تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 447 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مساحت که خونمون یه آپارتمان 120 متری؛ بیشتر استفادم هم تو اتاقمه.
    وسایل هم نهایتا یه دکستاپ با کابل و یه لپتاپ و یه موبایل هم بیسیم.
    بودجه هم ترجیحا زیر 100 تومن؛ هر چند اگه مورد مناسبی باشه بیشتر هم می تونم هزینه کنم.
    TP-LINK TD-W8950ND...65.000
    متاسفانه قیمتها بشدت بالا رفته!

2. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tasnim68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اونوقت جسارتا بین این مودمای وایرلس مودمی هست که منبع تغذیه اش فقط برق نباشه؟ منظورم اینه که مثلا باتری هم بخوره بهش؟ آخه منطقه ما برق زیاد میره؛ بخاطر همین اینترنتمونم شدیدا وابسته به برقه! چنین مودمی هست اصلا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اونوقت جسارتا بین این مودمای وایرلس مودمی هست که منبع تغذیه اش فقط برق نباشه؟ منظورم اینه که مثلا باتری هم بخوره بهش؟ آخه منطقه ما برق زیاد میره؛ بخاطر همین اینترنتمونم شدیدا وابسته به برقه! چنین مودمی هست اصلا؟
    والا من خودم برای مقابله به این مشکل، رو به باتری شارژی آوردم. البته با یه مودم ارزون مثل 8811. چون منم مل ما رو دارم. قطع برق. اونم ناگهانی.
    خیر دوست عزیز. چنین مودمی نیست(یا لااقل من توی ایران ندیدم!). توصیه هم نمیکنم این کار رو با مودمی با قیمت نسبتا بالا انجام بدین.
    چون به شدت به بردش فشار میاد!

5. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tasnim68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب پس با این اوصاف و شرایطمن دیگه این مدل TD-W8950ND رو برای من تایید نهایی می کنید که فردا برم بگیرم یا مدلای دیگه هم پیشنهاد میدید!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خب پس با این اوصاف و شرایطمن دیگه این مدل TD-W8950ND رو برای من تایید نهایی می کنید که فردا برم بگیرم یا مدلای دیگه هم پیشنهاد میدید!؟
    کاملا تایید میشه.
    برای کاربرد شما کاملا مناسبه. آنتن دهی خوبی هم داره.

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونم چون نداشته 90 تومن قیمت داده! چون من هم پاساژ رضا هم پاساژ ایران تمامی طبقات رو سوال کردم 95 تومن ارزون تر پیدا نکردم.
    اونی که پیشنهاد داده تک آنتنه بوده که البته من پیشنهاد میکنم 2 آنتنه بگیرید. چون با همین 2 آنتن هم من پوشش کامل تو همه جای خونه ندارم و بعضی جاها یک خط سیگنال دارم! البته من چون PCمو با کابل به مودم وصل میکنم مجبورم مودم رو نزدیک PC بذارم.
    سلام.
    درست فرمودید. امروز دیگه زودتر رفتم پاساژ ایران. منم کل پاساژ رو گشتم و قیمت های 110 تومن 105 تومن و ... بهم دادن. اونیم که دیشب گفت 90 تومن امروز گفت 103 تومن.
    رو حساب حرف شما رفتم طبقه پایین پاساژ و مغازه ای که 95 تومن میداد رو پیدا کردم و 94 تومن ازش خریدم.

وایرلسش عالیه. منزل رو که کامل پوشش میده. رفتم بیرون از منزل بردش تا کوچه بالایی هم رسید که حدود 70 متر فاصله بود.

از راهنمایی های دوستان عزیز هم تشکر میکنم.

9. این کاربر از Payman_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

سلام خدمت دوستانمن قبلا هم یکی دو تا پست گذاشتم و به حق دوستان خوب راهنمایی کردن اما چون شرایطم فرق کرده مجبورم یه راهنمایی جدید بگیرممن قبلا مودم D-Link 2750 رو تست کردم البته چون اینترنتم وصل نشده بود فقط قابلیت های شبکه ش رو تست کردم.واقعیتش اصلا راضی کننده نبود شایدم من انتظارات زیادی ازش داشتم شایدم چون دست دوم و احیانا مورد دار بود دوستم قصد فروشش رو داشت !!! :|بعد یکی دو ساعت استفاده از وایرلسش قسمت زیریش داغ میشد --- سرعت خوندن فایل از طریق وایرلس از روی USB هم که تقریبا 2 مگ بر ثانیه بود !!! از سرعت نوشتنش که صحبت نکنیم بهتره !!!در کل راضی نبودم ازش و پسش دادم !!!حالا مشکل جدیدی که باهاش برخوردم اینه که چون سیستم رو به زیر زمین منتقل کردم و به خط اون طبقه امکان ارائه ADSL نیست (فعلا ) مجبورم مودم رو تو همون طبقه اول ( همکف ) قرار بدم و سیستم هارو ( لپ تاپ + دسکتاپ ) تو همون زیر زمین استفاده کنم قابلیت های وایرلس مودم خیلی مهم تر شده براممتراژ همون 130 140 متر سابق ـ بودجه 70 - 90 هزاردستگاه ها رو هم که گفتمدر کل تا یه مدتی که مشکل خط تلفن از سمت مخابرات حل شه مجبورم که مودم رو یه طبقه بالاتر قرار بدمخودم بین TP-Link 8960 و 8961 موندم --- احتمالا مجبور هم بشم آنتن هارو ارتقا بدم ( یکی از مزایای TP-Link 89XX نسبت به D-Link 2750 )لطفا راهنمایی کنید ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام خدمت دوستانمن قبلا هم یکی دو تا پست گذاشتم و به حق دوستان خوب راهنمایی کردن اما چون شرایطم فرق کرده مجبورم یه راهنمایی جدید بگیرممن قبلا مودم D-Link 2750 رو تست کردم البته چون اینترنتم وصل نشده بود فقط قابلیت های شبکه ش رو تست کردم.واقعیتش اصلا راضی کننده نبود شایدم من انتظارات زیادی ازش داشتم شایدم چون دست دوم و احیانا مورد دار بود دوستم قصد فروشش رو داشت !!! :|بعد یکی دو ساعت استفاده از وایرلسش قسمت زیریش داغ میشد --- سرعت خوندن فایل از طریق وایرلس از روی USB هم که تقریبا 2 مگ بر ثانیه بود !!! از سرعت نوشتنش که صحبت نکنیم بهتره !!!در کل راضی نبودم ازش و پسش دادم !!!حالا مشکل جدیدی که باهاش برخوردم اینه که چون سیستم رو به زیر زمین منتقل کردم و به خط اون طبقه امکان ارائه ADSL نیست (فعلا ) مجبورم مودم رو تو همون طبقه اول ( همکف ) قرار بدم و سیستم هارو ( لپ تاپ + دسکتاپ ) تو همون زیر زمین استفاده کنم قابلیت های وایرلس مودم خیلی مهم تر شده براممتراژ همون 130 140 متر سابق ـ بودجه 70 - 90 هزاردستگاه ها رو هم که گفتمدر کل تا یه مدتی که مشکل خط تلفن از سمت مخابرات حل شه مجبورم که مودم رو یه طبقه بالاتر قرار بدمخودم بین TP-Link 8960 و 8961 موندم --- احتمالا مجبور هم بشم آنتن هارو ارتقا بدم ( یکی از مزایای TP-Link 89XX نسبت به D-Link 2750 )لطفا راهنمایی کنید ممنون
    سلام دوست عزیز.
    بهترین انتخاب 8960هستش. به این مورد اصلا شک نکن.ولی تو اینجا به چند مشکل عدیده میخوری:یکی اینکه سیگنال دهی
    همیشه باید از سمت پایین به سمت بالا باشه و از بالا به پایین اصلا با کیفیت خوبی ظاهر نمیشه. یعنی اگه خونه سه طبقه داره
    مودم باید در طبقه زیرین قرار بگیره با تعیین نقطه ثقل. ولی خب با تمام این اوصاف 8960 یکی از اعجوبه های تی پی لینک هست
    که به شخصه تا حالا توی این رنج قیمتی مودمی رو دستش ندیدم. در هنگام خرید برای بهره بری از نهایت پهنای باند مودم بهتره که
    دوتاآنتن 5دسی هم تهیه کنی.سعی کن اونا رو هم تی لینک بگیری. من خودم با این شرایط تست زدم مودم رو، مساحا400تا500
    متر رو کامل پوشش میده و افت سرعتم نمیبینی.
    بازم مسئله ای به ذهنت رسید، در خدمتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

ممنونم حامد جان !
    مثل دفعات قبل بازم شما راهنماییم کردین

مشکل من بعد یه مدت حل میشه . تا اون موقع هم در واقع مجبورم که با این شرایط کنار بیام

البته ارتفاع سقف کمه و خود سقف هم بسیار نازکه ( متاسفانه یا خوشبختانه )

فقط چیزی که تو 8960 آزار دهندس نبود دکمه ی خاموش و روشن وای-فای هست البته چون دستگاهی با لن وصل نیست فکر نمی کنم فرقی بین دکمه خاموش دستگاه با خاموش وایرلس باشه .
    فقط چند تا سوال اینکه

1 روشن بودن دائم دستگاه وقتی که استفاده ای از وایرلس نمیشه چه برای خود دستگاه چه برای افراد اون طبقه ضرری نداره ؟؟؟
    2 اینکه قیمت خود دستگاه + آنتنش چه قدر میشه ؟؟؟
    3 گارانتی معتبر تی پی لینک ؟؟؟
    4 از همون اول آنتن بگیرم یا اول تست کنم بعد ؟؟؟ چون تو این دوره کیفیت آنچنان برام مهم نیست بیشتر اینکه کارم راه بیوفته اهمیت داره ( اگه قیمت آنتن هم زیاد باشه بودجم نمی رسه :( )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه TP link 8960 بخرم
    کیفیتش عین Asus هست ؟؟؟ میوتونه 24 ساعت روشن باشه ؟؟
    قیمت مودم + دوتا انتن 5dbi ??
    مودم فعلی من Asus AM 603 هست که رو جعبش زده وایرلس داستانش چیه این ؟؟
    Last edited by Ali_locker; 31-07-2012 at 04:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •