تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 946 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

داداش مهران سلام این فایلی که کسپر به عنوان مخرب ناشناخته اسم گذاری گرده.udsیعنی چه واز چه نوع مخربی است.باتشکر

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

داداش مهران سلام این فایلی که کسپر به عنوان مخرب ناشناخته اسم گذاری گرده.udsیعنی چه واز چه نوع مخربی است.باتشکر

این فایل ها از طریق دیتابیس شناسایی نشدند بلکه توسط کاربران کسپرسکی بعنوان فایل آلوده یا نا سالم معرفی شده. یعنی این نوع شناسایی توسط Kaspersky Security Network که به صورت Cloud کار میکنه انجام میشه. یه چیزی تو مایه های Norton Insight

uds هم نمیدونم دقیقا یعنی چی چون پیگیرش نبودم.اینو بهتره در انجمن رسمی کسپرسکی سرچ کنی و اگر مطلبی پیدا نکردی از خودشون بپرس.

3. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

این فایل ها از طریق دیتابیس شناسایی نشدند بلکه توسط کاربران کسپرسکی بعنوان فایل آلوده یا نا سالم معرفی شده. یعنی این نوع شناسایی توسط Kaspersky Security Network که به صورت Cloud کار میکنه انجام میشه. یه چیزی تو مایه های Norton Insight

uds هم نمیدونم دقیقا یعنی چی چون پیگیرش نبودم.اینو بهتره در انجمن رسمی کسپرسکی سرچ کنی و اگر مطلبی پیدا نکردی از خودشون بپرس.
    اقا مهرا ن دست شما درد نکند.خیلی ممنون.

5. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام مهران جان و همچنین بقیه
    در مورد 57 نمونه فایل پارت اول رو تو مدرسه دانلود کردم فایل دوم هم تو خونه که گفتم 20 دقیقه دیگه میام
    ولی بعد از دانلود 8.3 مگابایت بعد از 30 دقیقه یه دفعه قطع شد و 4shared هم که resume نداره منم بیخیالش شدم
    فردا دوباره از مدرسه دانلود می کنم و تست می کنم ولی خب دیر شده

7. 2 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

یه چیزی در مورد اپ کنترل کسپرسکای
    من امروز دیدم به گزینه داره تو تنظیماتش به نام
    Trust applications with digital signature
    که فعال بود.پس اینطور که معلومه تا حالا نمونه هایی رو ک تست کردیم اگه امضا داشتن رو بهشون گیر نداده.اگه مخرب جدید دارید که امضا داره بزارین تامن تست کنم هم با فعال بودن اون گزینه و هم با غیر فعال بودنش.
    راستی تو یه تایپیکی نوشته بودین تنظیمات همین قسمت رو اسک بزارن برای تست منکه همچین گزینه ای ندیدم.

داره خودمونی میشه helplab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

9

ممنون عزیز که پییگیری کردید.
    پس معلوم شد که این فایل الکی نرفته توی trusted چون خودش trusted بوده

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

از لینک زیر دانلود کن عزیز.

کرک هم نداره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

اون 57 تا رو تست نکردی عزیز؟ گفتی 20 دقیقه دیگه میام. دیگه بر نگشتی

Hitman Pro 3.5.7.116 سریال

کد:

آقا مهران این کرک قابل اطمینان است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

Hitman Pro 3.5.7.116 سریال

کد:
    آقا مهران این کرک قابل اطمینان است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز من از Hitman Pro بصورت نسخۀ رایگان استفاده میکنم و هیچ وقت هم دنبال کرک براش نبودم چون تا حدی که من گشتم هیچ کدوم از کرک ها روش کار نمیکنند و باطل میشند.

طرز استفاده کردن از نسخۀ رایگان هم به این صورته که ازش فقط برای اسکن استفاده میکنم و برای پاک کردن آلودگی هایی که پیدا میکنه Next را نمیزنم تا پاکشون کنه چون موقع پیدا کردن آلودگی ها هم اسم فایل و هم مسیرش رو مینویسه و من در صورت نیاز بصورت دستی اونها رو پاک میکنم.

اما برای پاک کردن سیستم دوستانی که کامپیوترشون آلوده شده Next زده میشه.

11. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

یه چیزی در مورد اپ کنترل کسپرسکای
    من امروز دیدم به گزینه داره تو تنظیماتش به نام
    Trust applications with digital signature
    که فعال بود.پس اینطور که معلومه تا حالا نمونه هایی رو ک تست کردیم اگه امضا داشتن رو بهشون گیر نداده.اگه مخرب جدید دارید که امضا داره بزارین تامن تست کنم هم با فعال بودن اون گزینه و هم با غیر فعال بودنش.
    راستی تو یه تایپیکی نوشته بودین تنظیمات همین قسمت رو اسک بزارن برای تست منکه همچین گزینه ای ندیدم.

در مورد امضا دار بودن بله, اما داشتن امضای دیجیتالی در یک فایل آلوده باعث نمیشه که راحت در کسپرسکی اجرا بشه. بلکه فایل اجرا شده هم باید دارای امضای دیجیتالی باشه و هم در لیست سفید KSN یا همون Kaspersky Security Network باشه. به اینصورت که اگر یک فایل آلوده دارای امضای دیجیتالی باشه اما در لیست سفید کسپرسکی نباشه همان برخوردی باهاش میشه که با یک فایل آلودۀ بدون امضای دیجیتالی خواهد شد.

در مورد تنظیمات هم متاسفانه من چون کسپرسکی را روی سیستم ندارم نمیتونم کمکی بکنم چون برای توضیح دادن حداقل به عکس های مواردی که من احتیاج دارم نیاز دارم. اما در کل شما باید به قسمت Application Control برید و قسمت هایی را که فکر میکنید یک HIPS حرفه ای بهش نیاز داره را بر روی علامت تعجب بذارید. علامت تعجب همان ASK هست که ازتون سوال پرسیده میشه.

Last edited by M E H R A N; 14-11-2010 at 23:41.

13. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

Trojan Dialer

جی دیتا و آویرا نشناختند:

4 مخرب جدید.

جی دیتا ، دو تا رو در زمان اکسترکت و دو تا رو با اسکن شناخت .

7 مخرب جدید.

چهار تا در زمان اکسترکت و یکی هم با اسکن شناخته شد و دو تا هم شناخته نشدند .

15. 3 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان یه سئوال ، وقتی که یک فایل رو از حالت فشرده باز میکنیم آنتی ویروس اونو اسکن میکنه و با موارد آلوده برابر دستوری که از قبل

بهش دادیم برخورد میکنه ، حالا سئوال اینه که مگه آنتی ویروس این فایل رو اسکن نکرده پس چرا در زمان اسکن دوباره باز هم موارد آلوده

پیدا میشه ، بعنوان مثال مثل همین 4 مخربی که مهران جان گذاشته بودند و من نتیجه اسکن رو به عرض دوستان رسونده بودم .

4 مخرب جدید.

جی دیتا ، دو تا رو در زمان اکسترکت و دو تا رو با اسکن شناخت .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •