تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 323 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه ali_3001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    من به تازگی نوکیا x6 16gb خریدم
    حالااومدم وصلش کنم به کامپیوترم از قسمت ذخیره دادهها به راحتی وصل میشه
    ولی هرکار میکنم با ovi suite وصل نمیشه
    اگه ممکنه کمکم کنین
    خیلی ضروریه
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مشکلت مربوط به ویندوزته شاید!
    Last edited by Help118; 04-08-2010 at 00:56.

3. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ميگم دوستان هيچ راهي هست که بشه آفيسو تو X6 اديت کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من متوجه شدم ایکس 6 مدل 16 گیگ و مشکیش زوارهای عمودی که فلزی هم بودند رو با رنگ نیمه طلایی وارد بازار کردند! آخه نوکیا بعد ریلیز گوشی چه برنامه هاییه درمیاره دم به دقیقه تغییر و تحول میده.
    Last edited by Help118; 04-08-2010 at 16:16.

6. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نرم افزار quick office داخل گوشی هستش نمی دونم فقط واسه نگاه کردنه یا واسه ادیت هم بکار میره. این برنامه رایگان داخل گوشی هستش. نیاز به ساین کردن هم نداره

8. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-------
    دوست عزیز شما می تونی از نسخه Premier برنامه Quick office استفاده کنی که البته کرک شده ورژن 6 این نرم افزار فکر کنم موجود باشه
    موفق باشی
    Last edited by aydin_eb7777; 04-08-2010 at 08:04.

10. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

چند تا نکته هست که دوستان جواب بدن:
    1.چرا گوشی دوستم وقتی باتریشو در میاره و بعد میزاره جاش و روشن میکنه تاریخ و ساعت نمیپره؟ ولی ماله من نه !!!
    2.چطوری باید برنامه ها رو ساین کنیم؟ موقع نصب این ارور رو میده : Certificate error.content the application supiler
    3.در حالت PC suite وقتی از My Computer وارد گوشی میشم کل مموری رو (هم داخلی و هم خارجی) کاملا پر نشون میده؟
    و وقتی میرم توش فقط پوشه attachments و Cities هست ولی از خود گوشی همه پوشه ها هست؟!!!!
    به نظرم بعد آپدیت اینطوری شده!!
    4.آپدیت کردم.Gps فوق العاده سریع وصل میشه! ولی چرا وقتی Walk to رو میزنم صدای گوینده انگلیسی هست؟ نمیشه مثل Drive To فارسی بکنیم؟
    5.بازی آسفالت رو گوشی دوستم اجرا نمیشه ولی تو گوشی من آره.چرا ؟ دقیقا همون فایلی که دوستمون (a_b) گذاشته بود رو دانلود کردیم.
    به نظر من حالا حالا ها آپدیت های زیادی واسش لازمه !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

-------
    دوست عزیز شما می تونی از نسخه Premier برنامه Quick office استفاده کنی که البته کرک شده ورژن 6 این نرم افزار فکر کنم موجود باشه
    موفق باشی
    راستی آیدین جان در مورد VP-N داخل گوشی بای دبگم نوکیا خودش واسه ایکس 6 ساپورت داره تو سایتش من نصب کردم ولی استفاده نکردم ازش!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چند تا نکته هست که دوستان جواب بدن:
    1.چرا گوشی دوستم وقتی باتریشو در میاره و بعد میزاره جاش و روشن میکنه تاریخ و ساعت نمیپره؟ ولی ماله من نه !!!
    2.چطوری باید برنامه ها رو ساین کنیم؟ موقع نصب این ارور رو میده : Certificate error.content the application supiler
    3.در حالت PC suite وقتی از My Computer وارد گوشی میشم کل مموری رو (هم داخلی و هم خارجی) کاملا پر نشون میده؟
    و وقتی میرم توش فقط پوشه attachments و Cities هست ولی از خود گوشی همه پوشه ها هست؟!!!!
    به نظرم بعد آپدیت اینطوری شده!!
    4.آپدیت کردم.Gps فوق العاده سریع وصل میشه! ولی چرا وقتی Walk to رو میزنم صدای گوینده انگلیسی هست؟ نمیشه مثل Drive To فارسی بکنیم؟
    5.بازی آسفالت رو گوشی دوستم اجرا نمیشه ولی تو گوشی من آره.چرا ؟ دقیقا همون فایلی که دوستمون (a_b) گذاشته بود رو دانلود کردیم.
    به نظر من حالا حالا ها آپدیت های زیادی واسش لازمه !!!
    سلام
    1.این گوشی باتری بک آپ نداره و باید موقع خروج باتری ساعت و تاریخ بپره و نیاز به نگرانی نداره. در مورد گوشی دوسستون این به نظرم میرسه که تو قسمت تنظیمات ساعت شاید آیتم Auto Update Time واسش ON باشه که به ای نطریق گوشی ساعت و تاریخ اپراتور روگوشی لود میکنه!

2.این ارور خطای ساین نیست! این خطای عدم تطبیق برنامه با گوشیته. ساین کردن برنامه به زبان ساده یعنی دادن شماره سریال. مجوز ورود به برنامه هستش. معمولا واسه ساین کردن برنامه هایی تو اینترنت هستش که اغلب این اطلاعات رو واسه ساین کردن برنامه میخواد یکی شماره سریال گوشی و بعضی مواقع شماره موبایل!

3.اگه از پی سی سویت استفاده می کنی و ویندوز 7 بای دبگم موقع اتصال گوشی یه آیکن کوچکی رو تسک بار ویندوز میاد که محتویات مموری و فون مموری رو نشون میده و می تونی براحتی فایلهاتو انتقال بدی. فکر نکنم اینطوری باشه شاید اون رنگ پر و خالی بودن رو باهم اشتباه گرفتی.

4.عزیزم راهنمای صوتی فقط برای DRIVE TO طراحی شده واسه WAlk to نداریم! متاسفانه!!!

5.این مربوط به تاریخ گوشیتون میشه که آیا بروزه هستش یانه! در مراحل بعدی فریم ویر گوشیتون و جزئیات دیگه. اینا رو چک کن

6.آپ دیت که همیشه واسه گوشی لازمه ایرادات گوشی چیزی نیست که ی روزه خودشو نشون بده. ما کاربر معمولی هستیم ولی اونایی که دارن تست می کنن با دم و دستگاههای مختلف ایرادات رو نرم افزاری و سخت افزاری با اسیلوسکوپ و پراب منطقی و هزار دم و دستگاه دیگه چک می کنن. و ایرادات خودشونو کم کم نشون می دن

14. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی آیدین جان در مورد VP-N داخل گوشی بای دبگم نوکیا خودش واسه ایکس 6 ساپورت داره تو سایتش من نصب کردم ولی استفاده نکردم ازش!
    ------
    بله درسته و برای بیشتر گوشیها ساپورت شده که می تونید از سایت نوکیا نسخه مخصوص گوشیتون رو دانلود کنید و نصب کنید و من هم می خواستم آموزش V-P-N خود نوکیا رو بزارم اما بعد از نصب روی گوشیم و گوشیهای دیگه متوجه شدم که با پیغام خطای Error: Unspecifird error, Source 'ACU',error code -104011, state code 6 روبرو می شه و کار نمی کنه که می تونید همین پیغام رو تو گوگل جستجو کنید و ببینید که تعداد زیادی کاربر با همین پیعام روبرو شدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •