میدونم.
ولی عضو هم شدم نشد.![]()
دانلود شد!!!
ممنون.![]()
Last edited by armin_555; 09-03-2012 at 20:28.
سلام.
این ارور ینی چی؟ چی کارش کنم؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا من متوجه نشدم مشکل شما چیه ، نمیتونید از تابع IGnore استفاده کنید ؟ ارسال پارامتر اشتباه دارین ؟
به هر جهت یه تیکه کد نوشتم ، ببینید کد شما چه تفاوتی با این داره :
به متغییر RedCube یه آبجکت که کالیدر داره بدین ، زمانی که دکمه Z رو بزنید یه آبجکت جدید ایجاد میشه که با این که کالیدر داره ، برخورد نداره ( کد رو به Actor بازی بدین ، مثلا به FPC خود موتور )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داخل داکیومنت یه سری محدودیت برای این تابع تعریف کرده ، اونا رو هم بررسی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از این 3 تا کد تو بازیم استفاده کردم فعلا ولی وقتی که گوی رو پرت می کنم این ارور رو میده. چی کار کنم؟
ممنون.
فک کنم مشکل اشتباه تایپی بود درسته؟!
به جای collider نوشته بودم collicer
مشکل همین بود؟
یه سوال دیگه هم داشتم با این 3 تا کد باید یه گوی پرتاب شه و وقتی با چیزی برخورد کرد منفجر بشه ولی وقتی گوی رو میندازم فقط رو زمین قل میخوره!!! چی کار کنم؟
Last edited by armin_555; 10-03-2012 at 15:25.
کد ها درستن ، در مورد غلط املایی، اگر بوده که اینجا الان درسته.
در مورد root ، توی آموزش اصلی چون از موشکی استفاده میکنه که Parent داره و Parent آبجکت دارای Collider بوده ، واسه همین از Root استفاده کرده.
کد اول رو باید به explosion بدین ، که زمانش البته یکم پایینه.
کد دوم مربوط به اسلحه هست.
کد سوم رو باید به اون گویی بدین که در موردش صحبت کردین و به متغییر explosion هم یک انفجار از نوع GameObject باید بدین ، در کل کد ها مشکلی ندارن.
سلام
آقا این کد رو ببینید :
این کد تو یک فریم که اجرا میشه 1ی از اون پرفبی که من بهش میدم میسازه حالا چیکار کنم بتونم محدود کنم ؟ مثلا تو هر ثانیه یکی ایجاد کنه یا تو هر دقیقه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
کد دوم خط آخر :
این غلط نداره؟ مطمئنید؟ آخه من وقتی به collider تغییرش دادم درست شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان تو درک کد ها زیاد مشکلی ندارم (فقط درک همین 3 تا کد بالا!!!)
ولی هنوز نمیدونم چرا گوی ها با برخورد به چیزی منفجر نمیشن؟!
باید چی کار کنم؟
ممنون.![]()
شما میتونید از دستورات زیر استفاده کنید :
یا این که با شرط و یک متغییر و تابع Time.time یک تایمر تعریف کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ، الان غلط رو دیدم ، اگر از ادیتور خوب ( مثل Mono Develop یا VS استفاده کنید ، این مشکلات پیش نمیاد )armin_555
شما مراحل کارتو بگو برای انفجار ، ببینیم شما کجا کاری رو انجام نمیدی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از روی این PDF ها بازیمو ساختم هر کاری هم که گفته بود انجام دادم ولی بازم نمیتونم گوی رو منفجر کنم! البته فعلا فقط کارای PDF اولی رو انجام دادم.
Last edited by armin_555; 11-03-2012 at 00:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)