دوستانی که در مورد مقایسه ویواز معمولی و پرو پرسیده بودن، تست کردم. صداشون دقیقا مثل هست. هم تو اسپیکر و صدای زنگ، و هم موقع مکالمه. موقع مکالمه که عالیه... اما زنگشون نه
عکسهای پرو زاویه دید کمتری نسبت به معمولی داره. در ضمن جزئیات تصاویر به نسبت معمولی کمتره. از N95 8GB هم کمتر هست. البته معمولی هم فقط تو نور مناسب از N95 جزئیات بیشتری رو نشون میده...
تاچ صفحه با ضدخش یا بدون اون فرق چندانی نمیکنه. برای معمولی و پرو هم حساسیت یکی هست.البته ضدخش های ژله ای به خاطر الاستیسیته بیشتر، یکم تاثیر میزارن، ولی بازم در حده یه صفحه resistive عالی عمل میکنه. مثلا بهتر از P990 ای که تست کردم.
پشت معمولی یا پرو لکه دست نمیمونه. مگر با دستای گریسی بهشون دست بزنین...!
در مورد تصاویرش هم میتونین به اون فوتوبلاگی که از عکسهای ویواز زدم و قبلا آدرس داده بودم سر بزنین... پیدا نکردین بگین خصوصی بگم تا تبلیغ نشه. اما در کل تصاویرش عالیه
باطریش با مصرف معمولی در حده مکالمه 1 ساعت و 2 ساعت کانکشن با wifi و حدود 1 ساعت آهنگ گوش کردن و 2 ساعت اتصال به بلوتوث هندزفری در روز، تقریبا دو روز یا یکم بیشتر دووم میاره...
علامت E زیر آنتن تاثیری روی مصرف شما نداره. اون فقط قابلیت ارائه GPRS توسط دکل اتصال دهنده شما و شبکتون رو نمایش میده. ولی wifi روشن دائمی باطری رو میخوره. طوری که بدون استفاده خاص حدود 30 ساعت دووم میاره. البته بعد از آپدیت گوشیم دیگه wifi اش روشن نمیمونه و موقع خاموش بودن براوزر یا برنامه های مرتبط به نت ، خودش اتوماتیک خاموش میشه.
اینم بگم که دیشب گوشی رو گذاشته بودم دانلود کنه. صبح که بلند شدم 6.5 ساعت دانلود کرده بود و فقط 30% باطری خورده بود!