تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 472 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

منظورشون حجم مخزن بوده .
    اشتباها نوشتند کیلو فکر میکنم منظورشون لیتر بوده
    مخزن گاز بر حسب کیلوگرم متر مکعب هست که درست گفته شده

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مخزن گاز بر حسب کیلوگرم متر مکعب هست که درست گفته شده
    دوست من واحدی به نام کیلوگرم متر مکعب نداریم. کیلوگرم بر متر مکعب داریم که ربطی به این موضوع نداره. واحد رسمی اعلام شده برای مخازن گاز لیتر هستش. می تونید به سایت ایران خودرو بخش مشخصات محصولات مراجعه کنید. ممنون

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوست من واحدی به نام کیلوگرم متر مکعب نداریم. کیلوگرم بر متر مکعب داریم که ربطی به این موضوع نداره. واحد رسمی اعلام شده برای مخازن گاز لیتر هستش. می تونید به سایت ایران خودرو بخش مشخصات محصولات مراجعه کنید. ممنون
    دوست من منظور اون دوستمون این بوده:
    کیلوگرم یا متر مکعب

شما هردو رو پشت سر هم خوندین.
    درسته شرکت بر حسب لیتر اعلام میکنه اما طبق استاندارد جایگاه های سوخت کشور گاز بر حسب کیلوگرم یا متر مکعب محاسبه میشه
    Last edited by mohamad skystar; 17-10-2012 at 12:11.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من منظور اون دوستمون این بوده:
    کیلوگرم یا متر مکعب

شما هردو رو پشت سر هم خوندین.
    درسته شرکت بر حسب لیتر اعلام میکنه اما طبق استاندارد جایگاه های سوخت کشور گاز بر حسب کیلوگرم یا متر مکعب محاسبه میشه
    بله درسته ولی ایشون گفته بود 100 کیلوگرم که کاملا غیر منطقی هستش. حداکثر 14 کیلو تو مخزن بیشتر جا نمی شه. اتفاقا به نظر بنده منظور ایشون همون لیتر بوده ولی اشتباها گفته اند کیلو. والا 75 یا 100 کیلو گاز میدونید چه مخزنی می خواد؟

5. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

تا اونجایی که یادمه همیشه مخزن همه سمندها، ر405 ها و پارس ، 75 لیتر بوده غیر ازاونهایی که بعدا دوگانه سوز شدن. الیته تندر 90 دوگانه 87 لیتر هست مخزنش و 206 صندوق دار دوگانه 60 لیتر

سمند EF7 مدل 29/12/89 به قبل همگی مخزن 100 کیلویی روشون هست
    شما به مراکز نصب CNG اگر سر بزنید مخزن ها رو با مقیاس کیلو از هم شناسایی می کنند
    Last edited by Ship Storm; 17-10-2012 at 22:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سمند EF7 مدل 29/12/89 به قبل همگی مخزن 100 کیلویی روشون هست
    شما به مراکز نصب CNG اگر سر بزنید مخزن ها رو با مقیاس کیلو از هم شناسایی می کنند
    همین مقیاس کیلو رو متوجه نمی شم. تمام سایتهای رسمی خودرو سازی مخازن رو با مقیاس لیتر معرفی می کنن. کیلو هم اگر بخوای بگی قطعا 100 کیلو گاز توی مخزن جا نمی شه. اگه اینطوره که شما می گی این مقیاس من درآوردی هست و هیچ معنی و مفهومی نداره. آخه 100 کیلو کی تا حالا تونسته تو ماشینش گاز بزنه؟ لطفا اگه کسی تا حالا 100 کیلو گاز زده (یا حتی 75 کیلو) اینجا بیان کنه. ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

بعد از گذشت بیش از 15 ماه رانندگی با این خودرو من اون چیزی که دیدم رو میگم خدمتتون
    مخزن گاز خودروهای مدل 90 به بعد 75 کیلویی شدن و مدل های قبل از 90 مخزن های 100 کیلویی داشتند
    با مخزن 75 کیلویی بستگی به سرعت و نحوه استفاده از امکانات خودرو طی کردن مسافت متغییر میشه
    مخزن رو وقتی خالی هست گاز بزنی حدودا بین 4500 تا 5200 گاز میگیره و این بستگی به فشار اون پمپ داره ( اغلب مواقع 4800 میشه)
    با این مقدار گاز اگر شیشه های خودرو بالا باشه و کولر روشن نباشه و دور موتور تو دنده 5 از 2600 عبور نکنه حدودا 260 کیلومتر میشه طی کرد ( + - 10 کیلومتر هم در نظر گرفته میشه)
    حالا با همین مقدار گاز اگر سرعت روی 120 کیلومتر در ساعت بیاد و وضعیت خودرو مثل بالا باشه حدودا 220 کیلومتر رو طی میکنه
    و در حالت آخر هم وقتی کولر گرفته بشه و ظرفیت سرنشین تکمیل باشه یا شیشه ها پایین باشه و یا سرعت از 120 بیشتر بشه 200 کیلومتر رو به راحتی طی میکنه
    همه ی این بحث ها به خاطر این پست هست که اشتباه به جای 75 یا 100 لیتر CNG نوشته شده کیلو ، کلا دارید در مورد یه موضوع علکی بحث میکنید . قرار شده مصرف ماشینتون که EF7 رو اعلام کنید

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

منظورشون اینه که وزن مخزن قدیمی که قبلا روی ef7 بود 100 کیلو بوده و حالا مخزن کوچکتر و 75 کیلویی روی اون قرار گرفته که مطمئنا حجم کتری از گاز رو چه به حجم کیلو چه به حجم لیتر در خودش جای میده.
    بازم اگه من بد فهمیدم بفرمایید چون من جدیدا این ماشینو گرفتم و کپسول ماشین من هم مثل سری قبلیه و من تفاوتی احساس نکردم!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورشون اینه که وزن مخزن قدیمی که قبلا روی ef7 بود 100 کیلو بوده و حالا مخزن کوچکتر و 75 کیلویی روی اون قرار گرفته که مطمئنا حجم کتری از گاز رو چه به حجم کیلو چه به حجم لیتر در خودش جای میده.
    بازم اگه من بد فهمیدم بفرمایید چون من جدیدا این ماشینو گرفتم و کپسول ماشین من هم مثل سری قبلیه و من تفاوتی احساس نکردم!
    وزن مخزن خیلی بیشتر از این حرفاست.
    وزن خالص خودرو بدون سرنشین با مخزن پر و بدون تجهیزات اضافی (kg) 1375(سمند ef7 گازسوز) 1240(سمند ef7 بنزینی)

منبع: سایت ایرانخودرو

حدود 135 کیلو وزن مخزن هستش دوست من

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

حالت نرمال (( همیشه )) چند کیلوگرم گاز میزنی شما ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •