10میلیون یورو برای تیماشون خرج بکنن)) اونوقت تیمایی مثل من سیتی و چلسی و ...... باید برن کشکشونو بسابن
    پس بهتره گلیزرها همچین اشتباهی رو نکنن.چون همین الانشم گلیزرا خرج نمیکنن واسه باشگاه زیاد و بیشتر دارن بدهی هاشونو میدن.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

فقط سالی 10 ملیون یورو؟
    با این سقف بودجه که دیگه نمیشه حتی یه بازیکن به درد بخور خرید.
    طمئنی دار درست میگی؟ مثلا همن الان مگه بایرن مونیخ به مانوئل نویر پیشنهاد 25 میلیون یوروئی نداده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط سالی 10 ملیون یورو؟
    با این سقف بودجه که دیگه نمیشه حتی یه بازیکن به درد بخور خرید.
    طمئنی دار درست میگی؟ مثلا همن الان مگه بایرن مونیخ به مانوئل نویر پیشنهاد 25 میلیون یوروئی نداده؟
    اشتباه نکن
    مالکای خصوصی نمیتونن سالی بیشتر از 10میلیون یورو به باشگاهاشون بدن
    باشگاه میتونه از منابع و درامد خودش هرچی میخواد خرج بکنه

یه اسمی هم داشت تو تریپ قانون جوانمردی اقتصادی یا یه چیزی تو این مایه ها بود درست یادم نیست

باشگاهای آلمانی مثل بایرن که اصلا خصوصی نیستن،همه به صورت هیئت امنایی اداره میشن و باشگاه از درامد خودش خرید میکنه
    این قانون رو سال 99 وضع کردن برای تیمای آلمانی که 51درصد سهام باشگاها دست هوادارا میمونه و کسی به عنوان مالک نمیتونه پول خرج کنه واسه باشگاه یا حتی باشگاهایی که مال شرکتای بزرگ خصوصی مثل فولکس واگن یا شرکت داروسازی بایر هم هستن به صورت هیئت امنایی اداره میشن.
    اول این قانون باعث شد که طی سالای اولیه هزاره سوم باشگاهای آلمانی به شدت عقب بیفتن تو بازار نقل و انتقالات چون نمیتونستن به طور مثال با انگلیسیا که مالکای خصوصی داشتن و مثل ریگ پول خرج میکردن واسه باشگاهاشون رقابت بکنن
    ولی وقتی این قانون تصویب بشه ارزش کاری که تو آلمان 11سال پیش انجام شد معلوم میشه چون باشگاها همه مستقل هستن از نظر منابع مالی.

الان باشگاهایی مثل منچسترسیتی و چلسی از سیاست قرض دادن دارن پیروی میکنن مالکاشون.
    یعنی ابراموویچ و شیخ منصور از داراییای خودشون دارن خرج میکنن واسه باشگاه ولی این میشه بدهی باشگاه به صاحبش و باید تسویه بشه در آینده.
    یوفا نمیخواد که باشگاها به مالکای حقیقیشون بدهکار باشن.چون میگن مالکای شخصی باعث خراب شدن بازار و رقابت ناجوانمردانه توی نقل و انتقالات و بالارفتن قیمتای بازیکنا به صورت کاذب میشن
    Last edited by بردیا; 23-12-2010 at 19:43.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته...تو یه جا خونده بودم 5تا برادر چینی یا فیلیپینی دارن سرمایه جمع میکنن که بخرن....منچستر مثل سیتی بی در و پیکر که نیس به این راحتی ها بره دست عرب ها....قبلا هم یه عری واسه رئال پیشنهاد داد که پرز گفت باید دویی رو به نام ما کنید تا بشینیم روش فکر کنیمکه طرف بیخیال شد....
    البته گلیزر ها خوردن به پیسی فکر کنم به همین عرب ها بدن....

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تا فرگوسن هست مطمئنم که یونایتد راه تیمهای سیتی و رئال مادرید و ... رو طی نمی کنه .
    اصلا اگه یونایتد ، اونجوری بشه دیگه کدوم تیم تو دنیا می خواد استعداد کشف کنه و بازیکن بزرگ پرورش بده ؟
    امیدوارم که به این روز نیوفتیم .

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اشتباه نکن
    مالکای خصوصی نمیتونن سالی بیشتر از 10میلیون یورو به باشگاهاشون بدن
    باشگاه میتونه از منابع و درامد خودش هرچی میخواد خرج بکنه

یه اسمی هم داشت تو تریپ قانون جوانمردی اقتصادی یا یه چیزی تو این مایه ها بود درست یادم نیست

باشگاهای آلمانی مثل بایرن که اصلا خصوصی نیستن،همه به صورت هیئت امنایی اداره میشن و باشگاه از درامد خودش خرید میکنه
    این قانون رو سال 99 وضع کردن برای تیمای آلمانی که 51درصد سهام باشگاها دست هوادارا میمونه و کسی به عنوان مالک نمیتونه پول خرج کنه واسه باشگاه یا حتی باشگاهایی که مال شرکتای بزرگ خصوصی مثل فولکس واگن یا شرکت داروسازی بایر هم هستن به صورت هیئت امنایی اداره میشن.
    اول این قانون باعث شد که طی سالای اولیه هزاره سوم باشگاهای آلمانی به شدت عقب بیفتن تو بازار نقل و انتقالات چون نمیتونستن به طور مثال با انگلیسیا که مالکای خصوصی داشتن و مثل ریگ پول خرج میکردن واسه باشگاهاشون رقابت بکنن
    ولی وقتی این قانون تصویب بشه ارزش کاری که تو آلمان 11سال پیش انجام شد معلوم میشه چون باشگاها همه مستقل هستن از نظر منابع مالی.

الان باشگاهایی مثل منچسترسیتی و چلسی از سیاست قرض دادن دارن پیروی میکنن مالکاشون.
    یعنی ابراموویچ و شیخ منصور از داراییای خودشون دارن خرج میکنن واسه باشگاه ولی این میشه بدهی باشگاه به صاحبش و باید تسویه بشه در آینده.
    یوفا نمیخواد که باشگاها به مالکای حقیقیشون بدهکار باشن.چون میگن مالکای شخصی باعث خراب شدن بازار و رقابت ناجوانمردانه توی نقل و انتقالات و بالارفتن قیمتای بازیکنا به صورت کاذب میشن
    خب الان با این اوصافی که میفرمایین تقریبا هیچ باشگاهی نیست که بدهی به مالک خودش (یا هیئت امنای مالکانش) نداشته باشه. حتی تیمی مث بارسا هم نزدیک به 480 میلیون یورو بدهی داره ولی اسمش اینه که باشگاه به صورت مردمی اداره میشه. حالا سقف کمک مالکان حقیقی با سقف مجموع کمکهای سهامداران جزء چه فرقی تو این قانون با هم میکنه؟ متوجه منظورم میشین؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب الان با این اوصافی که میفرمایین تقریبا هیچ باشگاهی نیست که بدهی به مالک خودش (یا هیئت امنای مالکانش) نداشته باشه. حتی تیمی مث بارسا هم نزدیک به 480 میلیون یورو بدهی داره ولی اسمش اینه که باشگاه به صورت مردمی اداره میشه. حالا سقف کمک مالکان حقیقی با سقف مجموع کمکهای سهامداران جزء چه فرقی تو این قانون با هم میکنه؟ متوجه منظورم میشین؟
    خب کلا از نظر یوفا از بعد سال 2012 دیگه هیچ باشگاهی نباید بیشتر از درآمدش خرج بکنه
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •