منوی ماشین
Cool cars menu by yomisimie
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منوی ماشین
Cool cars menu by yomisimie
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 02:22.
سلام
بچه ها من پچ ها و کیتها رو توی هر کیت سروری بجز 903 بریزم اعمال نمیشه نمی دونم باید چیکار کنم توی 9.3 اعمال میشن ولی صحنه آهسته چمن سیاه نشون میده کسی می تونه راهنماییم کنه ممنون
سلام
کیت سروری که دانلود کردی توش یه فایل txt هست به این نام ( config-sample.txt ) که باید به این ( config.txt )تغییرش بدی ، مشکل حل می شه
اینم مشکل سیاهی چمن
کیت GDB
roma-0910-kit-set-by-jvinu2000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کیت GDB
boca-juniors-0910-kit-set-by-gu3d4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
La Liga GDB Folder for PES 2010
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
سلام دوستان
من یک نظر دارم چرا خودتون کیت یا فیس های pes2010 را درست نمی کنید البته من تموم این 160صفحه را ندیدم و ممکنه دوستانی خدشون یک کار هایی کرده باشند مثلا من یک پیشنهاد دارم بیاید با هم پچ لیگ برتر را درست کنیم البته با جام جهانی و...
فکر خوبیه ولی کسانی که وقتشو داشته باشن
فیس
xavi-face-by-peyman
منبع
Last edited by Mehdi.ss; 27-12-2009 at 23:13.
Championship Add-On for PESEdit.com 2010 Patch 1.31 by Yahya Zuhair
2. Bundesliga has been replaced by 18 English Championship teams
Add on contains stats included in PESEdit.com 2010 Patch 1.31
You must install PESEdit.com 2010 Patch 1.31
You must at least install PES 2010 update 1.02 released by Konami
Players faces, hairs and stats are based on PESEdit.com 2010 Patch 1.11 Championship add-on
منبع
Last edited by Mehdi.ss; 27-12-2009 at 23:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)