من مشکلی ندارم.
مشکلت چیه ؟
وقتی H رو میزنی دستشو میاره جلو چند تا چیزی داره که میتونی با امتیازایی که گرفتی آزاد کنی.
اونا چیه ؟
من فقط یکشو فهمیدم که مسیر تیر دشمنا رو نشون میده (با یه خط سبز)![]()
من مشکلی ندارم.
مشکلت چیه ؟
وقتی H رو میزنی دستشو میاره جلو چند تا چیزی داره که میتونی با امتیازایی که گرفتی آزاد کنی.
اونا چیه ؟
من فقط یکشو فهمیدم که مسیر تیر دشمنا رو نشون میده (با یه خط سبز)![]()
سلام
من هارد کور
و مشکلی هم ندارم
متوسط فریمها 50 هست
مشخصات سیستم شما چیه ؟
Last edited by golmohammadi; 17-05-2011 at 22:45.
E5500 @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 2048MB RAM
گرافیکم 4670 HIS
فک میکنم طبیعی باشهشما رو همون تنظیمات گیمر بزار شاید فرجی حاصل بشه و بتوندی بالای 25 فریم بگیرید تو صحنه های پر جزئیات !!
تائید میشه
ولی من توی hardcore هم خیلی مشکل ندارم , فقط موقع انفجارها یه خورده افت فریم دارم , توی حالت گیمر واقعا سرعت فریم بالاست . سوال من این بود که اصلا این ها چه فرقی میکنند ؟ اخه هر چی گشتم نتونستم تنظیمات ریزتری رو برای گرافیکش پیدا کنم .
بستگی داره شما مشکلو چی بدونید !!یکی با 25 فریم بازی میکنه و احساس روون بودن میکنه !! یکی 50 فریم میگره بازم ناراضیه ! اما در کل بله بازیه نسبتآ سبکیه !! و شما اگه دوست داری بازی به روون اجرا شه رو تنظیمات گیمر بازی کن !که بین 20 تا 45 فریم (بسته به مراحل و جزئیاتش !!) فک میکنم بتونید بازی کنید !! (که تو این حالت هم بازی بسیار زیباست !! و یه جورایی میشه گفت همین گیمرش در حد high بازی های دیگست
.
راستش من گیمر حرفه ای نیستم ولی چیزی که من از بازی دستگیرم شد , جلوه های بصری عالی و گرافیک بی نقص بازی بود , ولی بازی بعد یه مدتی تکراری شد برام .
دوستان من اون مرحله ای که 3 تا بمب توی پارکینگ قعال می کنم گیر کردم تا بازی رو اجرا می کنم از باری میپره بیرون ...!!!
من نمیدونم تا کی باید صبر کنم و بازی نکتنم تا پچ DirextX 11 بیاد ؟!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)