تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 1049 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
    من نگاه کردم.آپدیتی ندیدم.متاسفانه مثل اینکه کاری نمیشه کرد.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در خصوص کابل اپتیک

من توی جمهوری گشتم چند مدل هست
    یکیک با مارک داییو که 1و2دهم مترش 13هزارتومان و 2 مترش 15 تومان

مدل های چینی هماز 3 تومن تا 8 تومن فروون هستش

فقط مشکلی که دارم اینکه دو کانال صدا رو منتقل می کنه که هر کاری کردم نتونستم درستش بکنم

ایا تنظیمی وجود داره ؟؟

4. این کاربر از amirkhan2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض سینمای خانوادگی سونی w5500 یا پایونیرRs70

با سلام و آرزوی توفیق الهی برای همه شما عزیران

با توجه به اینکه سینمای خانوادگی سونی w5500 و پایونیرRs70 در یک رنج قیمتی می باشند . خواهشمنداست بین سینمای خانوادگی مقایسه انجام شود از لحاظ کیفیت صدا و تصویر، کامل بودن ورودی و خروجی ها، پخش فرمت ها و همچنین upscaling تصویر توسط دستگاه و... با تشکر فراوان

6. این کاربر از سیدمرتضی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

در خصوص کابل اپتیک

من توی جمهوری گشتم چند مدل هست
    یکیک با مارک داییو که 1و2دهم مترش 13هزارتومان و 2 مترش 15 تومان

مدل های چینی هماز 3 تومن تا 8 تومن فروون هستش

فقط مشکلی که دارم اینکه دو کانال صدا رو منتقل می کنه که هر کاری کردم نتونستم درستش بکنم

ایا تنظیمی وجود داره ؟؟
    بستگی به دستگاه مورد استفادتون داره.این مشکل بعضا توی دستگاه های قدیمی و یا چینی مشهود هستش.

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

با سلام و آرزوی توفیق الهی برای همه شما عزیران

با توجه به اینکه سینمای خانوادگی سونی w5500 و پایونیرRs70 در یک رنج قیمتی می باشند . خواهشمنداست بین سینمای خانوادگی مقایسه انجام شود از لحاظ کیفیت صدا و تصویر، کامل بودن ورودی و خروجی ها، پخش فرمت ها و همچنین upscaling تصویر توسط دستگاه و... با تشکر فراوان
    بین این دو محصول مقایسه های خیلی زیادی صورت گرفته. اگر 50 صفحه گذشته تاپیک رو مطالعه فرمایید می بینید که بارها به این موضوع اشاره شده.
    بهرحال نتیجه کلی این بوده که مدل rs70 بهتر و مناسب تر از w5500 هستش.هم در زمینه صدا و هم تصویر و هم ورودی خروجی ها و هم تفکیک و ...

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مستر رایان عزیز ممنون از جوابت اما منظورت از اینکه گفتی صدای باند شرکت مانیتور یه جورایی دیسکویی هست یعنی همهمه داره یا واضح نیست؟ به نظرت پایونیر سری تودوروکی هم اینجوری هست یعنی دیسکویی هستش؟ (چون این سری هم برای Home disco طراحی شده)
    موندم چه کار کنم چی انتخاب کنم یه جورایی پایونیر چون باند و آمپ و... توسط کارخانه با هم ست شدن یه دستگاه استاندارد هست از طرفی من دنبال جمع کردن یه ست استریو بودم و خرید سیستم پنج یک برای من حکایت حروم کردن پوله چون استفاده ای برام نداره... من فقط می خوام از موزیک گوش کردن لذت ببرم و دنبال یه صدای نرم و دلنشین هستم تا نظر اساتید چی باشه....

10. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مستر رایان عزیز ممنون از جوابت اما منظورت از اینکه گفتی صدای باند شرکت مانیتور یه جورایی دیسکویی هست یعنی همهمه داره یا واضح نیست؟ به نظرت پایونیر سری تودوروکی هم اینجوری هست یعنی دیسکویی هستش؟ (چون این سری هم برای Home disco طراحی شده)

موندم چه کار کنم چی انتخاب کنم یه جورایی پایونیر چون باند و آمپ و... توسط کارخانه با هم ست شدن یه دستگاه استاندارد هست از طرفی من دنبال جمع کردن یه ست استریو بودم و خرید سیستم پنج یک برای من حکایت حروم کردن پوله چون استفاده ای برام نداره... من فقط می خوام از موزیک گوش کردن لذت ببرم و دنبال یه صدای نرم و دلنشین هستم تا نظر اساتید چی باشه....
    منظورم از دیسکویی این نیستش که شما یوقت فکر کنی صدای بدی داره.منظورم اینه که صداش گرم و آروم نیست.شما اگه صدای بلندگوهای شرکت B&W رو شنیده باشید متوجه منظورم از گرم و آروم میشید.
    بلندگوهای مدل BR6 رو هم اصلا با سری rs مقایسه نکنید.سری rs پایونیر در مقابل این بلندگوها اصلا صدای جالبی نداره و به عبارتی میشه گفت که صدای فوق العاده َشلوغی داره.
    خودت باید بری و تست صدا بگیری و مقایسه کنی.
    شما اگه ست 5.1 برات کاربردی نداره پس پولت رو برای ست 5.1 حروم نکن و سعی کن یه جفت باند استریو خوب بگیری.

12. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanhp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    چند وقته که مدل 3378 موجود نیست.من می خوام بخرم. دلیل خاصی داره که دیگه نیست؟
    به نظرتون مدل جدیدی از فیلیپس در راهه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    چند وقته که مدل 3378 موجود نیست.من می خوام بخرم. دلیل خاصی داره که دیگه نیست؟
    به نظرتون مدل جدیدی از فیلیپس در راهه؟
    شما همه جا سر زدید؟مطمئنید؟چون من تقریبا دو هفته پیش توی نمایندگی فیلیپسی که نزدیک علاالدین هست دیدم.

15. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    من بالاخره نمایندگی رسمی Blusens که همان بازرگانی سما است را پیدا کردم و به آنجا مراجعه کردم ، متاسفانه نمایندگی این محصول یک مغازه کوچک در طبقه دوم پاساژ علاءالدین بود و محصول را از نزدیک بررسی کردم و مزایا و معایب آنرا به شرح زیر اعلام می کنم :
    مزایا
    1- پخش 1080P طبق اطلاعات روی دستگاه
    2- پخش شبکه ای دیگر در زمان ضبط یک شبکه ( طبق اظهار نمایندگی)
    3- تایم شیفتینگ ( طبق اظهار نمایندگی)
    معایب
    1- نداشتن پنل نمایشی در جلوی دستگاه (تنها دو لامپ led برای نشان دادن روشن و یا خاموش بودن دستگاه دارد)
    2- نداشتن پورت کامپوننت
    3- نداشتن پورت کامپوزیت ( همراه پک دستگاه یک رابط اسکارت به کامپوزیت عرضه می شود)
    4- نداشتن نمایندگی معتبر در خصوص بروزرسانی نرم افزار دستگاه

به هرحال این نظرات شخصی من است و دوستان خودشان می توانند تحقیق کنند
    با سلام به شما. من هم مدتی برای خرید یک ست تاپ باکس خوب تحقیق می کردم تا پس از مدتی دستگاه بلوسنس T14 رو پیدا کردم. مشخصات و عکس دستگاه در سایت شرکت سما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من آدرس مغازه این شرکت رو از سایت این شرکت پیدا کردم و به اونجا رفتم. طبق گفته دوستمون مغازه این شرکت در طبقه دوم علاءالدین قرار داره. اما من پرسیدم دفتر اصلی شرکت جای دیگست و اونجا صرفاً فروشگاه شرکته.

فروشنده موقع تحویل دستگاه جلوی خودم اونو برام آپگرید کرد و گفت به محض اینکه از اسپانیا آپگرید جدید بیاد تو سایتمون فراخوان می زنیم و براتون مجانی آپدیت می کنیم.
    من دستگاه رو تست کردم. خدا رو شکر بالاخره یه جا پیدا شد که چیزهایی رو که گفته و نوشته انجام داده باشه. این دستگاه تمام چیز هایی که r-k نوشتن رو داره. معایبش هم تایید میشه اما با وجود رابط اسکارت به کامپوزیت و کابل HDMI که همراه دستگاه میدن مشکلی از نظر خروجی وجود نداره.
    چیزه قابل توجهی که این دستگاه داره پخش اکثر فایل های صوتی و تصویری به همراه زیر نویس فارسیه که واقعا به درد می خوره. الان دیگه من وقتی می خوام فیلمی با زیرنویس فارسی نگاه کنم می ریزم تو هارداکسترنالم و وصل می کنم به دستگاه. فایل های صوتی و تصویری رو راحت پخش می کنه.
    به نظر من در بین دستگاه های موجود این دستگاه از بقیه بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه سينماي خانگي مي خوام بين 200 تا 250 كه خروجي hdmi داشته باشه
    اساتيد چه مدلي رو پيشنهاد مي كنند؟
    اسپيكر هاش هم كوچك وجمع وجور باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •