تازه سرعت دانلود هم اومده پایین اصلا با اینترنت قطع شده تفاوتی نداره.
تازه سرعت دانلود هم اومده پایین اصلا با اینترنت قطع شده تفاوتی نداره.
امروز در ادامه صحبتهام با پشتیبانی حدود 15 -16 تا عکس فرستادم به ایمیل طرف. سرعت دانلودم توی اسپید تست 2 کیلوبایت بود اما در واقع با نوسانی که داشت کمتر هم بود بعد عکسارو دیده میگه خب سرعت 128 همینه دیگه چون اینترنت شما اشتراکیه و... بعد گفت اینطور ها هم که شما میگید اینترنتتون غیر قایل استفاده است، نیست! عکس ها رو به بخش شبکشون فرستادن و بعد گفتند: همکاران ما تلاش میکنند تا این مشکلو حل کنند...
یکی دو هفته دیگه سرویسم تموم میشه. رفتم یک کافینتی وایمکس ایرانسل داشت(پادادشهر) پینگ و تریس گرفتم سرعتش خوب بود اما پینگش اول 500 میزد بعد شد حدود دویست با توجه به اینکه اینترنتش رو شیر کرده بود و... فکر کنم خوب باشه. با نمایندگی ایرانسل صحبت کردم گفت مک مودمتو میدی وصل میکنیم مشکلی نداره.
خوبیش اینکه برای سرویس های 128 و 256 هزینه ی نصب نمیگیرن و میشه یک ماه بدون خرج اضافه تست کرد ببینیم چطوره اگه خوب بود از ایرانسل سرویس بگیریم. تازه ارزون تر هم هست ولی به نظر میاد ایرانسل هم مشکلات خودشو داره مثلاً برای وصل شدن به پشتیبانی باید خیلی منتظر موند.
به عقیده من هنوز برای قضاوت در مورد مبین نت زوده اما اگه اینطور پیش بره توی شهر هایی که ایرانسل سرویس وایمکس میده جایی نداره.
سلام...
منم زیتون کارمندیم و مبین نت گرفتم واقعا افتضاحه.
شما کدوم نمایندگی ایرانسل تو اهواز رفتی؟
اگر سرویسمو عوض کنم و از ایرانسل بگیرم و مثلا دو ماه بعد دوباره بخوام از مبین نت بگیرم باید هزینه نصب به مبین نت بپردازیم؟
کیفیت مبین نت (سرعت دانلود و وبگردی و...) تو منطقه تهرانپارس چه طوریه؟
0 هستش.![]()
دوستان من میخواستم از وایمکس ایرانسل استفاده کنم
فقط چند سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه اگه من برای اینترنت 256 برای شش ماه یکجا پرداخت کنم مودم رایگان بهم میدهند؟
یعنی من اگه 70000 تومان پرداخت کنم مودم رایگان هست یا نه؟ مودم Wi-Fi
و به غیر از مودم به چیزی دیگه ای هم نیاز هست یا نه ؟
سلام
اینجا تاپیک مبین نت هست لطفاً سوال خود را در تاپیک مبین نت مطرح فرمایید تا سریع تر جواب بگیرید .
ممنون
سلام
این صفحه را ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی تو علی آباد تهران ( کنار نازی آباد ) هست ؟ کیفیت مبین نت اونجا چطوره ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)