تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 1291 اولاول ... 601101501561571581591601611621631641702102606601160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام کسی درباره ی برداشتن محدودیت سرعت بالای 128 اطلاعی داره؟از چه موقع قراره پیاده سازی بشه؟
    منم یه خبرایی شنیدم مثل اینکه تو مجلس دارن بررسی میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من مودم usb دوستم که تازه گرفتم اوردم خونه خودم واسیه تست برنامش نصب شد و کانکشی که تو دسکتاپ هست میزنم و کانکت رو میزنم و کانکت میشه از نظر انت دهی خوبه مشکلی نداره ولی هر چه قدر ادرس پرتال یا ایرانسل می زنم نمیاد تا شماره وایمکس و پسورد رو وارد کنم تا وصل شه ویندوز من سون 32 بیتی هست قسمت سکیورتی اینترنت اکسپلور رو هم دستکاری کردم بازم نشد نمیدونم کجای کار اشکال داره انایی که ویندوز سون دارن و نصاب امده نصب کرده کجاهاشو تنظیم کرده؟؟؟

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند ماهي است ك 2 سرويس از ايرانسل دارم اوايل خيلي خوب بود ولي 2 هفته است كه مشكل قطع و وصل متوالي دارد و سرعت دانلود از سرورهاي مستقيم هم دچار اختلال شده است .
    من قبلا طرفدار اين سرويس ها بودم ولي الان به هيچوجه به دوستان پيشنهاد نمي كنم اگر مي توانيد از ADSL استفاده فرماييد اصلا به فكر وايمكس نباشيد. چون بد جوري گاهي كه نياز داريد زير پايتون را خالي ميكند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مودم usb دوستم که تازه گرفتم اوردم خونه خودم واسیه تست برنامش نصب شد و کانکشی که تو دسکتاپ هست میزنم و کانکت رو میزنم و کانکت میشه از نظر انت دهی خوبه مشکلی نداره ولی هر چه قدر ادرس پرتال یا ایرانسل می زنم نمیاد تا شماره وایمکس و پسورد رو وارد کنم تا وصل شه ویندوز من سون 32 بیتی هست قسمت سکیورتی اینترنت اکسپلور رو هم دستکاری کردم بازم نشد نمیدونم کجای کار اشکال داره انایی که ویندوز سون دارن و نصاب امده نصب کرده کجاهاشو تنظیم کرده؟؟؟
    سلام
    اگر واقعا مطمئنی که مشکل نداره وقتی که اینترنت اکسپلوررو باز میکنی اول یه اخطار امنیتی میاد که باید اونو قبول کنی تا وارد صفحه پرتال ایرانسل بشی
    از این اخطارهای امنیتی که مال خود برنامه اینترنت اکسپلورر هست و ربطی به وایمکس نداره لینک قبول کردن اخطار تو خود صفحه اش است
    امیوارم منظورمو متوجه شده باشی
    ضمنا یه سوال هم از شما داشتم
    چرا این آواتار ایرانسلو زدی مگه مال باباته
    Last edited by ata.royalfalcon; 17-11-2010 at 22:49.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    اگر واقعا مطمئنی که مشکل نداره وقتی که اینترنت اکسپلوررو باز میکنی اول یه اخطار امنیتی میاد که باید اونو قبول کنی تا وارد صفحه پرتال ایرانسل بشی
    از این اخطارهای امنیتی که مال خود برنامه اینترنت اکسپلورر هست و ربطی به وایمکس نداره لینک قبول کردن اخطار تو خود صفحه اش است
    امیوارم منظورمو متوجه شده باشی
    ضمنا یه سوال هم از شما داشتم
    اصلا چیزی نمیاره حتی اخطاری بعد یه مدت میگه صفحه پیدا نشد

اواتارم چون ایرانسل رو دوست دارم به همین خاطر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قشنگ بود!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفت این ایرانسل هم تقریبا یه ده روزی میشه مشکل قطع و وصل داره
    در ضمن برای من هم دو روزه که با هزار تا مکافات میره تو صفحه پرتال تا بتونم یوزر و پسورد رو وارد کنم. نمی دونم چرا اینطوری شده؟ باید ایراد از طرف خودشون باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اصلا چیزی نمیاره حتی اخطاری بعد یه مدت میگه صفحه پیدا نشد

اواتارم چون ایرانسل رو دوست دارم به همین خاطر
    منم مشکل شما رو داشتم ! مشکل از آنتن دهی هست و بس . اصلا به آنتن رو دستگاه اعتنا نکن ، برو به آدرس : 192.168.1.1 بجای یوزرنیم و پسورد بزن admin تا وارد منوی مودم بشی ، بعد برو تو Status---WiMax حالا Reuse1 باید بیشتر از 15dB باشه اگه نیست باید جای مودم رو عوض کنی! توجه داشته باش که حتی با 10 سانت جابجایی هم سیگنال تغییر میکنه!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

موقع ثبت نام بعد از اينکه فرم رو پر کرديمو شناسه وايمکس برام ميل شد براي پرداخت ميشه از طريق سايت ايرانسل و از قسمت e care
    پرداخت کرد؟يعني شماره کارت بزنم از کارتم کم کنه؟يا حتما بايد برم بانک واريز کنم؟
    من امروز ثبت نام کنم فردا ميان يا شنبه؟آخه من ميخوام امروز ثبت نام کنم ولي نامه شرکت شنبه رديف ميشه
    ضمنا يه سوال ديگه
    از زمان ثبت نام حداکثر تا چقدر بعد بايد پول بريزيم؟
    اگه اينترنتي بشه پرداخت کرد که امزوز ثبت نام کنم پرداختم بکنم اما اگه اينترنتي نشه ميشه ثبت نام امروز کنم پولشو شنبه صبح برم بانک بريزم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها دوستانی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنند خواهشا جواب بدن
    چه سرویسی را انتخاب کردن سرعتش چطوره ؟ سرعت دانولد معمولا چنده ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •