دوستان چرا دوباره سایت باز نمیشه. راستی من حداقل تا یه ساعت دیگه هستم. شما هم فکر کنم چون سر کار فردا نمیرید حتما هستید.پس با هم هر چی معامله داریم انجام بدیم
راستی حسین پست قبلی منو جواب ندادی.
دوستان چرا دوباره سایت باز نمیشه. راستی من حداقل تا یه ساعت دیگه هستم. شما هم فکر کنم چون سر کار فردا نمیرید حتما هستید.پس با هم هر چی معامله داریم انجام بدیم
راستی حسین پست قبلی منو جواب ندادی.
دوستان الان کسی هست که یوونتوس رو برداشته باشه من حاظرم باهاش معامله کنم. راستی کسی الان هست که گورکوف رو بخواد؟
نه فکر نکنم دیگه کسی این بازیکن رو بخواد با قیمت پایه میتونی بخریش .
میدونم حسین جان.ولی صاحبش راضی نشد.
ضمنا قیمت اینها لطفا:
هیپیا---لورکوزن
ویا
سایت وضعیتش خرابه.صدبار لاگین کردم،چهل تا پست دادم هی ارور میزنه.وحید اگه امشب ویا رو ندی دیگه بیخیال میشم.توی تیمت فقط همین رو میخوام.فکر نکن کشته مردشم.آخرین پیشنهاد معقولانه رو بده.
میشه قسمتی از پولشو مثلا دو سه تا بازیکن بهش بدم. راستی حسین در مورد پیشنهاد من فکر کردی؟ اگه راضی هم نیستی حتما بگو. با هم را میامنه فکر نکنم دیگه کسی این بازیکن رو بخواد با قیمت پایه میتونی بخریش .![]()
راستی حسین این آمار بازیکنای حریف وحشتناکهیه خورده به آمار آباته نگاه کن ! ولی خدایی گیم پلی این بازی حرف نداره. الان رفتم با چلسی بازی کردم . واقعا که عالیه پسر . حسین جون دمت گرم . کارت حرف نداره یکه یکه !
حالا اونو ول کن. ویسنته رو با میلیتو عوض میکنی؟ یه بازیکن دیگه هم بخوای به اضافه اون بهت میدم.وحید اگه امشب ویا رو ندی دیگه بیخیال میشم.توی تیمت فقط همین رو میخوام.فکر نکن کشته مردشم.آخرین پیشنهاد معقولانه رو بده.
سلام حسین جان
من از عصر لیستمو دادم اما خبری از قیمت نیست پس کی آماده میشه لیست من حسین
محمد بوزان رو چند قیمت میزاری که
نه گفتم که همه رو قبلا دیده بودم.حالا اونو ول کن. ویسنته رو با میلیتو عوض میکنی؟ یه بازیکن دیگه هم بخوای به اضافه اون بهت میدم.
جهنم و ضرر:ویا-->اینیستا+میلیتو یا مارکز
حسین باید قیمت رو بگه.بعد بالا پایین میکنیم.منم دوتا بازیکن میخوام هنوز قیمت ندادهمحمد بوزان رو چند قیمت میزاری که
آرمین جان.من ماتراتزی رو میخوام.چه بازیکنی میخوای؟
Last edited by mohammad_87; 26-02-2010 at 01:39.
چشم . یه کم صبر کن الان .
دقیقا کدوم پیشنهاد میگی ؟
نه نمیشه بازیکن بدی . وحید الان با همین تیم مطمئن باش بیشتر تیما رو میبری اینقدر نگران نباش .
آرمین جان باورت نمیشه من 3 ماه دارم فقط روی گیم پلی کار میکنم تازه یک راهنما هم در این رابطه مطالعه کردم .
آرمین یک چیزو میگم صداشو در نیار عادل فقط نشنفه . درسته که مثل لیگ قبل من فقط 8 تا 10 واحد از قدرت تیمهامون کم کردم و فاصله تیمهای ما با حریفان همین حدوده اما در واقع بخاطر اینکه حریفان توی چند مورد توی محدوده قرمز عددی قرار دارن در واقع خیلی بیشتر از 10 واحد از ما قویترن . چون توی این محدوده قدرتها یک دفه زیاد میشه .
البته فقط توی چند مورد اینکار رو کردم و علتشم این بود که دیدم توی لیگ قبل بچه ها بندرت گل میخورن گفتم اینجوری بی مزه میشه . حالا بچه ها از حریفان بیشتر گل میخورن اما دفاع حریف مثل لیگ قبله یعنی فقط توی هجوم قویتر شدن .
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
حامد جان اون لیستی که دادی توش بازیکنان درجه یک و دو و سه قاطی هستن اگه میخوای فقط دو واحد ازشون کم بشه باید بازیکنان درجه یک رو حذف کنی . به همین خاطر من قیمتشونو مشخص نکردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)