شما خودت dns ها رو تنظیم کردی ؟
اگ رو automatic بزارم که سرعت پایین میاد .
میشه بگین چه جوری IP ها و DNS ها رو بزارم ؟
لطفا
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
شما خودت dns ها رو تنظیم کردی ؟
اگ رو automatic بزارم که سرعت پایین میاد .
میشه بگین چه جوری IP ها و DNS ها رو بزارم ؟
لطفا
برای منم فعلا درست شده (دیشب درست بودا امروز کانکت میشد اینترنت اکسز نداشت!)البته اینم بگم انقدر از پشتیبانی مخابرات بد میگین یه خانم خوش اخلاقی زنگ زد گفت مشکل از ماست داریم پیگیری می کنیم به تنظیمات دست نزنید!!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز ساعت 11 برای من قطع شد ساعت 11:30 وصل شد فقط سایت دانشگاهم رو باز کرد گوگل رو باز نمیکرد !
الان هم که دارم این پست رو میدم 1ساعت درست شده !
یه سوال از دوستان داشتم این بار چندم که این مشکل برام پیش میاد که فقط سایتهایی که رو سرورهای ایران هستند باز میشن
کسی دلیلش رو میدونه ؟
اينم تست منه ! از سرور آذربايجان ! سرعتم 128 ..از مخابراته! كمه ؟ يا عاديه؟!
![]()
سلام دوستان؛
من از شاتل سرویس دارم و تو منطقه مخابراتی رجایی هستیم ، به نظرتون سرویس رو از مخابرات بگیرم؟ دانشجوی فوق لیسانس رو 256 میدن ؟
کسی تو این منطقه گرفته ؟ سرعت دانلود چند ؟
ممنون
سلام کسی نبود جواب بده
سلام درسته مي تونه پي گيري كنه ولي نمي تونه مي دونيد براي چي كلي كاربر adsl هست كه بخواد پي گيري كنه كلي هزينه بايد بده به هر سيستم كه از adsl مخابرات استفاده مي كنه يه كاربر بزاره
حالا اونا يه كاري كردن كه كابر نياز نداره نرم افزاري طراحي كردن اگه با فيتر ش*ك*ن داخل شدي انترنت قطع بشه ويا جستجو غير اخلاقي داشته باشي انترنت يه مدت قطع ميشه وهيچ كابري هم نداره يه احتمال هم هست كسي جستجو غير اخلاقي داشته باشه توسط برنامه شناسايي بشه ولي هيچ كار با شما ندارن وظيفه اونا فقط فييلتر كردن سايته....
Last edited by MohammadKingstar; 10-02-2011 at 21:15.
من که از چیز پی ان و چیلتر شکن استفاده میکنم هیچ اتفاقی هم نمی افته
سرویس هم اگه قطع میشه کلا واسه همه قطع میشه نه فقط اونایی که از این چیزا استفاده می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)