تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 194 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

در آغاز فعالیت tango98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[QUOTE=ssoohheeiill;6196745]با سلام خدمت دوستان عزیز
    من می خام تا 15 تیر یه 46 led3d بگیرم
    قیمت تا سقف3.500 میتونم هزینه کنم (گارنتیش مهم نیست )
    بین مدل های c8000 or c7000 با D600 or d6600 or d7000
    کدوم مدل را پیشنهاد می کنید .
    باتشکر قبلی[/QUO
    با سلام.
    توی این مدلها c8000 ولی میشه روی مدلهای sony hx800 هم فکر کرد

در آغاز فعالیت جواد آقائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی اسفراین

14 بررسی در خصوص wireless LAN Adapter Model WIS09ABGN

با سلام به همه

من تو یه شرکتی کار می کنم و یه LED Model B1955N PLUS گرفتیم و همراهش هم یک wireless LAN Adapter Model WIS09ABGN
    بود که ما بیشتر به خاطر این wireless اینو گرفتیم چون فروشنده گفته بوده که می شه بدون اتصال کابل تصویر مانیتور به کامپیوتر می شه تصویر رو از این wireless برقرار کرد و ماهم چون جلسات زیادی داریم به این مسئله شدیداٌ احتیاج داریم طوری که گفتم ما به خاطرهمین ویژگی مانیتور رو خریدیم .

اما مشکل :
    هرکار کردیم این اتصال برقرار نمی شه انگار اصلان چنین امکانی وجود نداره حتی تو اینترنت هم که جستجو کردم بیشتر برای اینترنت این قطعه بحث شده . لذا گفتم یه سئوال از اساتید فن داشته باشم شاید چنین چیزی وجود داره .

اگه جوابم رو بدید ممنون می شم خیلی کارمون گیره طوری که کارم شده جستجو در این باره اما به نتیجه نرسیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام به همه

من تو یه شرکتی کار می کنم و یه LED Model B1955N PLUS گرفتیم و همراهش هم یک wireless LAN Adapter Model WIS09ABGN
    بود که ما بیشتر به خاطر این wireless اینو گرفتیم چون فروشنده گفته بوده که می شه بدون اتصال کابل تصویر مانیتور به کامپیوتر می شه تصویر رو از این wireless برقرار کرد و ماهم چون جلسات زیادی داریم به این مسئله شدیداٌ احتیاج داریم طوری که گفتم ما به خاطرهمین ویژگی مانیتور رو خریدیم .

اما مشکل :
    هرکار کردیم این اتصال برقرار نمی شه انگار اصلان چنین امکانی وجود نداره حتی تو اینترنت هم که جستجو کردم بیشتر برای اینترنت این قطعه بحث شده . لذا گفتم یه سئوال از اساتید فن داشته باشم شاید چنین چیزی وجود داره .

اگه جوابم رو بدید ممنون می شم خیلی کارمون گیره طوری که کارم شده جستجو در این باره اما به نتیجه نرسیدم
    دوست عزیز این آداپتور صرفا جهت وصل شدن به اکسس پوینت هست پس شما به اکسس پوینت هم نیاز داری تا بتونی از اینترنت یا اشتراک گذاری فایلها استفاده کنی در رابطه با اشتراک فایلها رو هم اینو خدمتت عرض کنم که شما فقط میتونی فایلهای مولتی مدیا رو که با هارد یا فلش استفاده میکنی رو بصورت وایرلس از رو کامپیوتر بخونی که هم میتونی از نرم افزار خود سامسونگ به نام SAMSUNG PC Share Manage استفاده کنی یا تنظیمات خود ویندوز .
    باز هم یادآوری میکنم که شما فقط فایلهای مولتی مدیا رو میتونی استفاده کنی حداقل چیزی که من میدونم .

4. این کاربر از reza-habibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت جواد آقائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی اسفراین

پيش فرض

دوست عزیز این آداپتور صرفا جهت وصل شدن به اکسس پوینت هست پس شما به اکسس پوینت هم نیاز داری تا بتونی از اینترنت یا اشتراک گذاری فایلها استفاده کنی در رابطه با اشتراک فایلها رو هم اینو خدمتت عرض کنم که شما فقط میتونی فایلهای مولتی مدیا رو که با هارد یا فلش استفاده میکنی رو بصورت وایرلس از رو کامپیوتر بخونی که هم میتونی از نرم افزار خود سامسونگ به نام SAMSUNG PC Share Manage استفاده کنی یا تنظیمات خود ویندوز .
    باز هم یادآوری میکنم که شما فقط فایلهای مولتی مدیا رو میتونی استفاده کنی حداقل چیزی که من میدونم .

خیلی ممنون از پاسختون.
    می تونید توضیحات بیشتر بدید.
    خوب من اکسس پوینت دارم و برای اتصال به اینترنت مشکلی نیست .
    بحث من بیشتر سر ارتباط تصویری بین رایانه و مانیتور هست گویا چنین چیزی وجود نداره و این دستگاه برای این ساخته نشده درسته؟ از نظر منطقی من فکر نمی کنم جواب بده ولی گفتم بپرسم شاید شاید شاید بشه کاری کرد.؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون.
    بحث من بیشتر سر ارتباط تصویری بین رایانه و مانیتور هست گویا چنین چیزی وجود نداره و این دستگاه برای این ساخته نشده درسته؟ از نظر منطقی من فکر نمی کنم جواب بده ولی گفتم بپرسم شاید شاید شاید بشه کاری کرد.؟
    خواهش میکنم
    همانطور که گفتم شما با اکسس پوینت فقط میتونی فایلهای مدیا رو با همون نرم افزار share کنی به اینترنت هم هیچ ربطی نداره اگر هم تصویر خروجی کامپیوتر رو میخوای رو مانیتور داشته باشی میتونی از سوییچ های تو بازار که من تا سه خروجی رو دیدم با کابل وصل کنی
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    سوالی داشتم در مورد سایز های tv
    در فاصله 3 متری از tv بین سایز 46 و 55 کدام را انتخاب کنم؟آیا پیکسل پیکسل شدن تصاویر در سرعت های تند یک فیلم خصوصا رنگ مشکی آن در سایز 55 از سایز 46 یک lcd یا led نمود بیشتری دارد؟چرا؟بنده قصد خرید سایز 55 lcd سامسونگ مدل c695 را داشتم ولی وقتی تصاویر فیلمی سریع که فروشگاه گذاشته بود و شطرنجی می شد را دیدم تو ذوقم خورد.آیا اگر سایز 46 بگیرم این مشکل حل میشود یا نه ویا تفاوت زیادی ندارد؟آیا این برند انتخاب خوبیست برای خرید بنده یا نه؟اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم.با تشکر....

داره خودمونی میشه saeed35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[QUOTE=tango98;6199917]
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    باتشکر قبلی[/QUO
    با سلام.
    سلام
    من c7000 گرفتم از بانه بدون گارانتی به گفته فروشنده سفارش اروپا از هر نظر راضیم
    (فقط جهت اطلاع و تصمیم گیری شما )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام.چند تا سوال داشتم:
    بنده قصد خرید tv سامسونگ مدل c695 در سایز 55 را دارم.مزایا و معایب این tv را عنوان کنید ممنون میشم.
    در ضمن در فروشگاه وقتی این مدل در کنار مدلهای led سامسونگ و با همین سایز وجود داشت در کیفیت تصاویر هیچ تفاوتی نمیدیدم.ولی در تصاویر اکشن و سریع تمام مدل های سامسونگ چه led و چه lcd و حتی در سایز 46 هم شطرنجی میشد علت چیست؟؟؟
    از بین مدل های سامسونگ در سایز 55 کدام گزینه را برتر میدانید؟؟؟
    در کدام فروشگاه میتوانم تمام مدلهای tvاز هر برندی را در کنار هم ببینم؟؟؟با تشکر از سایت خوبتون
    Last edited by sahel625; 27-06-2011 at 02:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    KARAJ

پيش فرض

[QUOTE=tango98;6199917]
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    باتشکر قبلی[/QUO
    با سلام.
    merci tango va saeed jan aZ RAahnamaeeton
    vali dar nazar dashte bashid ke c7000 va c8000 model haye 2010 hastand
    va seri D 2011 mibashad
    برای مثال کنترانس تصویر d7000 یک به 15,000,000 ملیون میباشد یعنی برابری با c9000
    Last edited by ssoohheeiill; 27-06-2011 at 11:42.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون.
    ببین برادر شما باید کامپیوترت به اکسس پوینت وصل باشه (با لن یا کارت شبکه وایرلس) بعدشم او ماسماسک رو وصل میکنی به تلیویریونت و یه سرچ میزنی تا شبکت رو پیدا کنه و ببهش وصل شی.
    بعدشم اون نرم افزاری که دوستمون گفت رو نصب میکنی و فابلای مدیا رو به وصیله ی اون میفرستی رو اون وشیله ای که به روتر وصله به وصیله اون نرم افزار وسیله ای که به روتر وصله رو سرچ میکنی و فایلهای مدیا رو واسش میفرستی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •