تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 370 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه genius_islamic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

اوهوم سلام فکر کنم ما اینجا یک تازه واردیم
    اقا من یک لپ تاب dell vostro 1510 دارم که خیلی هم خوبه راستش تصمیم گرفتم اگه بشه انشا الله نماینگی apple را بگیرم قبلش هم اگه شد برای خودم یکی بگیرم میشه یکم راهنماییم کنید من توی فیلم ها میبینم همه apple دارن توی ایران صالا جواب میده قیمتش چنده ؟چه حوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[QUOTE=mohammadi4net;5053089
    البته بجز وایومن عزیز که از دوستان صمیمی خودم هست تا حالا کسی طرفداری آنچنانی از این مدل نکرده و یا اونو سرتر از سری f ندونسته ، به هر حال این موضوع واقعا نیاز به بررسی عمیقی داره که سعی می کنم با همکاری وایومن در هفته جاری مقایسه کاملی از f115 و N61JQ تهیه کنم تا کاربران زیادی بین این دومدل گیر کردن بتونن با آگاهی بیشتری خرید کنند.[/QUOTE]

اگه میشه زودتر این بررسی رو انجام بدید، چون واقعا در 2 راهی قرار گرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما و وایومن یه بحث تخصصی در زمینه این 2 مدل انجام بدید تا با استفاده از بحث شما دیگران بتونند بهتر تصمیم بگیرند

با تشکر از هردوی شما

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سوال یکی از کاربران سایت از من بود، در جوابشون باید بگم من تعصبی به مارک و نام ها ندارم چون اعتقادم بر اینه که تعصب آدم رو گمراه می کنه. من هنوز هم طرفدار سرسخت سری f سونی هستم ولی با توجه به اینکه فعلا دسترسی به Asus N61JQ ندارم نظر قطعی درباره این لبتاب ندارم ، تنها چیزی که به من ثابت شده برتری 10% کارت گرافیک این لبتاب هست و تا این لحظه پیشنهاد من به دوستان این بوده:

البته بجز وایومن عزیز که از دوستان صمیمی خودم هست تا حالا کسی طرفداری آنچنانی از این مدل نکرده و یا اونو سرتر از سری f ندونسته ، به هر حال این موضوع واقعا نیاز به بررسی عمیقی داره که سعی می کنم با همکاری وایومن در هفته جاری مقایسه کاملی از f115 و N61JQ تهیه کنم تا کاربران زیادی بین این دومدل گیر کردن بتونن با آگاهی بیشتری خرید کنند.
    با سلام خدمت Mohammadi4net عزیز.حالتون چطوره؟
    من نمیدونمکه این دوستمون از کجا میگه که من طرفدار سر سخت اسوس هستم.همونطور که قبلآ هم گفتم و از اسم مستعارم هم پیداست من شخصآ طرفدار سرسخت وایو هستم.اما چرا اسوس خریدم.چون زیاد بازی میکنم.(من قبل از این لپ تاپ FW 590 FZB داشتم.البته حدود 4 ماه و کارت گرافیکشم 4650 با 1G رم اختصاصی بود که از 330 هم قویتره.اما تو بازی ها جواب نمیداد.الان این لپ تاپی که دارم خیلی از قبلی بهتره و تو بازی محشره). من هم مثل شما بارها به دوستان گفتم اگه برای بازی میخوان خرید کنن اسوس و در غیر این صورت سونی بخرن.حالا این دوستمون چه برداشتی کرده خدا عالم است.
    Last edited by Vaioman; 13-06-2010 at 08:48.

5. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام دوستان من میخوام یک لپ تاب بگیرم چه مارکی بخرم و با چه مشخصات ؟
    شما اول بگو برای چه کاری و با چه بوجه ای؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت Mohammadi4net عزیز.حالتون چطوره؟
    من نمیدونمکه این دوستمون از کجا میگه که من طرفدار سر سخت اسوس هستم.همونطور که قبلآ هم گفتم و از اسم مستعارم هم پیداست من شخصآ طرفدار سرسخت وایو هستم.اما چرا اسوس خریدم.چون زیاد بازی میکنم.(من قبل از این لپ تاپ FW 590 FZB داشتم.البته حدود 4 ماه و کارت گرافیکشم 4650 با 1G رم اختصاصی بود که از 330 هم قویتره.اما تو بازی ها جواب نمیداد.الان این لپ تاپی که دارم خیلی از قبلی بهتره و تو بازی محشره). من هم مثل شما بارها به دوستان گفتم اگه برای بازی میخوان خرید کنن اسوس و در غیر این صورت سونی بخرن.حالا این دوستمون چه برداشتی کرده خدا عالم است.

شماها به عنوان کسانی که هم تخصص لازم رو دارید و هم اینکه یکی از لپ تاپ رو دارید به دور از تعصب با هم در این زمینه بحث تخصصی انجام بدید که همه دوستان از بحثتون استفاده کنند و از دو دلی بیرون بیان و با خیال راحت انتخابشون رو انجام بدن

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماها به عنوان کسانی که هم تخصص لازم رو دارید و هم اینکه یکی از لپ تاپ رو دارید به دور از تعصب با هم در این زمینه بحث تخصصی انجام بدید که همه دوستان از بحثتون استفاده کنند و از دو دلی بیرون بیان و با خیال راحت انتخابشون رو انجام بدن

ممنون
    حتمآ تو اولین فرصت.اما دودلی برای چی؟؟؟انتخاب خیلی مشخصه.هر کدوم از دوستان که اهل بازی های روز و گرافیک بالا هستند فقط N61jq.اما اگر خیلی اهل بازیهای گرافیک بالا نیستند و زیبایی لپ تاپ براشون مهمه فقط F115.

9. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حتمآ تو اولین فرصت.اما دودلی برای چی؟؟؟انتخاب خیلی مشخصه.هر کدوم از دوستان که اهل بازی های روز و گرافیک بالا هستند فقط N61jq.اما اگر خیلی اهل بازیهای گرافیک بالا نیستند و زیبایی لپ تاپ براشون مهمه فقط F115.

انشالا امروز استارت بحث رو بزنید
    دودلی واسه این که گیمر نیستم ولی بلاخره بازی هم میخوام باهاش انجام بدم
    راحتی کار با صفحه کیبرد مهمه
    چیپست پردازنده های این دو مدل فرق داره، از اون طرف تصویر و یو اس پی 3 و خیلی پارامترها هر کدام اینا مزایا و معایب بودنش به طور کامل مشخص میشه

الان چند ده صفحه اخیر رو ببینید بیشتر پیرامون همین مسائل سوال و جواب شده(یعنی مشکل خیلی از بچه ها احتمالا این موضوع هست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

والا من کارم طراحی وب هست .
    گرافیک کار می کنم در حد خفن ( صفحه نمایش مهمه ) و سه بعدی و رندر هم در حد متوسط .
    فلش هم زیاد کار می کنم که یکم سیستم لازم داره .
    ولی چون سنی ندارم بازی هم زیاد می کنم .
    البته این روزا دیگه بازی کردن سن سرش نمیشه . .
    من حالم از صفحه نمایش ایسوز بهم می خوره البته در برابر سونی ولی در برابر برند های دیگه سر تر هم هست .
    البته اینجوری هم که دوست عزیزم وایو من میگه 330 ضعیف نیست و تمام بازی ها رو اگر که در حداکثر اجرا نکنه ولی در مدیوم به بالا اجرا می کنه .
    متاسفانه تمام 115 هایی که من دیدیم با پارتی بازی از تو مغازه ها گیر آوردم و کسی نخریده بوده که بشه روش بازی نصب کرد یا تست گرفت .
    ولی توی اینترنت تست های زیادی هست که قدرت گرافیک سونی رو نشون میده و هرکس هم که می خواد ببینه توی یوتیوب ریخته .
    به نظر تون ارزش داره به خاطر کارت گرافیک که شاید 10 درصد قوی تر باشه و یه یو اس بی 3 از صفحه نمایش توپ و طراحی عالی و برند معتبر تر و با سابقه تر و پردازش قوی تر و سیستم خنک کننده قوی تر و ... بگذرم ؟
    البته خداییش ایسوز هم کیفیت بدی نداره و شاید از سونی هم بهتر باشه .
    ولی زیاد داغ می کنه .
    صفحه نمایش خوبی نداره و من از 100 بهش 10 میدم .
    پردازشش در حد سونی نیست .
    کیفیت صفحه کیلیدش به گرد سونی هم نمیرسه .
    طراحی جالبی داره و شاید از سونی هم زیبا تر باشه ولی به راحتی استفاده سونی نمیرسه .
    در اسپیکر هر دو مدل گند زدن .
    البته در صدای پایین خوب هستند ولی از 80 که میگذره خر خر می کنند .
    صفحه نمایش هر دو Glossy هست ولی Glossy سونی در نور قابل تحمله اما ایسوز کاملا رفلکس می کنه .
    زاویه دید سونی با این که خیلی خوب نیست ولی از ایسوز بهتره .
    هارد سونی یکم قوی تره .
    رم سونی بهتره البته در مدل های 4 گیگ چون اصلا رم ایسوز قابل مقایسه با 6 گیگ نیست .
    عمر باتری ایسوز بهتره .
    ایسوز یکم سبک تره ولی صفحه نمایشش 0.4 اینچ کوچیک تره .
    سونی چیپست قوی تری داره .
    چیز دیگه ای به ذهنم نرسید ... .

یه خبر هم دارم :
    سونی دو مدل جدید هم معرفی کرد .
    تولید سری F11 هم فکر کنم متوقف شد و داره میره سراغ F12 .
    چون یه نفر میشناسم جعبه نوت بوکش خراب بوده می خواسته برگشت بده سونی گفته خط تولید متوفق شده و صبر بده با F12 برات تعویض کنیم .
    در ضمن سونی قطعات سری F11 رو حراج کرده توی سایتش .

موفق باشید .

12. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینم تفاوت صفحه نمایش ایسوز و سونی :

Sony F Series

Display Size : 16.4 inch
    Display Resolution : 1920 x 1080
    Display Surface : pecularly
    Display Brightness : 272 cd/m²
    Display Contrast : 760:1
    Display Response : 15 ms
    Display Pixel density : 134 dpi
    Display Brightness distribution : 36%
    Display Color : 4%

Asus N61 Series

Display Size : 16.0 inch
    Display Resolution : 1366 x 768
    Display Surface : specularly
    Display Brightness : 193 cd/m²
    Display Contrast : 681:1
    Display Response : 6 ms
    Display Pixel density : 98 dpi
    Display Brightness distribution : 13%
    Display Color : 2%

واقعا تفاوت احساس میشه .
    سعی می کنم بررسی تخصصی بقیه بخش ها رو هم بزارم .
    موفق باشید .

14. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •