اون n به معنی بدون سیستم عامل بودنشه
درباره مک و wifiاطلاعی ندارم
ایکاش یه نگاه به قیمت های زیگورات مینداختی
لپ تاپ ها به قیمت سابق برگشته
در ضمن زیگورات i7 این لپ تاپ رو با گرافیک 5650 آورده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون n به معنی بدون سیستم عامل بودنشه
درباره مک و wifiاطلاعی ندارم
ایکاش یه نگاه به قیمت های زیگورات مینداختی
لپ تاپ ها به قیمت سابق برگشته
در ضمن زیگورات i7 این لپ تاپ رو با گرافیک 5650 آورده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sheytoon001; 11-11-2010 at 19:02.
نه عزیز من این چه حرفیه من حتی با قیمت 30 تومن پایینتر از بازار هم دیدم اونجا ... تازش یه سری اشانتیون و کیف و موس هم در نظر بگیرید
آقایون من یه لینک قبلا گداشتم که لیست تمام گرافیکا با بازیهایی که میتونستن انجام بدن رو گداشتم
دوستان عزیز لپ تاپ برای بازی خوب نیست چون زود داغ میکنه همین عمر لپ تاپ رو پایین میاره
اما اگر خواستید بازی کنید این پیشنهاد منه که 1 تنظیمات پرافیک بازی رو کم کنید و 2 از کو.پد استفاده کنید 3 هنگام بازی دمای CPU رو با برنامه SPEED FAN چک کنید دما از 65 دیگه بالاتر نره
حتما BIOS رو UPDATE کنید بعضیا تو پستای قبلی گفتن که بعد از UPDATE کردن فن سیستم بیشتر کار میکنه و این نگرانشون کرده شما باید زمانی نگران شید که فن کم کار کنه و دما بره بالا
بازم سلام
دوستان من هر چی میخوام از قسمت dell/support درایورهای جدید لب تاپمو دان کنم فقط درایورای 64 بیتی سون رو داره برای دانلود 32 بیتی باید چه کار کنم میشه لینکشو بدید!
من 4570 پیدا نکردم تو اون سایت.اما هر چی که هست pes2010 &11 رو با بهترین کیفیت اجرا میکنه
دارم آتیش میگیرم
کانفیتگی که من از زیگورات خریدم اونم 4 روز پیش 996000 تومن ، الان زده 935000 تومن.اااااااااااااااااااا اااااا
اینم از شانس ما.![]()
من به این نتیجه رسیدم که زیگورات خیلی گرون میده و دلیل قانع کننده ای هم نداره!!
باطری 6 سل که همه جا 45 الی 50 می فروشن زیگورات داره 75 تومن می فروشه!! اونم اصل و سفارش دل نیست!! متفرقه!!
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
اتفاقا امروز من مسئول فروش لپتاپ های ایسوس توی نمایشگاه بودم!! بابا خیلی ارزون تر می دادیم ماا!!لپتاپی که سازگار ارقام می داد 1.450 تومن ما می دادیم 1.350 اونم با ده درصد تخفیف دیگه!!
نمایشگاه خوبه به شرطی که بگردید و غرفه مناسب و گیر بیارید! غرفه ی سازگار ارقام رو به روی ما بود!! به هرکی قیمت می دادیم کرک و پرش می ریخت و چندتایی هم خوب فروختیم!!
حیف که دیگه فردا روز اخره!!![]()
این کارا رو کردی؟
دوستان اینn5010 جای سیمکارتش خوالی بندیه؟؟؟
بله فقط جاش هست و سخت افزارش نیست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)