نسخه ی 8 گیگ ویو هنوز نیومده اگه اومده لطفا قیمتشو هم بگید با گرانتی و بدون گرانتی؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
نسخه ی 8 گیگ ویو هنوز نیومده اگه اومده لطفا قیمتشو هم بگید با گرانتی و بدون گرانتی؟
دوست عزیز این گوشی فقط یک مدل داره که همون 2 گیگ می باشد ، مدل 8 گیگی وجود ندارد !
چرا هم تو سایت GSM ARENA نوشته وهم تو سایت GSM.ir
دوست عزیز ویو مدل 8 گیگ داره،متاسفانه تو ایران وارد نشده(حداقل پارس مایکروتل که وارد نکرده)
![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
شک نکنید که چینیه .... wave همچین قابلیتی نداره ....
دوستان wifi روشن باشه رو باتری تاثیر داره..؟؟؟
اخه دیشب باتریم تقریبا پر بود (حدود 90%) و گذاشتم need for speed shift رو از samsung apps دانلود کنه و صبح که بیدار شدم دیدم باتریم35 % مونده...!!!![]()
یکی از پرمصرف ترین قطعات هستش .
بلوتوث هم اگه ازش بطور مدام استفاده بشه مصرفش زیاده .
توی لپ تاپ هم ، توی حالت power saver بطور پیش فرض Wifi رو خاموش میکنه که مصرف باطری کم بشه .![]()
خیالم راحت شد
اخه من معمولا 2 روز 1 بار شارژ میکنم و خیلی از باتریش راضیم.
ولی صبح که دیدم اینقدر باتریش کم شده ترسیدم![]()
سلام به همه دوستان گل
امیدوارم مشکلی که من با 2 مموریم و گوشی داشتم را یادتون باشه . منظورم همون هنگ کردن و ریست شدن گوشی هست .
من الان رفتم روی اون مموری اولیم که باهاش همین مشکلا داشتم را خوندم . اون لوگویی که مارکش را نوشته باشه روش نبود .
ولی چون بعضی دوستان گفته بودن که ممکنه مربوط به کلاس مموری باشه ، نوشته بود کلاس 4 هست . و مموری SanDisk ام کلاس 2 هس.
حالا چه نتیجه ای میشه گرفت ؟ میشه نتیجه گرفت خدای نکرده گوشیم مشکل داره ؟
ممنون![]()
شاید قبلا جزء آپشنها بوده !!!
Last edited by echijon; 17-09-2010 at 21:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)