مخزن گاز بر حسب کیلوگرم متر مکعب هست که درست گفته شده
مخزن گاز بر حسب کیلوگرم متر مکعب هست که درست گفته شده
دوست من واحدی به نام کیلوگرم متر مکعب نداریم. کیلوگرم بر متر مکعب داریم که ربطی به این موضوع نداره. واحد رسمی اعلام شده برای مخازن گاز لیتر هستش. می تونید به سایت ایران خودرو بخش مشخصات محصولات مراجعه کنید. ممنون
دوست من منظور اون دوستمون این بوده:
کیلوگرم یا متر مکعب
شما هردو رو پشت سر هم خوندین.
درسته شرکت بر حسب لیتر اعلام میکنه اما طبق استاندارد جایگاه های سوخت کشور گاز بر حسب کیلوگرم یا متر مکعب محاسبه میشه
Last edited by mohamad skystar; 17-10-2012 at 12:11.
بله درسته ولی ایشون گفته بود 100 کیلوگرم که کاملا غیر منطقی هستش. حداکثر 14 کیلو تو مخزن بیشتر جا نمی شه. اتفاقا به نظر بنده منظور ایشون همون لیتر بوده ولی اشتباها گفته اند کیلو. والا 75 یا 100 کیلو گاز میدونید چه مخزنی می خواد؟
سمند EF7 مدل 29/12/89 به قبل همگی مخزن 100 کیلویی روشون هست
شما به مراکز نصب CNG اگر سر بزنید مخزن ها رو با مقیاس کیلو از هم شناسایی می کنند
Last edited by Ship Storm; 17-10-2012 at 22:10.
همین مقیاس کیلو رو متوجه نمی شم. تمام سایتهای رسمی خودرو سازی مخازن رو با مقیاس لیتر معرفی می کنن. کیلو هم اگر بخوای بگی قطعا 100 کیلو گاز توی مخزن جا نمی شه. اگه اینطوره که شما می گی این مقیاس من درآوردی هست و هیچ معنی و مفهومی نداره. آخه 100 کیلو کی تا حالا تونسته تو ماشینش گاز بزنه؟ لطفا اگه کسی تا حالا 100 کیلو گاز زده (یا حتی 75 کیلو) اینجا بیان کنه. ممنون
همه ی این بحث ها به خاطر این پست هست که اشتباه به جای 75 یا 100 لیتر CNG نوشته شده کیلو ، کلا دارید در مورد یه موضوع علکی بحث میکنید . قرار شده مصرف ماشینتون که EF7 رو اعلام کنید
منظورشون اینه که وزن مخزن قدیمی که قبلا روی ef7 بود 100 کیلو بوده و حالا مخزن کوچکتر و 75 کیلویی روی اون قرار گرفته که مطمئنا حجم کتری از گاز رو چه به حجم کیلو چه به حجم لیتر در خودش جای میده.
بازم اگه من بد فهمیدم بفرمایید چون من جدیدا این ماشینو گرفتم و کپسول ماشین من هم مثل سری قبلیه و من تفاوتی احساس نکردم!
وزن مخزن خیلی بیشتر از این حرفاست.
وزن خالص خودرو بدون سرنشین با مخزن پر و بدون تجهیزات اضافی (kg) 1375(سمند ef7 گازسوز) 1240(سمند ef7 بنزینی)
منبع: سایت ایرانخودرو
حدود 135 کیلو وزن مخزن هستش دوست من
حالت نرمال (( همیشه )) چند کیلوگرم گاز میزنی شما ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)