تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 218 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ممنون از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با پاسخ کاملشون

اما بین دو هارد

Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0

و

1- اگر قیمت هارد وسترن 40 تا 50 تومن گران تر بود خریدن هارد سیگیت به صرفه تر نیست ؟

2- این قابلیت
    hardware encryption در هارد وسترن چی هستش ؟
    ممنون از کمکتون
    Last edited by dooste.man83; 01-11-2012 at 12:13.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز با پاسخ کاملشون

اما بین دو هارد

Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0

و

1- اگر قیمت هارد وسترن 40 تا 50 تومن گران تر بود خریدن هارد سیگیت به صرفه تر نیست ؟

2- این قابلیت
    hardware encryption در هارد وسترن چی هستش ؟
    ممنون از کمکتون
    1. اگر اختلاف قیمت تا این حد باشه سیگیت بصرفه تر خواهد بود . متاسفانه قیمتها شدیداً کاذب هست و تا اونجایی که امکان داره از چند فروشگاه قیمت بگیرید تا ارزانترین مدل را پیدا کنید .
    2. یک نوع مکانیسم قفل گذاری هست که در مقایسه با software encryption مزایایی چون سرعت بیشتر در فرایند encryption و decryption به خاطر وجود یک پروسسور اختصاصی ، سهولت در استفاده و همچنین امنیت بیشتری دارد .

نکته : برای استفاده از hardware encryption در هاردهای وسترن برنامه ای که در پارتیشن هارد موجوده باید نصب بشه .

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

1. اگر اختلاف قیمت تا این حد باشه سیگیت بصرفه تر خواهد بود . متاسفانه قیمتها شدیداً کاذب هست و تا اونجایی که امکان داره از چند فروشگاه قیمت بگیرید تا ارزانترین مدل را پیدا کنید .
    2. یک نوع مکانیسم قفل گذاری هست که در مقایسه با software encryption مزایایی چون سرعت بیشتر در فرایند encryption و decryption به خاطر وجود یک پروسسور اختصاصی ، سهولت در استفاده و همچنین امنیت بیشتری دارد .

نکته : برای استفاده از hardware encryption در هاردهای وسترن برنامه ای که در پارتیشن هارد موجوده باید نصب بشه .
    ممنون داداش از کمکت
    اگر قیمت وسترن در حد 20 تا 25 این ها بیشتر بود وسترن رو بگیرم بهتره بنظرتون ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون داداش از کمکت
    اگر قیمت وسترن در حد 20 تا 25 این ها بیشتر بود وسترن رو بگیرم بهتره بنظرتون ؟
    هر دو هارد کیفیت خوبی دارند ولی در عملکرد کمی باهم تفاوت دارند سیگیت پر سرعتتر و گرمتر و وسترن کندتر و خنکتر هست که البته باید حداقل usb3 داشته باشید تا تفاوت سرعت محسوس باشه . وسترن قابلیت قفلگذاری داره و دیگری نداره در مورد شکل ظاهری به نظرم سیگیت زیباتر ساخته شده .

در کل با توجه به بودجه ای که کنار گذاشتید و به شرط موجود بودن در بازار ، خودتون باید یکی از این دو مدل رو انتخاب کنید .

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک هارد اکسترنال WD desktop 2TB داشتم .حدود 2 سال کارکرد ،اما دو هفته پیش از کار افتاد ،بردمش گارانتی تعمیر نکردند،با مدل WD essential 2TB usb3 عوض کردن و 1600 گیگ اطلاعاتم و مهمتر آرشیو های که داشتم از بین رفتند.میخوام ببینم seagate هم ممکنه دچار چنین مشکلاتی (مثل unallocated شدن و آسیب دیدن هد ) بشه ،یه جورایی چشمم از وسترن ترسیده،نگرانم که اگه دوباره آرشیو جمع کنم به سرنوشت هارد قبلیم دچار بشه.با اینکه خیلی خوب ازش مراقبت میکردم ولی دلیل خرابیش رو اصلا نفهمیدم.
    حالا به نظرتون ارزش داره این هارد جدید رو با هارد مشابه seagate جایگزین کنم،احتمال خرابی هارد تو کدام برند بیشتره؟آیا چنین کاری منطقیه؟یا بهتره از همین هارد WD که دارم استفاده کنم.ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک هارد اکسترنال WD desktop 2TB داشتم .حدود 2 سال کارکرد ،اما دو هفته پیش از کار افتاد ،بردمش گارانتی تعمیر نکردند،با مدل WD essential 2TB usb3 عوض کردن و 1600 گیگ اطلاعاتم و مهمتر آرشیو های که داشتم از بین رفتند.میخوام ببینم seagate هم ممکنه دچار چنین مشکلاتی (مثل unallocated شدن و آسیب دیدن هد ) بشه ،یه جورایی چشمم از وسترن ترسیده،نگرانم که اگه دوباره آرشیو جمع کنم به سرنوشت هارد قبلیم دچار بشه.با اینکه خیلی خوب ازش مراقبت میکردم ولی دلیل خرابیش رو اصلا نفهمیدم.
    حالا به نظرتون ارزش داره این هارد جدید رو با هارد مشابه seagate جایگزین کنم،احتمال خرابی هارد تو کدام برند بیشتره؟آیا چنین کاری منطقیه؟یا بهتره از همین هارد WD که دارم استفاده کنم.ممنون
    سلام .
    هر هاردی ممکنه دچار مشکل بشه و این شامل وسترن ، سیگیت و برندهای دیگر هم میشه . بهترین راه اینه که از اطلاعات حداقل یک کپی دیگه روی هارد دیگری داشته باشید . هاردهای اکسترنال عمدتاً به حاطر اینکه در جای امنی قرار نمیگیرند و مثل هارد اینترنال در داخل کیس پیچ نمیشوند بیشتر در معرض ضربه و سقوط و آسیب قرار میگیرند . در درجه اول هارد رو در جای امن قرار بدید ، قبل از جدا کردن کابل usb حتماً safe remove و spin-down کنید . دمای هارد حتماً میبایستی کنترل بشه . آداپتور هارد به حدی روی پریز برق محکم قرار بگیره که دچار قطع و وصلی جریان برق نشه ...

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    هر هاردی ممکنه دچار مشکل بشه و این شامل وسترن ، سیگیت و برندهای دیگر هم میشه . بهترین راه اینه که از اطلاعات حداقل یک کپی دیگه روی هارد دیگری داشته باشید . هاردهای اکسترنال عمدتاً به حاطر اینکه در جای امنی قرار نمیگیرند و مثل هارد اینترنال در داخل کیس پیچ نمیشوند بیشتر در معرض ضربه و سقوط و آسیب قرار میگیرند . در درجه اول هارد رو در جای امن قرار بدید ، قبل از جدا کردن کابل usb حتماً safe remove و spin-down کنید . دمای هارد حتماً میبایستی کنترل بشه . آداپتور هارد به حدی روی پریز برق محکم قرار بگیره که دچار قطع و وصلی جریان برق نشه ...
    از راهنماییتون ممنونم دوست عزیز،پس ظاهرا معقول تره از همین هاردی که دارم استفاده کنم ودیگه هزینه نکنم!!!یه چیز دیگه،قفل گذاری که تو چند تا پست بالاتر بهش اشاره کردید (در هارد وسترن) بهتر از قفل گذاری با نرم افزارهای دیگه اس.جایی تو همین فروم دیدم که بعضی از بچه ها با کد گذاری روی هاردشون دچار مشکلاتی شدند.اگه از نرم افزار داخل هارد (WD SmartWare) استفاده کنم و کد رو به خاطر بسپرم به نظرتون هارد از نظر امنیتی سالم میمونه به عبارت دیگه ممکن نیست که دچار اشکال و نقص در فراخوانی کد بشه.سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از راهنماییتون ممنونم دوست عزیز،پس ظاهرا معقول تره از همین هاردی که دارم استفاده کنم ودیگه هزینه نکنم!!!یه چیز دیگه،قفل گذاری که تو چند تا پست بالاتر بهش اشاره کردید (در هارد وسترن) بهتر از قفل گذاری با نرم افزارهای دیگه اس.جایی تو همین فروم دیدم که بعضی از بچه ها با کد گذاری روی هاردشون دچار مشکلاتی شدند.اگه از نرم افزار داخل هارد (WD SmartWare) استفاده کنم و کد رو به خاطر بسپرم به نظرتون هارد از نظر امنیتی سالم میمونه به عبارت دیگه ممکن نیست که دچار اشکال و نقص در فراخوانی کد بشه.سپاس
    تایید میکنم ، مواردی دیده شده که هارد بدون اینکه توسط کاربر پسورد گذاشته بشه و قفل گذاری بشه خود به خود lock شده و در نتیجه در صورتیکه تا چند بار پسورد اشتباهی وارد بشه در خواست فرمت کردن هارد داده خواهد شد در صورتیکه که کاربر رمز رو نمیدونه .
    بنظر میرسه که این مشکل (و سایر مشکلات احتمالی) بیشتر برای هاردهای پرتابل وسترن (سری passport) رخ میده که میتونه ناشی از افت یا نوسان ولتاژ usb باشه . خودم 10 عدد هارد وسترن my book از مدلهای elite و essential دارم و خوشبختانه تا به حال با چنین مشکلی روبرو نشدم که بنظر میرسه مدلهای آداپتوری ثبات بیشتری دارند .

12. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اگر احتمال ضربه دیدن هارد رو میدید حتما و حتما سیگیت بخرید چون وسترن ها زیادی به ضربه حساس هستن اما سیگیت ها خیر
    این رو به چشم چند بار دیدم که میگم

14. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    بالاترين حجم هارد كه تو بازار وجود داره چقدره وقيمتش چنده؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •