تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 481 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی که در مورد مقایسه ویواز معمولی و پرو پرسیده بودن، تست کردم. صداشون دقیقا مثل هست. هم تو اسپیکر و صدای زنگ، و هم موقع مکالمه. موقع مکالمه که عالیه... اما زنگشون نه
    عکسهای پرو زاویه دید کمتری نسبت به معمولی داره. در ضمن جزئیات تصاویر به نسبت معمولی کمتره. از N95 8GB هم کمتر هست. البته معمولی هم فقط تو نور مناسب از N95 جزئیات بیشتری رو نشون میده...
    تاچ صفحه با ضدخش یا بدون اون فرق چندانی نمیکنه. برای معمولی و پرو هم حساسیت یکی هست.البته ضدخش های ژله ای به خاطر الاستیسیته بیشتر، یکم تاثیر میزارن، ولی بازم در حده یه صفحه resistive عالی عمل میکنه. مثلا بهتر از P990 ای که تست کردم.
    پشت معمولی یا پرو لکه دست نمیمونه. مگر با دستای گریسی بهشون دست بزنین...!

در مورد تصاویرش هم میتونین به اون فوتوبلاگی که از عکسهای ویواز زدم و قبلا آدرس داده بودم سر بزنین... پیدا نکردین بگین خصوصی بگم تا تبلیغ نشه. اما در کل تصاویرش عالیه
    باطریش با مصرف معمولی در حده مکالمه 1 ساعت و 2 ساعت کانکشن با wifi و حدود 1 ساعت آهنگ گوش کردن و 2 ساعت اتصال به بلوتوث هندزفری در روز، تقریبا دو روز یا یکم بیشتر دووم میاره...

علامت E زیر آنتن تاثیری روی مصرف شما نداره. اون فقط قابلیت ارائه GPRS توسط دکل اتصال دهنده شما و شبکتون رو نمایش میده. ولی wifi روشن دائمی باطری رو میخوره. طوری که بدون استفاده خاص حدود 30 ساعت دووم میاره. البته بعد از آپدیت گوشیم دیگه wifi اش روشن نمیمونه و موقع خاموش بودن براوزر یا برنامه های مرتبط به نت ، خودش اتوماتیک خاموش میشه.
    اینم بگم که دیشب گوشی رو گذاشته بودم دانلود کنه. صبح که بلند شدم 6.5 ساعت دانلود کرده بود و فقط 30% باطری خورده بود!

2. 5 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من با ویواز کار کردم صدای اسپیکرش در حد زنگ خوردن خوب بود ولی تاچش یه کمی ضعیف بود . ممکنه به خاطر آپدیت نکردن باشه ؟

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

تاچ این گوشی به جت می رسه؟؟؟؟باطری؟؟؟؟؟؟درخشش صفحه با زاویه دید از تا 10 تا چقد کمتره؟؟؟صداش به جت می رسه؟؟سرعت نصبت به جت...........حال دادن......پیچیدگی.....صدای شفاف مثل جت در حال مکالمه داره؟؟دوربین جلو داره؟؟ممنون....با این حساب جت بهتره یا ویواز پرو؟

5. این کاربر از RaS0oL.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مخفی سازی هم داره؟؟؟؟

7. این کاربر از رسول خان زبل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوستانی که در مورد مقایسه ویواز معمولی و پرو پرسیده بودن، تست کردم. صداشون دقیقا مثل هست. هم تو اسپیکر و صدای زنگ، و هم موقع مکالمه. موقع مکالمه که عالیه... اما زنگشون نه
    عکسهای پرو زاویه دید کمتری نسبت به معمولی داره. در ضمن جزئیات تصاویر به نسبت معمولی کمتره. از N95 8GB هم کمتر هست. البته معمولی هم فقط تو نور مناسب از N95 جزئیات بیشتری رو نشون میده...
    تاچ صفحه با ضدخش یا بدون اون فرق چندانی نمیکنه. برای معمولی و پرو هم حساسیت یکی هست.البته ضدخش های ژله ای به خاطر الاستیسیته بیشتر، یکم تاثیر میزارن، ولی بازم در حده یه صفحه resistive عالی عمل میکنه. مثلا بهتر از P990 ای که تست کردم.
    پشت معمولی یا پرو لکه دست نمیمونه. مگر با دستای گریسی بهشون دست بزنین...!

در مورد تصاویرش هم میتونین به اون فوتوبلاگی که از عکسهای ویواز زدم و قبلا آدرس داده بودم سر بزنین... پیدا نکردین بگین خصوصی بگم تا تبلیغ نشه. اما در کل تصاویرش عالیه
    باطریش با مصرف معمولی در حده مکالمه 1 ساعت و 2 ساعت کانکشن با wifi و حدود 1 ساعت آهنگ گوش کردن و 2 ساعت اتصال به بلوتوث هندزفری در روز، تقریبا دو روز یا یکم بیشتر دووم میاره...

علامت E زیر آنتن تاثیری روی مصرف شما نداره. اون فقط قابلیت ارائه GPRS توسط دکل اتصال دهنده شما و شبکتون رو نمایش میده. ولی wifi روشن دائمی باطری رو میخوره. طوری که بدون استفاده خاص حدود 30 ساعت دووم میاره. البته بعد از آپدیت گوشیم دیگه wifi اش روشن نمیمونه و موقع خاموش بودن براوزر یا برنامه های مرتبط به نت ، خودش اتوماتیک خاموش میشه.
    اینم بگم که دیشب گوشی رو گذاشته بودم دانلود کنه. صبح که بلند شدم 6.5 ساعت دانلود کرده بود و فقط 30% باطری خورده بود!
    ممنون از بابت توضیحاتتون
    عکاسیش مطمئنا به ویواز نمیرسه
    اما در قیاس با ان95 در کل کم میاره درسته ؟
    با این حال امکانات عکاسی خوبی داره و ماکرو خوبی میگیره که باز میتونه در حد مساوی با ان95 باشه
    فیلمبرداریش چطور بود ؟
    عین همین ویواز هست ؟
    دوستان من با ویواز کار کردم صدای اسپیکرش در حد زنگ خوردن خوب بود ولی تاچش یه کمی ضعیف بود . ممکنه به خاطر آپدیت نکردن باشه ؟
    صداش شاید با اپدیت بهتر از این بشه
    ولی تاچش همینه که هست
    تاچ این گوشی به جت می رسه؟؟؟؟باطری؟؟؟؟؟؟درخشش صفحه با زاویه دید از تا 10 تا چقد کمتره؟؟؟صداش به جت می رسه؟؟سرعت نصبت به جت...........حال دادن......پیچیدگی.....صدای شفاف مثل جت در حال مکالمه داره؟؟دوربین جلو داره؟؟ممنون....با این حساب جت بهتره یا ویواز پرو؟
    یادمه قبل از خرید جت 200 تا تاپیک زدی تا جتو خریدی
    حالا چطور شده به فکر تعویضش هستی؟
    اما جوابها :
    من با تاچ جت کار نکرده ام ولی تاچ این مثل 5800 و ان97 هست فقط یکمی ا اونا شاید بهتر باشه
    در نهایت چون تاچ جت نیز مقاومتی هست زیاد نمیتونند فرقی باهم داشته باشند
    باطری مطمئنا از جت بهتره
    در مورد صفحه هم چون جت را ندیده ام نمیتونم چیزی بگم ولی مال ویواز در حد خوب هست
    صدا هم قبلا گفتم باید مال جت بیشتر باشه
    سرعت نصب و کلا هر جای گوشی که اسمی از سرعت باشه ویواز بهتره
    حال دادن ؟ گوشیهای باکلاس باحال هم هستند درسته ؟ وویاز هم شیک و باکلاسه
    پیچیدیگی‌؟ والا سیمبیان زیاد پیچیدگی نداره
    درسته شما با جاوا کار کردین و ممکنه در اولین روزها کمی براتون پیچیدگی داشته باشه، ولی در یکی دو همفته عادی میشه
    دوربین جلو نداره ولی مکالمه تصویری را ساپورت میکنه (با دوربین اصلی)
    با این حساب جت عددی در مقابل ویواز نمیتونه باشه

9. 6 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوستان
    من تاچ جت رو با ویواز مقایسه کردم.تاچ ویواز کمی بهتره.

11. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان ی سوال برنامه -- HelloOX رو گوشی ویواز جواب میده ؟؟؟؟
    در قسمت messaging چطور میشه تنظیمات ایمیل رو تو گوشی فعال کرد ؟؟؟ خطم ایرانسله و تنظیمات اینترنت فعاله~

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ویواز دارم، 1ماه می‌شه که خریدم. خب نظرم رو بگم....

در تایپ کردن با ویواز اندکی مشکل دارم، بهتر بود ویواز پرو بگیرم، پیشنهاد می‌کنم اگر کسی خیلی گیر 8مگا پیکسل نیست، همون ویواز پرو روو بگیره، چون تایپ با ویواز (QWERTY) یه مقدار قلق داره (برای تاچ بودنش) و خب اصلا به روونی qwerty حقیقی نیست.

فیلمبرداری خیلی خوبه، عکاسی هم خوبه.

گوشی خوبیه، اما بعضی اوقات یه دفه کند می‌شه، نمیدونم چش میشه اما جوری میشه که منو رو هم به سختی باز میکنه، یه بار مموری رو دیفرگ کردم (25 درصد فرگمنت شده بود) بهتر شد، اما جدای از اون هم زیاد پیش میاد که افت سرعت پیدا میکنه.

قایدتا آپدیت بعدی باید یه آپدیت به‌درد بخور باشه، سیمبین ویواز رو میگم. خیلی جای کار داره.

در کل گوشی خوبیه، اما ترجیح میدم اگر به 1ماه پیش برگردم ویواز پرو بگیرم.
    Last edited by J U N I P E R; 18-08-2010 at 19:15.

14. 3 کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

هایدن کردن فایل داره؟؟فیلم می شه مخفی کرد؟؟؟این اساسیه.....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من ویواز دارم، 1ماه می‌شه که خریدم. خب نظرم رو بگم....

در تایپ کردن با ویواز اندکی مشکل دارم، بهتر بود ویواز پرو بگیرم، پیشنهاد می‌کنم اگر کسی خیلی گیر 8مگا پیکسل نیست، همون ویواز پرو روو بگیره، چون تایپ با ویواز (QWERTY) یه مقدار قلق داره (برای تاچ بودنش) و خب اصلا به روونی qwerty حقیقی نیست.

فیلمبرداری خیلی خوبه، عکاسی هم خوبه.

گوشی خوبیه، اما بعضی اوقات یه دفه کند می‌شه، نمیدونم چش میشه اما جوری میشه که منو رو هم به سختی باز میکنه، یه بار مموری رو دیفرگ کردم (25 درصد فرگمنت شده بود) بهتر شد، اما جدای از اون هم زیاد پیش میاد که افت سرعت پیدا میکنه.

قایدتا آپدیت بعدی باید یه آپدیت به‌درد بخور باشه، سیمبین ویواز رو میگم. خیلی جای کار داره.

در کل گوشی خوبیه، اما ترجیح میدم اگر به 1ماه پیش برگردم ویواز پرو بگیرم.
    تنها گوشی هست دیدم که هیچوقت کند نشده
    300 تا کلیپ تصویری دارم وقتی میرم ویدئو سنتر 1 ثانیه هم مکث نداره
    600 تا sms در ورودی و 400 تا خروجی جمعا 1000 تا دارم وقتی میرم و بازشون میکنم یک میلی ثانیه هم مکث نداره
    چندین برنامه و منو باز بموه و ... هیچ تاثیری در سرعت گوشی نمیبینم
    احتمالا گوشی شما ایرادی داره بهتره اپدیتش کنی

هایدن کردن فایل داره؟؟فیلم می شه مخفی کرد؟؟؟این اساسیه.....
    اینا همش برمیگرده به سیستم عامل گوشی
    که سیمبیان هم براحتی اینکارو میکنه
    حتی پسورد گذاشتن به قسمتهای مختلف گوشی نیز براش ساده هست
    برنامه advanced device locks عالی کار میکنه و حتی تو پاکت پی سی هم برنامه به این جمع و جوری ندیده بودم من

17. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •