سلام دوست عزیز
از کجا (آدرس دقیق) و با چه گارانتی خریدید؟ آیا اشانتیون هم چیزی بهتون دادند؟
آخه من هم شیرازم
سلام دوست عزیز
از کجا (آدرس دقیق) و با چه گارانتی خریدید؟ آیا اشانتیون هم چیزی بهتون دادند؟
آخه من هم شیرازم
آقا مهدی جان به نظرم من پرت و پلا جواب دادم
باید ببخشین . دیگه از یه استاد کارِ ناشیِ تازه کار و مبتدی !!!!! بیشتر از این هم نمیشه توقع داشت
من در مسجها این مشکل رو داشتم . اینجا هم مطرحش کردم چند بار ، کسی جوابی نداد جز اون دوستِ خوبمون که گفتند فیکسر حلش میکنه و بعدش هم شما گفتین که اون هم حلش نمیکنه و من هم اون فیکسر رو نصب کردم و حرف شما تایید تر شد که کاری ازش بر نمیاد .
بعدش رفتم تو عالم نت و تو یه سایتِ عربی این فیکسر رو پیدا کردم اما بعد از نصب اون هم کار نکرد اما من شک کردم بهش و یه مشتی آزمایش انجام دادم . هی این و حذف کردم اونو نصب کردم ، اونو نصب کردم اینو حذف کردم تا بالاخره راه افتاد و مشکل حل شد .
گفتم اینجا مطرحش کنم تا بقیه هم استفاده کنند .
در ضمن من از یه چیز متعجبم . یکی از فایلهایِ آپ دیت که حجمش 6.28 هست ، کارش اینه که حروفِ فارسی و عربی رو به هم میچسبونه
یعنی بسم الله بدون اون فایل میشه ه ل ل ا م س ب
اگه خودِ اون فایل رو یه ده بیست کیلو دیگه خرجش میکردند میتونست وارونه بودنِ جملات رو هم تصحیح کنه . من تعجبم که چرا خودِ اچ تی سی این کار رو نکرده !!!!!!
مگه خبر ندارند که چند ملیون خریدارِ فارسی زبان و عرب زبان برایِ این گوشی هست ؟؟؟؟
مگه خبر ندارند که اگه این مشکل وجود نداشته باشه تعداد خریداران بی شک بیشتر از این میشه ؟؟؟؟؟!!!!!!
مگه خبر ندارن که این گوشی تا ابد شمارۀ یک نخواهد بود و دیر یا زود گوشی هایِ بهتر از اون میاد بازار و باید قبل از اینکه رقیبِ سرسختی بیاد بازار تا میتونند فروش رو ببرند بالا ؟؟؟!!!!!!!
خبرِ برطرف شدنِ این مشکل مثل توپ تو نت صدا میکنه و طرفدارانِ این موبایل خیلی بیشتر میشن . عجیبه که اپ تی سی دست رو دست گذاشته و بی خیال نشسته در حالی که یه فایل کوچیک این مشکلِ بزرک رو حل میکنه !!!!!!!
===================================
حالا رفتم سراغ 2 مشکل دیگه . اگه شما دوستان حلش رو میدونین لطف کنین بگین چیه
مشکل اینه :
1 - وقتی کسی از یه شمارۀ جدید مثلِ این 12345678 که در لیست کانتاکت نیست زنگ میزنه ، شماره به این صورت ظاهر میشه
45-678(123) !!!!!!!
من نمیدونم این پرانتز و اون خطِ فاصله چی چیه !!!!!!
تو ستینگ و آپشن و ماپشن و کاپشن و کت و شلوار هم گشتم اما چیزی چیدا نکردم
شما دوستانِ حرفه ای که تجربه تون زیاده آیا میدونین این مشکل چطوری حل میشه ؟
=======================
2 - جایِ فایلِ زنگِ هشدارِ باتری رو هم اگه میدونین لطفاً خبر بدین تا با یه صدایِ دیگه عوضش کنم چون صداش خیلی آروم و کوتاه هست .
با تشکر از وقتتون
![]()
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-01-2010 at 01:35.
باتريش سريع خالي ميكنه .. مال همه اين جوريه يا فقط مال من .... تا حالا 2. 3 بار هم شارژ و دشارژ كردم ....
چه كار كنم اساتيد؟![]()
اساتید ؟؟؟؟
بنده رو صدا زدین ؟
خب عزیزِ من چراغهایِ زیادی رو خاموش کن ، از لامپهایِ کم مصرف استفاده کن تا زود خالی نشه
دوستِ عزیز باتری این موبایل همینه .
چند راه برایِ حل این مشکل :
1 - خرید باتریِ زاپاش . اگه مصرفتون خیلی بالاست میتونین هفت هشت ده تایی بخرین و شارز کنین با خودتون اینور و اونور ببرین
2 - خریدِ بانکِ باتری . در همین چند صفحه قبل عکسش هست اما احتمالاً تو ایران پیدا نمیشه باید اینترنتی بخرین یا به جاش یه ابتکارِ ایرانی به خرج بدین و یه باتریِ موتور سیکلت بخرین و همه جا با خودتون داشته باشینش با اون موبایل رو شارژ کنین !!!! یه با که سارژش کنین برایِ دو سه هفته کارتون رو راه میندازه
یه ده دوازده متر هم سیم برق با خودتون داشته باشین تا اگه یه وقت زبونم لال خدای نکرده !!! فندکِ ماشین یا پریزِ برق پیدا نکردین آستین ها و پاچه ها رو بالا بزنین و از یه تیر چراغ برق برید بالا سیم بندازین رو سیم برقِ دولت و موبایل رو شارژ کنین البته مراقب باشین به جای مثبت و منفی از مثبت و مثبت ( دو فاز ) استفاده نکنین چون ممکنه یه مشکلِ کوچولو پیش بیاد و اون هم اینه که موبایلتون به جای اینکه شارژ بشه دود میشه میره هوا
3 - سیم شارژر و آدابتور رو همیشه همراه داشته باشین و هر جا که فندک ماشین و یا برق شهری گیرتون اومد در جا بزنینش تو شارژ . البته به یه شارژرِ فندکی با فیشِ یو اس بی هم احتیاج دارین .
مثلاً تا سواری تاکسی میشین فورا سیم و شارژر رو بدین به راننده بگین آقا زود و تند و سریع این رو بزن به فندک و اگه عقب نشستین به اونهایی که جلو هستند بگین شما باید حتماً جلو بشینین چون موبایلتون اورژانسیه !!!! و احتیاج مبرمی به اکسیژن و گروهِ خون .... ببخشین منظورم اینه که احتیاجِ مبرمی به شارژ داره .
4 - صرفه جویی در مصرف باتری یعنی تا میتونین از موبایل استفاده نکنین !!!!!!
5 - نور صفحه رو تا میتونین کم کنین تا برق کمتر نوش جان کنه .
6 - وارد ستینگ بشین و موبایل رو طوری تنظیم کنین که اگه باهاش کار ندارین ظرفِ 1 دقیقه بره رو sleep
7 - تا میتونین از لرزونک vibration استفاده نکنین
8 - تا میتونین صدای زنگ تلفون و بلندگو رو کم کنین تا برق کمتری مصرف کنه .
9- تا میتونین از بلوتوث و وایر لس استفاده نکنید که عینِ خوره باتری رو میخوره
10 - تا میتونین از مسنجر استفاده نکنین
9 - دیگه اطلاعاتم رسید به ته دیگ
بقیه اش رو اساتید محترم لطف کنند و بگن .
مخلصِ همگی
![]()
آقایِ گل محمدی جان
با سلام
من وقتی مطلب اون دوستمون برای درپوش باتری رو دیدم هنوز کسی جوابی نداده بود اما چون موقع جواب دادن یه نفر به من زنگ زد نتونستم پاسخ رو سریع ارسال کنم و خبر نداشتم که آقا مهدیِ گل جواب رو فرستادند و بعد از ارسال جواب هم از سایت اومدم بیرون متوجه نشدم که جوابِ من دیگه فایده ای نداره
اختلافِ زمانی ارسال من با آقا مهدی هم برایِ همینه .
خلاصه تقصیر از من نیست از آقا مهدیه که صبر نکردند تا من جواب بدم
شما لطفاً لطف کنین آی پی و یوزر وموزر و اینا رو ببندین تا دیگه با کفشِ گلی در نزده نیان تو مطالبِ بنده
اصلاً بعید نیست ایشون مطلبِ بنده رو هک کردند و اطلاعاتش رو تو پستِ خودشون نوشتند
خلاصه پرونده جنائیه باید ارجاع بشه به شعبه دادگستریِ اچ تی سی و متهم ردیف اول هم جنابِ آقا مهدیه
=============================
دوستان عزیز یه خبر دیگه از سایت اچ تی سی البته اگر چاخان بود تقصیر من نیست
تو یه سایت تخصصیِ عربی خوندم که اچ تی سی تا آخر این ماه یه رام عربی میذاره تو سایت که مشکل عربی رو حل میکنه .
اون بنده خدا نوشته که با اچ تی سی تماس گرفته و گفته که شما چرا به زبانِ کسانی که موبایلهایِ شما رو میخرند احترام نمیذارید ؟؟؟؟
مگر ما پول نمیدیم بابت این گوشی چرا زبانِ ما ساپورت نشده ؟؟؟؟؟
جوابِ اچ تی سی این بوده :
Thank you for contacting HTC.
Dear Valued Customer,
In regards to your inquire please note the Arabic Rom for the HD2 will be launched by the end of this month and you can install it to enjoy send and receive SMS in your language.
Please keep visiting our website for the launch date (Don’t worry, the Site will guide you where to find the S/N ), because you will require to enter it to download the right Arabic ROM for your device.
Wish to you happy new year
Please note that you could also contact us by phone; for more information on that service please go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Thank you for choosing HTC the PDA maker to the world
HTC Corporation Middle East Support Team
حالا ببینیم کِی نوبت فارسی زبانان میشه
شما چرا اینقدر گرون میخرید!؟؟ البته تازه مال شما بهتره طرف رفته بود 780!!!داده بود به این گوشی !!! الان بدون گارانتی قاچاق وارد میکنن 650 تازه غیر قاچاقش هم 670 که باز همون قاچاقه فقط یکم محترمانه تر
.....الان از عراق میارن 580 و به مشتری میدن 640-680 ولی من فامیل دارم گفت اگه میخوای 600 از اونور برات میارم
ولی من که 400 بیشتر پول ندارم
![]()
سلام.دوست عزیز فکرنمیکنید دارید اشتباه میکنید.من نمیدونم کی این حرفهارو به شما گفته اما این قیمت که دارید میگید غیرممکنه.اکه توعراق580تومن باشه پس کارخونهhtcبه اونا چند فروخته؟لابد450تومن .که قیمت دیامونده2.وبااین حسابhtcورشکسته میشه.شما یه سربه قیمت جهانیش تو انواع کشورها بزنیدبه سختی کمتراز480-500یورو پیدا میشه.حالا چطور شد عراق ازهمه جای دنیا ارزونتره؟به نظر من780تومن کمی گرونه ولی 720کاملا"منطقی.دزضمن شما می دونید گوشی های قاچاق درچه شرایط بد وافتضاحی حمل میشن ولی اگه 600تومن باشه باز می ارزه.
والا
![]()
يه راه حل علمي يا چيز ديگه اي نيست براي كاهش مصرف باتري ... من هر روز بايد شارژش كنم ....![]()
سلام.
اساتید کمک کنین.
از اونجایی که بنده تا بحال جز نوکیا و اپل با گوشی دیگه ای کار نکردم و این اولین پاکت پی سی هست که منو مخ کرده , آیا می تونه بعد از 3gs و n900 انتخاب خوبی باشه!
راستش 1 ساعتی دستم بود که راضی کننده نشون می داد!
در ضمن یه بنده خدایی قیمت روز این گوشی رو بگه لطفا.
به من 730 قیمت دادن و گفتن که گارانتی یاس داره..
نور پس زمینه رو کم کن. روی 30% بذار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)