این بازی بلافاصله بعد از تغییر ip شما رو بن میکنه دنبالش نرید دوست من از ایران رفت چین برا کار اکانتشو بن کردن چون نسخه international رو داشت بازی میکرد
ارمان داداش دنباله ایرانیا تو این بازی نباش بعدا دردسر برات میشه از ما گفتن XD
این بازی بلافاصله بعد از تغییر ip شما رو بن میکنه دنبالش نرید دوست من از ایران رفت چین برا کار اکانتشو بن کردن چون نسخه international رو داشت بازی میکرد
ارمان داداش دنباله ایرانیا تو این بازی نباش بعدا دردسر برات میشه از ما گفتن XD
البته اگه با ip متغیر وارد بازی بشین بن میشین.ولی توی سایتش فکر نمیکنم مشکلی باشه.به هر حال 3 تا gold هم رقم قابل توجهی نیست.ارزششو نداره.
دقیقا اصلا ارزش نداره
اقا ما چند وقت دیگه باید sage یا demon انتخاب کنیم موندیم برا sin چی ور دارم؟
تو این سایت هم نگاه کردم
ساعت 3 صبح یه tele زدم عید رو به ایرانی تبریک گفتم دریغ از یه pmکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
پس دور تو هم خط بکشم
برای اون سه Gold هم بیخیالش شدم !
برای sin اکثریت demon رو انتخاب میکنن،به این دلیل که demon spark سرعت حمله یا همون aps رو 25% افزایش میده.
ارمان داداش این ای دی منو به هر کی نده حوصلشونو ندارم
تو فرق میکنی
چشماینم زیاد سوال نمیکنه اکثرا از خودم میپرسه گفتم همینوری ادت کنه اخه داشتم ادد کردن رو یادش میدادم
راستی کاراکتری رو که ساختی نمیشه پاک کرد گزینه دلیت کجاست!؟![]()
میشه پاک کرد
فقط باید 7 روز صبر کنی از روی سرور هم delete شه یعنی از تو لیستت هم بره
قبل از پاک کردن پول و مونت و چیزای دیگه رو یادت نره ور داری
تو لیست گزینه delete داره
من از الان دارم میگم این seeker کلاسه خوبی نیست اشتباه نکنی ور داری پشیمون میشیا یه کلاس melee خوب میخوای bm خوبه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی میتونی هم خرج کنی sin وردار
Last edited by AliROCK; 22-03-2011 at 23:12.
seeker به همه کلاس ها میارزه با سه تا bm هم لول خودم duel کردم سه تاشو ترکوندم
sin هم زیاد حال نمیکنم چون توی بازی های قبلی هم همش ninja برداشته بودم از چاقو خسته شدم!!!!![]()
امشب سرور های PW ترکیدند با یک باگ به بزرگی کره زمین !!! همه داخل secret مرده بودند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)