تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 449 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

7

پربارترین و فعال ترین تاپیک امنیتی که تا حالا دیدم . همین تاپیک بوده . لطفا دوستانی که از کمودو خوششون نمیاد ، اصلا اینجا نیان و زحمت دوستانی مثل mehran , santamove , m.hashemi و karkas20 عزیز و .... رو خراب نکنن . اگه چیزی بلدن تو تاپیک مربوط به خودش مطرح کنن .

2. 3 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوب،خوشبختانه روند این تاپیک به حالت عادی برگشت....
    Last edited by santamove; 17-01-2011 at 01:01.

4. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    کلا" چیزهایی که خیلی با حالند، دعوا سرشون زیاده
    یک نمونه اش خودروی تندر 90 هست. این خودرو 14 تومنی که به نظر من ارزشش فوق العاده بیشتر از این حرف هاست، همونطور که موافقین و طرافداران باتعصب (البته تعصب به دلیل مزایای فوق العاده اش) داره و یکی از مهمترین ویژگی هاش هم همین طرفدارش هستن، مخالفین پر و پا قرصی داره.
    کومودو هم عینا" مثل تندر 90 هستش!

البته این خودرو اونقدر خودوری خوبی هست که حالا حالا ها طرفداراش کم نمی آرن.

دلایلی که موجب شد من از کومودو خوشم بیاد و ازش استفاده بکنم: (به عنوان یه کاربر نیمه حرفه ای که به کلمات قلمبه و سلمبه کاری نداره و امنیت و راحتی و همیشه آپدیت بودن براش مهمه، گرچه این پست نفی قابیلت استفاده ی حرفه ای از نرم افزار نیست)
    1- Firewall فوق العاده قوی
    2- +Defense رایگان و عالی
    3- sandbox رایگان و قوی
    4- سرعت خوب و عدم کاهش سرعت سیستم
    5- آپدیت های کم حجم (منظور آپدیت های روزانه)
    6- آنتی ویروس با دیتا بیسی قوی
    7- کاملا" رایگان
    8- در جریان قرار دادن کاربر از تمامی وقایع در جریان
    9- userfreand
    10- اسکن آنلاین
    11- دستت توش بازه (مثل زبان c میمونه که هر کاری میشه توش کرد، مثلا" با Matlab هم میشه کد نویسی کرد اما باز بودن دست تو این دو تا تفاوتشون از زمین تا آسمون هست) و انواع کنترل ها و محدودیت ها از طرف کاربر قابل اعمال هستش.
    12- امکان آپدیت آفلاین
    13- نسخه ی رایگان سازگار با تمامی ویندوز ها
    14- امنیت فوق العاده (علاوه بر تجربه ی شخصی که دارم و هر روز علاوه بر گشت و گذار زیاد در اینترنت، روزانه حداقل 20، 30 فلش مموری به سیستمم وصل میشه و انگار نه انگار، از دم حال همهی ویروس ها و ترجان ها رو میگره، یکبار هم که تو یه فلش ویروس run شد، sandbox حالش رو گرفت ) دیگه نمی دونم یه کاربر از امنیت چی می خواد و Comodo نداره؟
    15- اطمینان به لحاظ روانی از امنیت با توجه به تست هایی که comodo با موفقیت پشت سر گذاشته ( نمونه هایی از تست فارسی هم آقا مهران زحمت کشبیده اند که دیدنشون کلی کیف میده )
    تست: http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5491144&postcount=949

تا اونجایی که یادم می اومد نوشتم، البته مطمئنم یه چیزایی از قلم افتاده.

تازه من که چندین سال از Mcafee و node و Norton و panda و bit-defender استفاده کرده بودم، و بعد از اونها یه پنج سالی هم کاربر kaspersky شده بودم و این اواخر Avira , avg رو هم تجربه کردم، این چند ماهی که شیفت کردم رو Comodo کاملا" به وجد اومدم این همه امکانات و امنیت عالی و سرعت خوب، تازه اونم رایگان، بابا دیگه چی می خوای؟!!!
    Last edited by fishdilo; 17-01-2011 at 15:35.

6. 6 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

توی سایت یه توی فروم کمودو . هیچ مطلبی مبنی بر اینکه ورژن جدید کمودو چه تاریخی انتشار پیدا میکنه نیست ؟؟؟؟؟؟؟
    برای رفع مشکلی گه یه هفته ای میشه تو همین انجمن سرش بحش میشه
    چرا کمود فایل های setup رو اسکن نمیکنه
    یه مدت پیش ویروس win32.stlliy3 خودش رو به چند فایل چسپونده بود .
    و منم با وجود کمودو و اخطار هایی که در زمان نصب میداد . برنامه ها رو نصب کردم . ویروس روی خود کمودو تاثیر گذاشت و یه علامت تعجب داد رو برنامه و هی از برنامه خارج میشد
    با دیسکت بوت جی دیتا اوکی کردم

من هنوزم دارم از کمودو استفاده میکنم و بحث بالا رو برای انحراف نزدم
    ولی اگه تو ورژن جدید کمودو این مشکلات رو برطرف کنند واقعا عالی میشه
    shelf defens - اسکن فایل های نصبی و باگهایی که دوستان میگن

در کل کمودو با این وضعیت هنوز یکی از سه انتخاب منه و روی سیستم مغازه هنوزم دارم ازش اسفاده مکینم

8. 5 کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

توی سایت یه توی فروم کمودو . هیچ مطلبی مبنی بر اینکه ورژن جدید کمودو چه تاریخی انتشار پیدا میکنه نیست ؟؟؟؟؟؟؟
    و منم با وجود کمودو و اخطار هایی که در زمان نصب میداد . برنامه ها رو نصب کردم . ویروس روی خود کمودو تاثیر گذاشت و یه علامت تعجب داد رو برنامه و هی از برنامه خارج میشد

در کل کمودو با این وضعیت هنوز یکی از سه انتخاب منه و روی سیستم مغازه هنوزم دارم ازش اسفاده مکینم
    سلام.

باز اگر سیستم شما الوده به ویروس سالیتی شد

میتوانید با این برنامه ان را پاک کنید.

لینک دانلود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

10. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کومودو،قبلا" برنامه ها را در لابراتور خودش بررسی می کند،و در صورت قابل اطمینان بودن،
    آن ها را وارد لیست trusted app در بالاترین لایه امنیتی یعنی دیفنس پلاس می کند،

***عزیزان به این چارت توجه کنن،

12. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کمودو تو بخش فایروال از هر لحاظ بهترینه
    فايروال Comodo به خاطر نداشتن NIDS فعلا يه فايروال در سطح متوسط محسوب ميشه و به هيچ وجه نميشه لقب يه فايروال قوي به كمودو داد.

. برای جلوگیری از -- شدن و سرقت رمز هم همینطور .
    اين پست شما منو مجبور كرد تا بازم يكي ديگه از ضعفهاي Comodo رو فاش كنم.

عدم وجود بخش حفاظتي Banking Mode در فايروال كمودو

در فايروالهاي مدرن امروزي بخشي وجود داره براي حفاظت از پسوردها ، اطلاعات بانكي و هويتي شما.

اين فناوري با اسمهاي متفاوتي شناخته ميشه مثل ID Block , Banking Mode (در Outpost ) و....

من اين فناوري رو در F-secure , Outpost , ZoneAlarm , Online Armor , Kaspersky ديدم. اما ببينيم كار اين بخش چيه.

شما وارد بخش Banking Mode ميشيد. در اين قسمت اطلاعات بانكي مثل شماره حساب ، پسورد و .... رو به نرم افزار ميديد. ( البته به غير از اطلاعات بانكي ميتونيد پسورد ساير سايتها رو هم به نرم افرار بديد مثل پسورد ايميل ، فيس بوك ، جي ميل يا ....)

بعد ميتونيد براي نرم افزار سايت بانكيتون رو معرفي كنيد. مثلا آدرس سايت بانك پاسارگاد رو بهش بديد.

خب حالا ببينيم نرم افرار چكاري رو ميخواد براي ما انجام بده :

فايروال تمام Packet هاي اطلاعاتي رو كه در شبكه رد و بدل ميشن رو چك ميكنه. به محض اينكه ببينه بصورت خواسته يا ناخواسته پسورد و اطلاعات شما داره از طريق شبكه جابجا ميشه ، سريعا جلوشو ميگيره و به شما اخطار ميده.البته اگر مقصد اطلاعات سايت بانكي شما باشه ، نرم افزار متوجه ميشه اخطاري به شما نميده.توي بعضي از نرم افزارها حتي گواهينامه SSL بانكي شما در كامپيوتر ذخيره ميشه و نرم افراز توي تبادلات بانكي اون گواهينامه رو چك ميكنه.

فرض كنيم يه نرم افزار Key Logger در سيستم شما هست كه از تمام سدهاي آنتي ويروس و HIPS گذر كرده و پسورد و اطلاعات بانكي يا هويتي شما رو ميخواد از طريق شبكه بفرسته.

خب در اين حالت Banking Mode كه داره اطلاعات شبكه رو بررسي ميكنه ، ميبينه كه در يكي از Packet هاي داخل شبكه اطلاعات بانكي ، پسوردي يا هويتي شما وجود داره ، پس بي درنگ اون Packet رو بلاك ميكنه.

البته نحوه انجام اين كار در فايروالهاي مختلف ممكنه كمي متفاوت باشه ، ولي كليت كاري كه ميكنن همينه.

اين بخش به طور كامل در فايروال كمودو وجود نداره.

بنابراين كمودو از نظر محافظت از اطلاعات بانكي يا هويتي شما ، در مقام پايين تري نسبت به رقبا قرار ميگره.

به طور كلي به غير از HIPS خوب ، هيچ چيز شاخصي در Comodo وجود نداره.

14. 5 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

فايروال Comodo به خاطر نداشتن NIDS فعلا يه فايروال در سطح متوسط محسوب ميشه و به هيچ وجه نميشه لقب يه فايروال قوي به كمودو داد.

اين پست شما منو مجبور كرد تا بازم يكي ديگه از ضعفهاي Comodo رو فاش كنم.

عدم وجود بخش حفاظتي Banking Mode در فايروال كمودو

در فايروالهاي مدرن امروزي بخشي وجود داره براي حفاظت از پسوردها ، اطلاعات بانكي و هويتي شما.

اين فناوري با اسمهاي متفاوتي شناخته ميشه مثل ID Block , Banking Mode (در Outpost ) و....

من اين فناوري رو در F-secure , Outpost , ZoneAlarm , Online Armor , Kaspersky ديدم. اما ببينيم كار اين بخش چيه.

شما وارد بخش Banking Mode ميشيد. در اين قسمت اطلاعات بانكي مثل شماره حساب ، پسورد و .... رو به نرم افزار ميديد. ( البته به غير از اطلاعات بانكي ميتونيد پسورد ساير سايتها رو هم به نرم افرار بديد مثل پسورد ايميل ، فيس بوك ، جي ميل يا ....)

بعد ميتونيد براي نرم افزار سايت بانكيتون رو معرفي كنيد. مثلا آدرس سايت بانك پاسارگاد رو بهش بديد.

خب حالا ببينيم نرم افرار چكاري رو ميخواد براي ما انجام بده :

فايروال تمام Packet هاي اطلاعاتي رو كه در شبكه رد و بدل ميشن رو چك ميكنه. به محض اينكه ببينه بصورت خواسته يا ناخواسته پسورد و اطلاعات شما داره از طريق شبكه جابجا ميشه ، سريعا جلوشو ميگيره و به شما اخطار ميده.البته اگر مقصد اطلاعات سايت بانكي شما باشه ، نرم افزار متوجه ميشه اخطاري به شما نميده.توي بعضي از نرم افزارها حتي گواهينامه SSL بانكي شما در كامپيوتر ذخيره ميشه و نرم افراز توي تبادلات بانكي اون گواهينامه رو چك ميكنه.

فرض كنيم يه نرم افزار Key Logger در سيستم شما هست كه از تمام سدهاي آنتي ويروس و HIPS گذر كرده و پسورد و اطلاعات بانكي يا هويتي شما رو ميخواد از طريق شبكه بفرسته.

خب در اين حالت Banking Mode كه داره اطلاعات شبكه رو بررسي ميكنه ، ميبينه كه در يكي از Packet هاي داخل شبكه اطلاعات بانكي ، پسوردي يا هويتي شما وجود داره ، پس بي درنگ اون Packet رو بلاك ميكنه.

البته نحوه انجام اين كار در فايروالهاي مختلف ممكنه كمي متفاوت باشه ، ولي كليت كاري كه ميكنن همينه.

اين بخش به طور كامل در فايروال كمودو وجود نداره.

بنابراين كمودو از نظر محافظت از اطلاعات بانكي يا هويتي شما ، در مقام پايين تري نسبت به رقبا قرار ميگره.

به طور كلي به غير از HIPS خوب ، هيچ چيز شاخصي در Comodo وجود نداره.
    دوست خوبم،به نکته جالبی اشاره فرمودید،
    ولی اینو باید بگم،که وقتی شما با استفاده از این سامانه ای که شما اشاره فرمودید،
    اطلاعاتتون رو فرستادین به tps-cis-mis یک سایت مثلا" بانک،
    داده ها وقتی از لایه کاربرد،،حرکت کردن و رو به لایه های پایین تر رفتن،دیگه شما کنترلی روشون ندارین،و یک هکر زبده می تونه اونارو به راحتی با تکنیک معروف مقصدیابی اشتباه اونارو رهگیری و جمع آوری کنه،

یادمه تو یه جایی خونده بودم،برای این که امنیت رو تو این تراکنش ها تامین کنیم،باید از vitual private network استفاده کنیم،

پس نتیجه می گیریم،در لایه کاربرد،کنترل این تراکنش ها،کاری عبث و بیهوده هست....

16. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست خوبم،به نکته جالبی اشاره فرمودید،
    ولی اینو باید بگم،که وقتی شما با استفاده از این سامانه ای که شما اشاره فرمودید،
    اطلاعاتتون رو فرستادین به tps-cis-mis یک سایت مثلا" بانک،
    داده ها وقتی از لایه کاربرد،،حرکت کردن و رو به لایه های پایین تر رفتن،دیگه شما کنترلی روشون ندارین،و یک هکر زبده می تونه اونارو به راحتی با تکنیک معروف مقصدیابی اشتباه اونارو رهگیری و جمع آوری کنه،

یادمه تو یه جایی خونده بودم،برای این که امنیت رو تو این تراکنش ها تامین کنیم،باید از vitual private network استفاده کنیم،

پس نتیجه می گیریم،در لایه کاربرد،کنترل این تراکنش ها،کاری عبث و بیهوده هست....
    خب... مساله اينجاست كه فايروال از همون لايه اول به شما اخطار ميده كه اين اطلاعات داره خارج ميشه.

حتي فايروال مياد و DNS و گواينامه SSL سايت بانكي شما رو چك ميكنه تا انتقال پسورد در يه مسير امن باشه.
    Last edited by outpost; 17-01-2011 at 10:26.

18. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خب... مساله اينجاست كه فايروال از همون لايه اول به شما اخطار ميده كه اين اطلاعات داره خارج ميشه.
    خوب این کار رو فایروال کومودو به بهترین شکل انجام میده،
    هر داده ای که بخواد از شبکه به کلاینت وارد یا خارج بشه،
    معمولا از دو پروتکل udp یا tcp استفاده می کنه،
    در قسمت تنظیمات اگه،تیک آلارت این پروتکل ها رو بزنید،
    در صورت درخواستی مبنی بر دسترسی به اطلاعات شما ،شما خبردار می شوید،

20. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •