من که نفهمیدم یعنی چی میشه توضیح بدی یا فایل دانلودش روو بدی؟؟؟
من که نفهمیدم یعنی چی میشه توضیح بدی یا فایل دانلودش روو بدی؟؟؟
سلام و با عرض خسته نباشید
من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم ای ارور رو میده:
An internet connection is required to play this game.Failed to connect to the ubisoft master servers.Please verify that your internet connection is functional and try again
با اینکه من ADSl دارم نمیشه چی کار کنم حالا؟؟![]()
سعی کن نزدیک ترین فاصله به میله باشی. بعد این مار رو کن
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
شما ولو پایین رو بگیر مشکل نداره
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
این رو دانلد کن بعد رو ایکنserver کلیک کن و بعد properties رو بزن و بعد find target این رو اونجا کپی کن و تموم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بازي رو هم در XP و 7 بخوبي و روان اجرا ميكنم ولي مشكل اينه كه توي 7 بازي اصلا سيو نميشه هر دفعه بايد از اول برم.
يه مددي بديد.
چرا عزیز شادمهری من؟ مگه میشه؟؟ اون لانچر سه تا دکمه داره بستن minimize و یک چرخ دنده اون رو بزن و نزار رو سرور سیو کنه رو کامپیوترت ذخیره کنه
این برنامه 1 مگی رو دانلد کنید و لذت ببرید یک پچ هست که بازی شما رو به حالت بلک ادیشن میبره که یک سری ماحل اضافه داره. البته نه مراحل اصلی نصب اسونه ولی برای اینکه اجرا شه باید از اول بازی رو شروع کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینجا اول بپر توی اب.همنجور که توی ابی برو طرف اون سربازی که توی اسکله کنار کشتی دور میزنه.زیر ابی برو طرفش و با خنجر بزنش و بکشش توی اب .بعد از پشت کشتی بزن برو بالا توی ارشه کشتی 4 تا سربازه 2تا کنار هم و 2 تا متحرک.اول اونای رو که جا به جا میشن بکش بهد برو بالا و با دو خنجر هم زمان اون دوتای رو که پشت فرمان کشتی هستن رو بکش.حالا زیر پات اون یاروه f رو بزن و بعدش با خنجر میپره روش(فقط حواست به اون دوتا سربازی که توی کشتی یه کم دور تر در رفتو امدن باشه)
اینجا جای سفیدی روی دیوار زیر اون ساعت شماره(مثل جای پا)از اینجا مثل همیشه با پا برو بالا و همین که یه لحظه مکث کرد اسپیس و d رو هم زمان بزن.خودکار میپره روی میله(حواست به وقتت هم باشه)
وایییی بچه خدایش بهترین بازی بود که تا حالا رفتم هم داستان هم گیم پلی
به نظر من با توجه به تاریخ عرضش در 2009 بهترین بازی سال 2009 هست.
ولی توی سال2010 شاید 4 روم اینا باشه چون دوتا رقیب از خود همین شرکت واسش هست.(پرنس و کانوکشن)
این دزموند هم خوب با خنجر میزدا شماره بعدیش حتما بابا بزرگشه(شایعه شده شماره 3 شخصیت زنه.حالا یا مامی بزرگشه) و اگه شماره 4 هم در کار باشه لابد خود دزمونده دیگه
(میگم چرا یوبی از اون گوی داخل بازی واسه قفلش استفاده نمیکنه!!!!)
من اینکار رو کردم
منتها من با یه کامپیوتر دیگه هم lan هستم و اینترنت adsl دارم البته موقع اجر بازی لن و مودم ای دی اس ال رو از مدار خارج میکنم یعنی disable میکنمشون ولی بازم همین مشکل ارور رو دارم
بچه ها من از ديروز يه سوال كوفتي پرسيدم و كسي جواب نداده
اگه مشكل رو نميدونيد يا كسي نيست جواب بده فقط بنويسيد هي نيام اذيتتون كنم
اصلا نیازی نیست این کار رو بکنی.
من فقط بار اول فایل host رو تغییر دادم. الان هم اول اون دستور ipconfig رو اجرا می کنم بعد روی سرور کلیک می کنم و بازی رو اجرا می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)